Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #82483 üzenetére

    Azt nem értem a hölgy tulajdonos miért jó?
    Két olyan főnököm is volt, akinek a barátnője rendszeresen ilyen-olyan mértékben leamortizálta a saját vagy a főnök kocsiját.

    Volt egy ilyen eset amit nagyon megjegyeztem, 2007ben. Megjött a főnök csaja 206-os fekete kabrio, vadi új, pár hetes. csaj úgy állt be, hogy egy lánctartó oszlop beékelődött a kerék és a sárhányó közé. csaj nem vette észre. Mikor távozott, kint álltam épp cigiztem. csaj beült a kocsiba, nem vett észre semmit. Elkezdtem neki integetni, hogy baj lesz, erre visszainteget mosolyogva és folytatja amit csinál. Konkrétan kitolatott és kifordult szépen, miközben az oszlop gyönyörűen letépte a komplett jobb első sárhányót meg oldalt. A csaj észre sem vette a recsegést, vagy hogy mintha az autó nehezen állna ki, majd szépen elhajtott, és még akkor sem vette észre a földön árválkodó darabokat.
    És persze az ilyennek (vagy az urának, most lényegébe véve mindegy) ennyi ésszel is van olyan élete, hogyha végre észreveszi, hogy mi történt, akkor lazán van annyija, hogy megcsináltassa.
    Egyébként nem tudom mi lett a történet vége, mert ennél a főnöknél volt olyan a légkör, hogy a kanál is megállt a levegőbe a feszültségtől, így inkább visszalopakodtam, hogy valaki más fedezze fel a roncsokat. Mindenesetre este már nem volt ott, és sosem hallottam az ügy folytatásáról, rákérdezni meg nem mertem (hiszen elvileg nem is tudhattam erről).

    De mesélhetnék Alma hercegnőről is (ő amúgyis külön tanulmány volt) neki sikerült a szintén néhány hetes kocsit már olyan külalakkal vinni, mint ami 10 éve szolgál Szicilliában...

    jah és Tomi haverom, akinek a barátnője képes volt hetekig hátsó lökös és kipufogó nélkül járni, és neki fel sem tűnt.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák