Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz csibe1 #169948 üzenetére
Biztos örülnél, ha 1500-as akku lenne a nagyobb telefonokban is ugye? Mert hogy ha cserélhető lenne, nemigen férne nagyobb, még a nagyméretű mobilokba sem, ráadásul búcsút mondhatnál a vízállóságnak is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csibe1
addikt
válasz ollie #169952 üzenetére
Szerintem meg lehetne oldani, ha már a Lumia 630-asba is sikerült 1800-as akksit beletenni.
A mostani ragasztott megoldás sokkal jobb? Már akinek...
Persze a legegyszerűbb bólogatni, mert ami újabb az mindig jobb...A vízállóság meg nem egyértelmű a ragasztott telefonoknál, valahogy nem igazán reklámozzák a gyártók; de ha mégis, akkor is kérdéses a garancia érvényesítése ha beázott a készülék .
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
válasz csibe1 #169953 üzenetére
De nem érted. A cserélhető akkuk sokkal nagyobbak ugyanakkora kapacitással, mint a nem cserélhetőek. A Lumia 630-ban lehetett volna 3500-ös akku, ha nem cserélhető, mindezt úgy, hogy a készülék mérete nem változott volna. A mostani telefonokba fele akkora akku férne cserélhetőként, és a nap közepén már tölthetnéd is a telefonodat. Szóval választhatsz, vagy 2000- es cserélhető akku, vagy 4000- es nem cserélhető, vagy 4000-es cserélhető, de utóbbi esetben dupla olyan vastag a telefon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DJGABI
addikt
válasz ollie #169955 üzenetére
hát azért ez se feltétlen igaz, vagyishát van egy harmadik vetülete is: egyre inkább a vékonyítás irányába mennek. Samu Note 20: 6.7", 4300mAh. A Redmi 4X-ben volt 4100-as.
szerk: hmm és annyival nem is vékonyabb [link]. És eladják fícsörként a Note-nál hogy hát ez nagy akksi (legalábbis MKBH nagyon dicsérte)
most valamelyik alternatív OS-es telefon volt cserélhetős, de azt hiszem 3000-es, ráadás csak valami Helio-s a SOC. Pinephone [link]. Bocs, Allwinner, meg 2GB RAM
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
farkas-j
őstag
válasz ollie #169955 üzenetére
Én értem a véleményeteket! De az én szempontom akkor is más. Én cserélhető akku párti vagyok. Abszolút nem érdekelne ha emiatt 3mm-el vastagabb lenne a telefon. Ha nekem lemerül a telefonom kipattintom az akkut megy bele a tartalék, majd a lemerült akku megy az asztali töltőbe. Nincs a töltőhöz vagy mobiltöltőhöz "láncolva" a telefonom. Nekem az Mp3-as lejátszók időszakában is fontos szempont volt, hogy cserélhető AA vagy AAA akkuval működjön, mert utálatos dolog amikor a legrosszabbkor merül le és tölteni kellene de nincs hol. Én még mindig a jó öreg Samu S4-et használom, bár mára már elég lassúnak számít. Ilyen méretben szeretnék valami új elfogadható teljesítményű cserélhető akkus telefont, de sajna nincs a piacon
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
MaxxDamage
félisten
válasz lac14548 #169949 üzenetére
Nekem is hasonló van (átalakítva)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
spileraaa
senior tag
ennek keresem az utódját Alfawise RST2056 annak idején 15$ rendeltem
vagyis hasonló típusú legyen a töltés megoldásamugy jelenleg is tökéletesen működik és ha kapható lenne ugyanilyet rendelnék
azért vennék mégis még egyet ha ez megadná magát legyen tartalékba kéznél egy másik fogkefe ami van oral-b arra már nem térnék vissza mert ez a típus jobban bevált jobban kíméli a fogínyemet
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tobias40 #169964 üzenetére
mire nem elég egy intel pro 1000ct szintű 1gbps? ez egy elég noname cuccnak tűnik nekem, lehet benchmarkkal megvan a 2,5 de terhelve nem fogadnék rá sok pénzzel.
ugyanez a link anglisbő' [link]
(#169968) tobias40 same here, nekem is 1g digim van, cod warzone több gigás update stb. minden percek alatt lejön, a szűk tényező inkább a sata hdd/ssd, nvme-re simán letölt 600-al több gigát, benchmark is alig hozott többet. 7e-ért vettem egy pcie-s 1gbps ac wifi kártyát, perfekt. talán tp-link.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tobias40
veterán
válasz Mr.Csizmás #169967 üzenetére
A 2000/1000-es nethez nem elég...
-
tobias40
veterán
válasz Mr.Csizmás #169967 üzenetére
Tehát erről a linkről rendelek akkor nem lesz más költségem csak a 29,99 font,igaz?
-
tupacamaru
veterán
válasz tobias40 #169970 üzenetére
38.78 a vége hazai szállítási címre...ÁFA különbözet+szállítási díj
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mr.Csizmás
titán
válasz sambenez #169969 üzenetére
ha ~2-3 képernyőnyit legörgetsz - eléggé eldugva - ottvan a neve, vonalkód, stb.
Technical Details Brand EDUP Product Dimensions12.45 x 9.4 x 2.54 cm; 20 Grams Item model number EP-9635 ManufacturerEDUP"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tobias40
veterán
válasz tupacamaru #169971 üzenetére
Szállítási díjat látom,de az áfa különbözetet nem...
Pay-pal-al nem lehet fizetni?[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tobias40 #169973 üzenetére
Pay-Pal nincs, én is bankkártyával szoktam fizetni. Ha berakod a kosárba és megadod a szállítási címet akkor egyből hozzáadja az ÁFA különbözetet. Nem 29.xx font lesz hanem 31.xx font+ 7.xx postaköltség. Az ÁFA különbözet nincs külön feltüntetve.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tlala
addikt
Ezt a WIFI6-os Xiaomi AX5-ös routert sikerült egy 3 dodós kuponnal benyomni 40 USD alá.
Szerintem annyit megér. -
st6969
őstag
Üdv,
tudtok-e esetleg minőségi töltőkábelt (USB C típusút), ami per pillanat akciós? Különlegessége, hogy 50cm-es legyen (a 25/30cm-es kicsi, az 1m-es hosszú)
Köszi -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
OFF:
Foxpost-al küldött már valaki automatából házhoz csomagot?
A címkét, amit ad a rendszer, azt ki kell nyomtatni és felragasztani a dobozra? -
pn4hvq
senior tag
válasz nhpeti #169985 üzenetére
Igen, én jártam már így. Néhány nappal később indult a rendelés második fele. Határozottan úgy rémlik, kapott másik tn-t a második csomag, de visszanézve a rendelést az Alin, nem látszik, csak egy tn.
Na, közben megtaláltam: chaten rákérdeztem a store-nál, hogy mi is ez, és írták, hogy az egyik termék nincs készleten nekik. A beérkezés után a chaten írtak és ott küldték a második tn-t. Minden rendben megérkezett. -
Beni2360
félisten
válasz zolikaDB #169986 üzenetére
Hagyományos csomagolás és ráírtam a feladód meg a címzettet + kódot. Aztán betettem a fiókba.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zolikaDB
veterán
Köszi srácok!
ON: tuningolt itt valaki Eachine E010-et/JJRC H36-ot?
Két vagy 3 ágú propeller? Racerstar 615 motorok? 240mAh-s akku?[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz tobias40 #169994 üzenetére
Igen, azt írtam, hogy az ő eszközükkel nem mennél sokra, és nem is. Routerről itt szó nem volt.
De amúgy is nagy hülyeség ez, bár ha pénz égetés a cél akkor hajrá, sokkal pratikusabb megoldás a DUAL Gbit LAN amit a T topikban is írnak.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Beni2360
félisten
válasz CHIPman #169995 üzenetére
Aztán miért? Be voltam regelve az oldalra, nekem nem ajánlott fel semmi címke nyomtatást. Azt írták írjam rá a címet és a feladót.
Azelőtt is így adtunk fel csomagot a postán.
Szerinted mi volt a gond, hogy nem érkezhetett volna meg. Kártyával fizettem a feladásért nyugtám volt,stb.?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Saccco
nagyúr
válasz zolikaDB #169996 üzenetére
Kell rá egy silverware, ha még olyan lap van bennük. A 4 ágú propellert le kell vágni 2 ágúra.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csucsotke
aktív tag
Most jött meg, [Xbox 360 controller] koppintás. Linkeléskor vettem észre hogy a csak PC verziót vettem meg, tehát arról lesz szó mert van PC+360 is. Neten találtam az X360CE ingyenes softwert, na azzal üzembe lehetett helyezni, de anélkül nincs sok értelme. Például a bal analóg kar az rendben működött, de a jobb az különböző irányokban az x b y a gombokat aktiválta. A játékok nem ismerték fel xbox controllernek, viszont van amelyik felismerte mint controllert.
A fenti emulátor után az összes gombot-kart rendbe lehett rakni, és fel is ismerték a játékok amiket próbáltam, de 3 órámba
biztos került, viszont csak 10 dollár. Még egyszer nem ezt venném, de lehet hogy a pc+360-at kipróbálom, ha fogják ezt itthon használni. Meglepően jól össze van rakva, bár mondom ezt anélkül hogy bármiféle tapasztalatom lenne controllerrel, nekem elég hogy működik, nem észleltem zavart a használatában, fogásra, karok gombok egyebek kielégítőek, tesztelni nincs időm, csak azért szólok hogy aki ilyen koppintást kerest, hát ez a fajta az ezt tudja. (Végigvittem régebben az Ori and the blind forestet billentyűzettel, de ezzel a karral egy élmény kezelni az ilyen ugrálós dolgokat, hülye voltam hogy nem vettem hamarabb)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.