Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz kenwood #61289 üzenetére

    A brand PC-ben engem leginkább az zavar, hogy egyesíti a laptop/noti és az asztali gép hátrányait, azok előnye nélkül.
    A legtöbb Brand PC-ben igencsak korlátozottak a VGA cserélési lehetőségei, nagyon-nagyon válogatós memóriában, általában passzív hűtésük miatt a CPU csere sem nagyon opció, maximum nagyon körültekintően, a bios válogatós, tuning kilőve. Emellett azért a legtöbbe spec táp kell, nem megy bele semmi rendes (pl volt olyan amiben L alakú tápot láttam nem is egy). Újonnan aránytalanul drágák tudásukhoz képest, és általában viszonylag erős proci, gyenge vagy integrált VGA, kevés RAM és kevés HDD kiépítésben kaphatóak. Legalábbis régebben így volt.
    Egyéni szívás lehet, de pl volt olyan brand gép, amiben 2GB DDR2 volt, megkértek h bővítsem, és amikor szétszedtem akkor láttam h nem lesz elég még egy 2-est mellépattintani, mert persze hogy 4×512MB kombóba volt a 2GB. És valahogy mindnél ezt tapasztaltam h az összes memória slot tele. Az meg h némelyik milyen válogatós memória terén külön történet ...
    Épp emiatt brand és nem brand gép közül, ha egyforma jók, csak akkor venném a brandot ha - árfekvéstől függően - 20-30%-al olcsóbb, normál társánál.

    Na van rendes asztali elemekből összerakott Athlon XP-m (ASUS A7N8X-E DLX, Athlon 1700+ @ 2200MHZ most épp de tud 2669-en is menni, 2GB RAM, GeForce 3 Ti200 128MB, 120GB HDD és ez 2003-ban lett összerakva, de mai napig pöccre indul! (2014ig napi használatban most retro "játszós" gép) Mi ez ha nem örökélet + 1 nap?
    És semmi brand nincs benne.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák