Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Yutani #1122 üzenetére

    És talán tényleg igazad van. :O
    Jót röhögnék rajtuk, de sajnos az elvi keretet nem léphetem túl, egy 47 ezres HD7850(ami már egy ezressel drágább, mert gondolom Sleeping Dogs miatt így is viszik mint a cukrot, az alternatívákat látva nem is csodálom :U ) már nagyon szájhúzós széle lenne neki.

    Legszívesebben talán egy HD5870-nek örülnék. Két hete, mikor kezdtem a leselkedést, akkor 33-35 ezer forint körül voltak ilyen kártyák a Hardveraprón, akkor még csak próbáltam felmérni a piacot, múlt héten az átlag ár felment 37 ezer forint körülire(pénteken egy 33 ezres darabot kevesebb mint 1 óra alatt az orrom elől vittek el :( ), most pedig 38-42(!) ezer forint körül adják az 1GB-os, gyakran oem és próbagaranciás HD5870 kártyákat. GTX560-asok aprós árazása hasonló tendenciát mutat.

    A tulajok vajon tudnak valamit amit én nem, készülődik valami durva áremelkedési hullám amitől a HD7850-ek nem lefelé, hanem felfelé billennének árban? :F

    Én sokkal inkább számítok(pontosabban reménykedem :B ) árcsökkenésre, főleg, ha a GTX660 ára is normalizálódik a híreknek megfelelően, de lehet én vagyok alul informálva.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák