Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    válasz betyarr #164623 üzenetére

    Itthon nézted? Ilyet vettem 10 éve barkácsboltban, de egy filterrel kb.5000 volt az ára. Utánanéznék a 3M katalógusban, mert mintha láttam volna újabb tipust, lila színben. Az újabb tipusokhoz a boltokban könyebb filtert kapni. Nekem nagyon bevált, könnyű benne lélegezni, engem objektíve kevésbé zavar mint a papírmaszkok. Garantáltan a filteren át szívod a levegőt, a papírmaszkok nem jól illeszkednek, és szerintem mindenki az orrnyergénél vagy az arcánál szívja be a levegőt, pláne ha közben beszél.
    Nekem 10 éve ugyanaz a higító elleni filter van benne, még nem éreztem szagot lakkozáskor benne, de nagyon ritkán használom. Könnyű tisztítani is. Nekem a plexis jobb lett volna, mert használatakor mindig kell szemüveg is, de utcán azért lehet jobban mutat a kisebb.
    Ha az orvosok azokkal a vékony maszkokkal védekeznek, akkor ennek a 2 cm vastag filterén elképzelésem szerint át nem verekszi magát a vírus addig a pár óráig amíg rajtad van, utána meg ha leteszed, ott döglik meg a polcon a filterben, úgyhogy tovább is jó lehet mint ami rá van írva de ezt csak úgy mondom, nem értek hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák