Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz KROK640 #101911 üzenetére

    Hat, ha megnezed, 90-es evek vege, 2000-es evek elejen azert voltak vidamabb szinu kocsik. Most meg altalaban meg ha van is barmi, ami nem a szurke valamilyen arnyalata, az is olyan sotet, hogy foton kb feketenek tunik.
    Regen azert volt szep (ok, ez esetenkent valtozott) zold, kek, piros, citromsarga, stb szinte minden autobol, meg az olcsokbol is. Most meg meg a premium markaknal sincs valasztej.
    De amugy nincs para, vege lesz ennek is, es szerintem relative hamar:
    Egyreszt egyre tobb kereskedotol hallom vissza, hogy kb barmilyen szines autot fel nap alatt elad, szurkek meg allnak ott a placcon hetekig.
    Masreszt pont az elektromositas lesz az, ami megoli a suvokat szerintem. Mindenki a hatotavra rejszol az EV-knel, ott meg nagyon sokat jelenthet a szedan/egyteru forma. Pl model 3 vs model Y kozott 70km van papiron, ami mondjuk 40km a valosagban. Rohadtul nem mindegy, es ugye az aranyok maradnak.
    Amikor az lesz, hogy 600 vs 750km a hatotav, raadasul utobbi olcsobb, oszinten meglepne, ha az elobbit venne a nep csak azert, hogy SUV legyen.
    Plane, hogy a SUV mania ugye azert jott, mert annak passzolnak a CO szabalyok... Amik egy elektromos eseten ugye nem jelentenek semmit.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák