Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Mad_Wolf #61498 üzenetére
Az FM-transzmittált zene sztereó? Volt esetleg gond a hangminőséggel attól függően, hogy hova és milyen pozícióba teszed a ketyerét? kössz Hülye kérdésnek tűnhetnek, de egyszer vettem itt helyben egy ilyen terméket egészen drágán, ráadásul az Plantronics volt, és minden baja volt, megbízhatatlan volt, mono, etc. Szerencsére visszavették.
-
medi
csendes tag
Én is a 03-as verziót rendeletem Geeken, de a 02-es jött ami ugyan tudja a kihangosítást de sajnos feleslegesen.
Szóval szerintem a hivatalos oldalon lévő táblázatnak kell hinni és nem a geekbuyingon lévőnek. Az más kérdés, hogy a hivatalos oldalon a 2s-nél lévő képek gyakorlatilag a sima 2-es ábrázolják hiszen nincsen ott a mikrofon -
cselt
senior tag
Én banggoodról rendeltem 03-ast, ma jött meg és csodálkozva látom, hogy 02-es jött, de ami még durvább, hogy a termék oldalán azóta átírták a specifikációban 02-esre.
Sajnos a rendelést visszaigazoló e-mailben nincs benne ez a szám.
Ezt így érdemes megreklamálni?
Azért eléggé bosszantó, hogy 03-asnak adták el, de mire ideér átírják 02-esre, eddig ilyen nem láttam banggoodnál. -
cris78
őstag
Én egy pulzus mérős órát rendeltem. Gyanúsan alacsony volt az ár, ezért a termék adatlapján rákérdeztem. Azt mondták pulzus mérős. Hát nem az volt. Közben ott is átirták a termék adatlapját. Kis levelezés után full refund lett. Le a kalappal a BG előtt!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
tlala
addikt
Jól jártál, a 2-es a fejlettebb.
Számos eladó helyen rosszul volt eddig feltüntetve az összehasonlító táblázat, itt a helyes, a gyártói oldalon. -
wentworth
tag
Kellene nekem HTM M1 akkumulátor.
Tudna valaki segiteni?
2500Ftért max. Amiket találtam, már mindegyik sold out.
[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
megbizhato usb3 elosztot tudtok ajanlani? Ezért mar refundolták a penzt, megerkezett, kcisit budos is volt, egyik gomb forditva, es atlagosan 10-20 masodpercen belul megszakadt az iras, es mar nem erzekelte a bedugott pendriveot.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
havri1
félisten
Úgy látom, az egyik blitzwolf led lámpa holnap kézbesítésre kerül, ha megérkezik, csinálok egy gyors tesztet, már nagyon kíváncsi vagyok rá.
havri
-
0021666
tag
Nem szeretem ezt a topikot. 3 napig nem olvastam, gondoltam átpörgetem gyors, 8000 forintom bánta. Le kellene állnom
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
Predator2
addikt
Ehhez hasonló lámpát (mozgás érzékelős + ledes) keresek, de cserélhető akkus, lehetőleg li-ion 18650-es. Mobil garázsba szeretném.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Mr.Csizmás
titán
válasz 0021666 #61511 üzenetére
üdv a klubban
ma délután már nem volt kedvem papírozni a melóban, benéztem ide, -1800 ft, rendeltem egy kicsi oldaltáskát
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
havri1
félisten
válasz Mr.Csizmás #61516 üzenetére
Most hogy mondod, ilyet du én is rendeltem. Már el is felejtettem
havri
-
zoltan6
őstag
basszus ez nekem is tettszik,tényleg fertőző ez a topik,belefér egy 5,5"-os telo?
ja most néztem pontosabban a leírást,így válaszoltam is magamnak,bele.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Tudtok ajánlani valami minőségi hűtőpasztát?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Mr.Csizmás
titán
válasz zoltan6 #61519 üzenetére
nekem azért jó, mert ősszel a kabát alá is befér, 6 cm vastagság csattal együtt.
-
-=Jam=-
őstag
Én is rendeltem ilyet ma
(#61510) havri1: Remélem az én lámpám is átcsúszik... Holland postával jött, ami átcsúszott?
(#61523) Mr.Csizmás: A táska hogy volt amúgy neked 1800-ba? Pontokat nekem nem vette be.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz -=Jam=- #61522 üzenetére
ne reménykedj, az én lámpám így néz ki holland átszállással és ezért fizessek +2500 ft-ot, hogy az utolsó 1000 km-en többet ül, mint előtte 6000-et....
Destination Country - Tracking Consuming: 2689 ms
2016-09-13 10:34 Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016-09-10 22:47 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016-09-09 10:35 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-09-03 20:55 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-09-02 13:58 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Tracking Consuming: 1428 ms
2016-09-09 10:35 The item has been processed in the country of destination
2016-09-04 12:00 The item has arrived in the country of destination
2016-09-03 17:16 The item is on transport to the country of destination
2016-09-02 13:58 The item is at the PostNL sorting center
2016-08-29 05:20 The item is pre-advised"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
0021666
tag
válasz Saccco #61513 üzenetére
Mások által linkelt "apróságokat". Convoy S2+ zseblámpa, hozzá 18650 akku, töltő. Xiaomi AA elemek, Ugreen micro usb kábelek, meg pár centes apróság (Tiger balm, öntapadós "kábelleesésgátló")
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
havri1
félisten
válasz -=Jam=- #61522 üzenetére
Igen, NL post.
[kép]
[kép]
Ezzel sajnos számolni kell minden esetben, ha meghaladja az értéket. Nem szabad e nélkül rendelni, mert kellemetlen, ha megakad. Tuti, hogy a többit megfogják, nem is aggódom már miattuk.A táskára amúgy nekem elfogadott 144 pontot.
[ Szerkesztve ]
havri
-
zoltan6
őstag
válasz havri1 #61525 üzenetére
táskát találtam alin ugyanilyet 1600ft-ért, [link] csak sajna elfogyott,de majd még keresgélek,mert sokszor jártam már úgy megvettem valamit bangoodon,utána meg találtam ebay-en,alin olcsóbban.
lehet nem ugyan az,de 1300ft [link]
ebay ugyanolyan 1500ft-ért [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz havri1 #61527 üzenetére
Erre én is ráfutottam párszor, a táska nekem is megtetszett ezért körülnéztem az ebayen, javaslom mindenkinek az ellenőrzést, a bangis cuccok nagyrésze más helyeken jóval olcsóbban elérhető.
[link]
Szerk. :mire mobilon bepötyögtem már Zoltán is megtalálta....[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
zoltan6
őstag
Az a baj már annyira megszoktuk a maga kényelmével,megbízhatóságával,kuponos,pontozós,értékelős trükküzésével a bangood-ot,gearbestet,hogy mindent megveszünk ami akciós,máshol meg sem nézzük. ebay a topik neve,de nem is tudom,mikor linkelt valaki utoljára ebay-es linket. (ja én tegnap,valakinek krimpelőfogót )
-
Ciccuka
veterán
Közben ebay-en találtam olcsóbban. Elvileg ugyanannak néz ki.
Van olcsóbb változat is.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Vanir
veterán
Ma érkezett meg a Sennheiser PC 350-hez rendelt fülpárna. Sajnos nem passzol... Írtam az eladónak, hogy mi a helyzet, válasz még egyelőre nem jött. Magyarországon nevetséges ára van (kb. 6-7000 Ft + szállítás), így jó lett volna ennyiből megoldani.
-
bul07
nagyúr
válasz havri1 #61532 üzenetére
Nekem egy ilyen kellene csak olcsóbban, mert kicsit sok a 15$ ezért
Ha valaki látna ilyet 7-9$ magasságában kérem jeleze( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ciccuka
veterán
-
AndrewBlase
senior tag
Ha már reggel karácsonyt tartottak a rádióban, meg itt is előjött a karácsonyi égősor...
Keresnék kültéri figurás világító "biszbaszt" (<-rénszarvas/hóember/miklóska és társai) megbízható minőségben. Tavalyi aktualitáskor keresgéltem, de nem igazán akadtam rá egy-kettő kivételével, de annak meg fájós volt az ára (annyiért idehaza is meg tudtam volna venni)
Van bejáratott lelőhely?Miért mindig én???
-
206 cc
senior tag
válasz Predator2 #61515 üzenetére
Cserélhető ebben is az akku...igazán kis kézügyesség is elég hozzá...
Négy csavar van a hátulján azt kicsavarod,a jelenlegi akku az ugyan forrasztva van de annak a helyére pillanatok alatt betehető egy másik vagy egy foglalat és kész is a cserélhető akkus verzió.
ebbe ugyan csak a kisebbik 18350-es akku fér ,de van belőle a 20 led verzió.oda befér kényelmesen a 18650 verzió is.Annyit érdemes tudni hogy a rajta levő kis solar panel kb óránként 100mA tud tölteni tehát 6-800mAh akkunál nagyobbat ne tegyél bele ezt a 12 led-es verzióra értem.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Mr.Csizmás
titán
Asendia postát lehet valahogy követni appban? TN, vagy ilyesmi?
-
attiati
veterán
dd4-en ha tudtok még %-os kupont olcsó termékre, akkor szóljatok, aztán mondom a trükköt
-
havri1
félisten
válasz Mr.Csizmás #61539 üzenetére
Ha látnád milyen seggnyalós levelet küldtek. Sose volt ilyenem még.
Bocsánat meg hű meg há, meg ha bármi kérdésem van, egyből írjak nekik, és elnézést meg minden.havri
-
havri1
félisten
válasz Mr.Csizmás #61544 üzenetére
Jah, én se értem, szvsz ez a VIP óta van.
Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#18785321). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
Kindest regards,
Banggood Team
[ Szerkesztve ]
havri
-
debcamp
aktív tag
Na ilyet még nem láttam, tudnátok erre mondani valamit?
2016.09.09
07:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.09.14
20:10
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016.09.15
05:11 Budapest 112 posta
Küldemény információ:
Utánküldve / Reforwarded
Kiegészítő információ:
utánküldés
2016.09.15
05:11 Budapest 112 posta
Küldemény információ:
Postán átvehetőMost ez mi a fene?
Multinál vagyok, van belső posta és eddig minden rendelésem átvették és megkaptam. Még sosem találkoztam ezzel az állapottal a nyomkövetésnél, illetve nem követett csoamgokat is megkaptam eddig mindig. GB-s kép alapján amit ők csinálnak, egy sima fehér boríték a küldemény. Miért nem szállították ki?
Értesítő nélkül, hogy vehetem át ha tényleg el kell mennem érte? De miért kellene? Hozzák ki bakker..[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz debcamp #61546 üzenetére
Az utánküldés nem tudom mi, nálunk ha egyszer visszaviszik, már csak átvehető a postán.
Nyomkövetéseshez kell a személyi ig, simához elég a lakcím, amire a cím szól.(#61547) -=Jam=- : Pár nap kell, mire átfut nekik a rendszeren, külön osztály van, mint nálunk is könyvelő stb.
Pontokat chaten kell kérni, nem jár vissza alapból.[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest