Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz aron0528 #61100 üzenetére
"és sajnos megfelelő töltött és USB kábelt se egyszerű találni."
Én vettem 4 portos töltőt, BW, és +usb kábel, a GPS-nek kell csak mini usb.
Az ilyen gagyi szivar elosztókból általában a rázkódástól kicsúsznak a csatlakozók.
Teljesen sima a felülete belül."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aron0528
csendes tag
Na igen, ezen én is gondolkoztam hogy kicsúszik belőle a csatlakozó, sajnos én is olyan utakon járok ahol elég sűrűn vannak kátyúk. Volt már 1000ft is FM transmiterrem az is mindig kiugrott a helyéről. Átgondolom és lehet az USB-s megoldást választom. Ezek a BlitzWolf termékek bevált cuccok ?
(#61099) csadi0011: ez nem is tűnik rossznak lehet ez lesz a megoldásom
-
kisskd
tag
válasz aron0528 #61102 üzenetére
A forgatós micro kábellel óvatos lennék, nekünk pl. a Samsung telókhoz nem jött be. A sima micros végű eddig (pár hete) működik. Töltőről nem tudok nyilatkozni, abból nálunk a 2500Ft-os magyar beszerzés vált be (2 portos), de nagyon autó függő is, melyiknek milyen a csatlakozója, ki kell tapasztalni.
-
nagyúr
-
mai pakk, egyszerre futottak be . Kozos baratunk, sinceritytrading ismet marha gyors volt. Jott még egy 2euros jiayu s3 tempered glass is, ez is popec, csomagolas is, igy elso ranezesre a cucc is. De majd az ido megmondja mennyire karcolodik.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Az alábbiak beszerzését jelenleg honnan tudom a legolcsóbban megoldani? Illetve az alábbi linkeket találtam eddigi legjobb áraknak. Van olcsóbb?
25méter (5x5m) 3528 LED szalag (nem vízálló)
5db 12V 3A táp
4db signal repeater
44key controller vagy BT controller
16db sarok toldó 3528-hoz na ilyet nem találtam
16db tűs csatlakozó 3528-hoz és toldóLétezik olcsóbb?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
HornedReaper
senior tag
válasz Real_Necro #61107 üzenetére
Aliexpressen biztosan
-
dugesz77
őstag
Jól meggondoltadt az a 3528 RGB ledet? Ha kevés a hely szín keveredéséhez én a 5050 ajánlanám inkább. A 3528 3 ledenként tud egy színt kikeverni.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
sarokelem van anrodiszlécnél:
[link] -
veterán
-
veterán
5050 RGB szalaghoz ilyet vettem, ahhoz tuti jók,
Itt viszont azt írják, hogy ezek jók mind az 5050, mind a 3528-as RGB szalagokhoz.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
IG55
senior tag
GB-n a rendeléstől számítva egy bizonyos idő elteltéig nincs lehetőség review-et írni? Szerinte még úton van a cuccom, nem tudom megadni, hogy már megérkezett, stb.
-
Real_Necro
veterán
válasz dugesz77 #61109 üzenetére
Igen, ellenben az 5050-es szalag 3x annyit eszik mint a 3528-as, lásd egy tokozásban 3 szín. Nekem ez egy mennyezeti dekor, bízom benne, hogy megfelelő lesz a keverés meg a távolság.
Jelenleg valami izzós kivitel van fent, ami naponta 5-6 órát világít. Közel 400W-ot fogyaszt (persze óránként)!
Többieknek köszi a tippeket, nézem őket.
Harveszter:
Aliexpressről linkeket kérhetek hol olcsóbb?Donki hóte:
Elvileg az 5050 szélesebb mint a 3528, így kérdés, hogy a forrpontok is ugyan oda esnek e. Ezért néztem tűs megoldást, de méreteim ott sincsenek.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DJGABI
addikt
válasz ktommy91 #61020 üzenetére
alin a csekkolást ti hogy csináljátok? fixen minden nap ugyanakkor?
csak mert elég hülyén számol (szerintem), vagy a napváltást nem tudom mi szerint nézi, tegnap reggel 9 körül csekkoltam, akkor megkaptam a pluszpontokat a folyamatosságért (előtte meg szombat este), ma meg most nyomtam rá, és már csak egy pontot adott...<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #61115 üzenetére
Persze de 3x fogyasztás 3x fényerő. A 3528 tuti kevés lesz a nagy lámpa leváltására. Tényleg csak hangulat/kiegészítő fénynek használható mennyezeti profilnál. Egy alap kék színnel csak minden 3. led világít például. Fehér szint meg nem is nagyon tud, szép karácsonyfaégő hatást lehet vele csinálni.
Na mindegy ha tudod ,hogy mire számítasz esetleg láttál ilyet élőben akkor nem szóltam. A mennyezeti izzós megoldás meg sürgősen le kell cserélni ledes égőre. Azzal már sokat lehet spórolni.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz dugesz77 #61118 üzenetére
Ez csak dekor egy gipsz stukkó mögött, van rendes mennyezeti világítás is, ami nem nagyon van használva, mert elég egy "irányfény", hogy az ember végig bóklásszon a folyosón. Utóbbi mozgásérzékelős.
Mértük a fényerőt, a 3528-as is lényegesen többet tud a jelenleginél. A keverést meg fogom még egyszer nézni, mert jelenleg a fényforrás burkolata miatt sárga fény (szerintem már bőven kimeríti a meleg fehér fogalmát) a dekor, amit gondoltam kikeverve érnék el, ünnepi alkalmakkor meg lehet variálni. Ellenben ha a kb 6-7cm takarás nem elég erre a célra, lehet lemondok az RGB-ről és sima melegfehér ledekkel oldom meg, vagy húzok dupla sort.[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Home Smart Gateway-jel és hozzá kapcsolódó hőmérséklet/páratartalom érzékelővel van közületek valakinek tapasztalata/rendelt már valaki ilyet?
-
Mr.Csizmás
titán
no most akkor hogy van a postai vámkezeléssel?
[link] e szerint ki kellene töltenem valami sajtpapírt...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #61122 üzenetére
Tévedés, ők küldenek majd levélben egy ilyet félig kitöltve, neked kell a maradékot, aztán beszkennelni és elküldeni az email címre.
-
XtremLor
őstag
válasz Mr.Csizmás #61122 üzenetére
A pp fizetes, es a rendeles visszaigazolas ami neked kell csak!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
beg
veterán
válasz PainKiller13 #61123 üzenetére
Szintén tévedés. Ha nem akarsz egy hetet várni arra, hogy kiküldjék félig kitöltve, akkor letöltöd a posta.hu/vam oldalról, kitöltöd egészen, aláírod, bescanneled és elküldöd emailben a paypal bizonylattal együtt.
Ahogy megjelenik a követésben a NAV regisztráció, lehet töltikézni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
KTU
addikt
válasz zoltan6 #61126 üzenetére
Sehogy.
De tudják a TN-ből.
Sajnos már kellet ilyet kitöltenem nem 1x,
működik!(#61129) Mr.Csizmás: Persze hogy e-mailben kell visszaküldeni.
Helyesbítek lehet, de így e-mailben gyorsabb.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tupacamaru
veterán
Hogy néz ki ez a NAV-os dolog a nyomkövetésben? Nekem most jön egy tablet ami 9.-én a Vámon volt, 10.-én pedig Nemzetközi helyen történik a csere(átrakás) lett.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
khorvat
senior tag
Hi!
Lenne pár gyors kérdésem, az aktív ebayesekhez, paypaloskhoz!
1. Paypal esetében ha úgy akarom használni, hogy hozzárendelek egy bankkártyát és amennyit fizetni akarok az aktuális vásárláskor, pontosan annyit emel le hozzá a bankkártyámról, akkor ezt úgy kell beállítani, hogy hozzárendelek egy bakkártyát és majd fizetéskor megmondom, hogy erről rendezze?
Az ilyen bankkártyás megoldással fizetés a paypalon keresztül minek számít a bankkártyát kibocsájtó bank oldaláról nézve pl.: KP felvétel POS terminalon vagy bankkártyával fizetés az interneten esetleg vmi más?
Konkrétan azért érdekelne, mert ha bankártyás fizetésnek akkor díjmentes a kártya használlatom és ha hitelkártyát rendelek hozzá akkor minden vásárlás után 1% visszajár pluszba.2. Másik a VÁM lehetőség szerinti elkerülésére irányulna, ha akarom pl. venni 10db 10$-os terméket mind másféle de mindegyiknek egyenként is díjmentes a szállítása, akkor ezt ha egy csomagba kérem és 100$-t fizetek érte konkrétem vámköteles lesz a csomagom az értéke miatt? Viszont ha 10db csomagként kérem így 10x fizetek 10$-os számlát akkor minden rendelésem alanyi jogon vámmentes az alacsony értékük miatt? Szal jól gondolom ezt itt inkább arra kell rámenni sok apró csomagunk legyen olcsó küldéssel és nem halmozni a megrendelt cuccokat hogy ingyen legyen a küldés, mint a hazai webshopoknál, ahol ez a gyakorlat?
3. Paypal esetében mit érdemes választani ha valutanemek között váltani kell, a bankom végezze vagy a paypal? Hol tudok a paypalban erről rendelkezni, ha már van egy 2 éves de régen nem használt accountom, ezt létező accounton is át lehet állítani vagy csak regisztrációkor lehet róla rendelkezni 1x az elején?
Válaszokat előre is köszönöm
-
beg
veterán
válasz Mr.Csizmás #61129 üzenetére
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zsiz
őstag
Ma jött:
Gravírozóhoz csiszoló hengerek, 10 db került 1,04$-ba + 1 db szár hozzá (ez volt a lényeg, mert a sajátom tönkrement). Kipróbáltam, jónak tűnik.Okmánytartó: pontozva 3,22$-ért vettem (~900HUF). Elég jónak tűnik. Kicsit nagy (vastag), zsebben nem biztos, hogy kényelmes lesz hordani. Ha nem csak 2-3 hónapot fog bírni, mint azok, amiket a kínai boltban szoktam venni 6-700Ft-ért, akkor már megérte. Plusz ebből - mivel cipzáros - nem fognak kipotyogni a kártyáim. Hogy tényleg bőr-e, azt nem tudom, de az biztos hogy nincs olyan erős büdös kínai kacat szaga
A két csomag 13 illetve 14 nap alatt ért ide, a rendeléstől számolva.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
aha.e
tag
Sziasztok!
A Xiaomi Roidmi 2S-ből melyik az EU-ba szánt verzió?
BFQ02RM
BFQ03RMEladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!
-
zsiz
őstag
válasz khorvat #61130 üzenetére
1. Tudtommal kártyás vásárlásnak minősül (díjmentes). Hozzáadsz egy kártyát, megterhelik talán 400Ft-tal, a kivonatodban/netbankodban ennél a tranzakciónál lesz egy kód, ezt meg kell majd adni és már használhatod is a kártyát a PP fiókodban. A pénzt pedig visszakapod. Amíg van a PP egyenlegen pénz addig azt használja vásárláskor, ha elfogy akkor a hozzá csatolt bankkártyáról emeli le a szükséges összeget.
2. Ahogyan írod, inkább fizess 10 x 10$-t, mint 1 x 100$-t, mert előbbi nem, utóbbi ÁFA-köteles lesz.
3. A PayPal topik összefoglalójában megtalálod a választ: [link] ("Konverzió beállítás bankkártyához, ne a Paypal árfolyam legyen használva")
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
vidaila
senior tag
Banggoodon shipping megtörtén augusztus 10-én, de a termék még sehol, nyomkövetés nem volt rajta. Várható még vagy buktam?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
-
bul07
nagyúr
válasz vidaila #61137 üzenetére
Nekem augusztus 5-i rendelés két dolog
szept 5-én jött meg a egyik dolog, a másik még seholLeg bosszantóbb hogy másnak lett volna pont az ami nem jött meg, meg 10/5 kuponnal vettem és már ki is fogyott így az újraküldés nem játszik
Így nagyon nem járok jól( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kristof_
tag
válasz tboy93 #61140 üzenetére
Igen, a PP 180 napig él. Amivel te kevered szerintem az pl az ebay saját "garanciája" ami 30 nap.
"Case-t a (legkésőbbi becsült - Estimated Delivery) érkezéstől számított 30 napon belül tudsz nyitni az eBay felületén keresztül, ha nem egy országban vagy az eladóval, ha azonos az ország, akkor 7 nap.
Ha egy vásárlásnál nincs megadva Estimated delivery, akkor a vásárlás napjától 30 nappal kell számolni a várható szállítási időt, és ha az letelt, attól a naptól 30 napig van vásárlói védelem."
Én azt szoktam csinálni, hogy ha sokáig nem akar megjönni a csomag, akkor érzésre valamikor megnyitom az ügyet, hogy mégis legyen nyoma. Ők válaszban kedvesen, udvariasan megkérnek, hogy várjak 7-25 munkanapot. Utánanézek, hogy ünnepelnek e valami fontosat távoli barátaink és, ha nem akkor 25 munkanap után visszakérem a pénzemet, belecsempészve a szövegbe, hogy nem szeretnék a paypal fele fordulni.[ Szerkesztve ]
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
veterán
-
zsolti72837
addikt
Ez milyen lehet?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Tomi0703
addikt
válasz tupacamaru #61128 üzenetére
Akkor azt kivételesen nem fogták meg. Nekem szerdán volt a a vámon a tabom, másnap már ez a szöveg jelent meg, rá 1 napra pedig a belföldi feldolgozásra továbbítva. Úgyhogy megúsztad te is.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest