Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz Szoszo94 #61792 üzenetére
Mint villanyszerelő elárulom a titkot:
Amin rajta van 2 kis négyzet egymásban embléma, az a kettős szigetelésű készülék. Azokat szigorúan tilos földelni. A led szalag tápja épp egy szélsőséges példa, mert én pl jobban szeretem a fémházas lyukacsos tápot a szellőzés miatt, azon pont van bekötőcsavar a földelés részére. A műanyag házas (laptop töltő forma) led táp kettős szigetelésű.Mint ebben dolgozó ember én is inkább földelt elosztót ajánlanék mindenkinek, mert látok érdekes és életveszélyes dolgokat szinte minden héten, nagyon találékonyak az emberek. (Minek ehhez szakember, 3 vezetéket én is be tudok kötni felkiálltással) csak nem árt ha mind a két vége ugyanúgy van bekötve... pl nem ajánlott a fekete és a zöld-sárga vezetéket (kék, zöldsárgát sem) felcserélni, mert igen rázós lehet a téma a végén
-
veterán
ORICO 2599US3 2.5" SATA to USB 3.0 házikó.
4,14 usd, de van egy kis posta is ha jól tudom.
Nem tudom mennyire best buy, hirtelen utánanézve jó áron van.
Egyetlen probléma, hogy nem földelt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Szoszo94
őstag
válasz nimfas #61801 üzenetére
Nekem nem kell elárulnod a titkot, tisztában vagyok a kettős szigetelés jelentésével Porszívó nem volt jó példa, nem gondoltam bele, de a többi jó példa volt. Ahol fennáll annak a veszélye, hogy hibaáram miatt keresztülhaladjon az emberen az Amper bá, ott szokás alkalmazni a főldelést. Jellegzetesen fémipari kisgépek, fémfelülettel rendelkező gépek. Ha nincs földelés és hibaáram indul meg, akkor ott fennáll az áramütés veszélye. Továbbra is tartom a véleményem/javaslatom, miszerint földelt dugót földelt dugaljba, földeletlennek pedig tökéletes a linkelt ”okos”elosztó
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
BullZeye
veterán
Aliexpress meglehetősen ostoba, ha refundról van szó.
5 hét után írtam, hogy tracking number nem működik, tudják e merre van a csomagom. Kaptam egy oldalt, ahol a tracking élt, és hát kiderült a postán nyűglődött a csomag már lassan 1 hete, csak "elfelejtettek értesíteni postától", szóval bepattogtam felvettem.
Aztán a töltő sajnos nem úgy működött ahogy kellett volna, kontaktos volt, megváltoztattam a disputeot, meg linkeltem egy youtube videót. Ez volt lassan 1 hónapja. Azóta 2 hetente kapok levelet, hogy töltsek fel evidencet....oké mondom ha elég hülyék, akkor feltöltöm nekik UGYANAZT a videót ami a linken szerepelt.
Feltöltés után 100%-ot ír ki, de submit gomb szürke. Qrwa jó rendszerük van, linkelt videó nem jó, feltölteni meg nem tudok. (2x próbáltam FF-ba, most megpróbálom IE-be is)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
-
KTU
addikt
válasz BoneDragon #61784 üzenetére
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek topik
Összefoglalót olvasd el."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Van most jobb választás a Excelvan cl720 projektornál, ami minimum 720p-s natív felbontással rendelkezik?
Korábban tárgyaltuk, de nem tudom más talált-e jobb ajánlatot ennél.
-
tomchy
tag
A jól bevált eladótól (sinceritytrading) hosszú ideje rendelgetek ezt-azt. Az utóbbi időben nem jött meg két csomag sem, két teljesen különböző címre. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Mert eddig megbízható volt az eladó és más termékek megjönnek.[ Szerkesztve ]
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
csadi0011
őstag
Coolicool-on évfordulós ünneplő akció van.
[link]
Gyenge akciók, de hátha érdekel valakit. Legtöbb termék GB-n pontokkal ugyanilyen árra levihető. -
beelink
csendes tag
válasz lkksioskdl3 #61816 üzenetére
Hali, en is csatlakoznek, mar nagyon kozel allok hozza, hogy berendeljem, de ha valaki tud/hasznal jobbat ebben az arfekvesben akkor ne tartsa magaban.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Czimby #61819 üzenetére
Sajnos legutóbb már többünknek rajta volt a nyomtatott címkén, hogy milyen pendrive/kártya lapul a borítékban. Miután így kaptam és más is posztolt ide ilyet én próbáltam megkérni, hogy ne írja rá a címkére, de sajnos válaszra sem méltatott.
Meg is találtam közben. Én azóta nem rendeltem tőle most semmit, de mindenesetre érdekes.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dReFiX
senior tag
Android os telefonhoz tudnátok ajánlani mikrofonos ful hallgatót 2k ig? Köszi!
-
Ciccuka
veterán
válasz dReFiX #61824 üzenetére
KZ-ból találsz
Teszteket pedig itt olvashatsz rólukElektronikus zenékhez kiváló lehet a Rock Zircon
Info[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
tomchy
tag
válasz Czimby #61819 üzenetére
(#61822) maross: Persze, világos. De két tök külön címre lett rendelve az ország két más pontjára.
Vagy akkor valamelyik központi posta, de másnak miért nem tűnik el? Illetve más kütyük megjönnek mindkét címre.
Nem gondolom, hogy ő a ludas, csak akkor így hogyan tovább?
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
kisskd
tag
Vki vett már (töltésre is) bevált 30pines Samsung kábelt (Note Tab 10.1-hez való)? A gyári meghalt, az ázsiacenteres ugyanúgy szar mint a sárga mobilboltos, elvileg gyári ... jobb esetben 0.3-0.4A átmegy rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Ciccuka #61826 üzenetére
Én megnézném ugyanezeket Gearbesten is, mert sok ezek közül olcsóbb ott... a többi dologról (walletról fizetés, pontok...) nem is beszélve.
Egy példa Bangoodon és ugyanaz Gearbesten.
3 dodó különbség a Gearbest javára, plusz a pontok!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Beni2360
félisten
válasz cadtamas #61808 üzenetére
Pár éve nekem nem fogadták a youtube féltöltést arra hivatkozva, hogy őnekik tiltva van az elérése.
Van nekik külön oldaluk erre. Én arra a nem tudtam feltölteni és írtam nekik, hogy csak ez van, erre nagy nehezen elfogadták. Hogy mostanában mi a szitu nem tudom mert nincs rá szükségem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
air
nagyúr
válasz kisskd #61829 üzenetére
Nekem 1-2 éve kellett venni, mert mi elhagytuk a miénket.
Samsung felirat van a csatlakozóján, de sajnos nagyon kényes arra, hogy milyen adapterbe van dugva.
A legtöbből tényleg csak 3-400mA-rel hajlandó tölteni.
De van egy Huawei fejem, amiből 1A is megy néha neki.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
ma érkeztek:
16340 akku
Nem jó a méret, hosszabb mint kéne56ml Axe olaj
Pár hete jött meg a 28-as, jön a tél, bevásároltam belőle.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
cris78
őstag
válasz Mr.Csizmás #61835 üzenetére
Na az olcsó BG-s wifis Digoo kamera raktárra érkezését kitolták 3 nappal....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
cold headache valami fejfájás akar lenni. biztos ezt kell beleönteni az asszony samponjába, és onnantól sose fog fájni este a feje
-
veterán
Olyasmi mint a balzsam, csak erősebb.
Derekam azzal kenem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
havri1
félisten
Ma hoztak 2 blitzwolf lámpát. Annyit tudok mondani, hogy aki íróasztalnál dolgozik, annak kötelező darab!
Csak gyorsan kipróbáltam, mert jönnöm kellett dolgozni, de nagyon popec.
Most 10xxx körül láttam bg-n, EU raktárban, összes csatlakozó elérhető, 1e körüli szállítás, kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik szemezgettek már vele.havri
-
BullZeye
veterán
válasz havri1 #61844 üzenetére
Ezt a lámpát esetleg próbáltad már? Ehhez képest milyen és miért jobb a BW?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
balazs1956
senior tag
válasz Mr.Csizmás #61846 üzenetére
-
havri1
félisten
Nekem engedi innen az EU plugot is.
Bár tényleg valami nem ok, mobil hulyit! Nem frissített időben. Hiába volt aktív az add cart, nem tudtam kosárba tenni[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest