Új hozzászólás Aktív témák

  • tuki2200

    senior tag

    válasz Trailblazer #32322 üzenetére

    "A LEGO-s berkekben 2016 legnagyobb botrányainak egyike volt a Lepin térnyerése. A kínai cég kapható és kifutott LEGO készletek mását készíti el, több exkluzív, limitált kiadást is feltámasztva így. Sőt, egy idő után felnőtt LEGO rajongók interneten megosztott terveit is Lepin készletként láthattuk viszont.

    Persze a LEGO kocka rendszerét utánzó klón gyártók eddig is voltak, még idehaza is könnyen beszerezhetők ezek, a nagy különbség azonban a minőségben rejlett. A Lepin azonban más tészta és ezt a LEGO cég is tudja. A fenti úriemberre kattintva a BBC egy videóját tekinthetitek meg, amiben két minifigurát adnak a kínai LEGO gyár vezetőjének kezébe azzal a kéréssel: állapítsa meg, melyik az eredeti LEGO és melyik hamisítvány. Nem sikerül neki.

    Külföldi rajongók különféle rajongói oldalakon régóta számolnak be arról, hogy olcsón jutnak már nem kapható vagy irtó drága LEGO készletek Lepin másához."

    Alig egy hónapja jött ki a legújabb Technic nagyméretű repülőgép, a kék színű VTOL, a 42066-os, de már lehet Lepinben kapni ötöd áron... gyorsan dolgoznak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák