Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Múlthét pénteken megjött az EUSTOCK-tól a Band-om.
Így Én is csatlakozom a csapathoz.Tegnapelőtt bontottam ki, mert addig nem volt időm sajnos.
De nagyon tetszik.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Balesz1899
aktív tag
Értesítéshez saját ikont csak a Mi Tools-szal tudok rendelni?
Valamint írtátok, hogy a lépésszám mellett a megtett távolságot is képes kijelezni, de ezt sehol nem találom a beállításokban.
-
NoNick
tag
Sziasztok! Firmware frissítéssel érdemes foglalkozni? Nálam 1.0.0.19-es van fent, van ennél újabb?
-
Tibko8
senior tag
válasz Balesz1899 #1652 üzenetére
Igen. Azzal a programmal teljesen testreszabhato az értesítések.
Ott van az pedig. Mi fitt > Profil >eszközeim alatt mi band 2 > mi band kijelző beállítások és ott lesz minden.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Igen van. V.1.0.0.39
Utóbbival most már lehetőség van a dátum megjelenítése az óra alatt. (nap/hónap/nap(számmal))Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
vandor01
őstag
megy a 24 oras teszt: i5plus vs Mi2
egyformara allitva reggel nullazva!
10.00 i5 / Mi2
lepesszam 2230/1930
tavolsag 1.8km/1.3km
caloria 130 / 91egesz jo az i5Plussal sokkal sportosabb vagyok
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz vandor01 #1658 üzenetére
A teszt körülményei?
Egy futópályán sétálsz/futsz, vagy irodában jössz-mész. Valószínűsíthető, hogy a két eszköz között lehet olyan különbség, hogy az egyik érzékenyebb a gyorsulásra. Amúgy ~13cm különbség van lépésekként, ami szintén érdekes. MiBand2 szerint 0,67m egy lépés, míg az i5plus szerint 0,81m.
Akkor lenne mérvadó, ha egy futópályán lenne összehasonlítva +GPS hozzáadásával.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
vandor01
őstag
igen egyformara van allitva mind kettoben suly magassag....
ugyanazon a csuklomon figyelnek egymasmellett...
termeszetesen a NASA-t felkertem hogy muholdakkal hitelesitse majd az eredmenyt...
aztan amelyik rosszabbul mert azt bepereljuk 100e dollar karteritesre!
neha neha beirom ide az eredmenyeket... azt mindenki vonja le amit le kell
delutan megyek uszni....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
m@xsys
senior tag
Hasznalja valaki iPhonnal? Ugy latom lehet es ha igen, mi a tapasztalatod? Van valami amire erdemes figyelni? Ahogy idom engedi vegigolvasom a teljes hsz.
-
Tibko8
senior tag
Nincs.
Wp-re hivatalos app sincsen szerintem azon nem is lehet.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
veterán
Pont tegnap párosítottuk egy i6s-el teljesen jól működött semmi para egyedül ami suxx nekünk, hogy az app értesítéseknél nincs viber így végül a feleségem maradt a fittbitnél én pedig magamhoz vettem droidra ott persze van minden hozzá
MÁS:
Hogy / hol tudom azt beállítani, hogy 2 hetente nyomjon egy pulzus mérést ? Ugyanis én kikapcsoltam nem megy folyamatosan...3njoy the Lif3
-
-
vandor01
őstag
válasz #21715712 #1667 üzenetére
van pedig kerul vagy 12ejroba es hasonlot tud mint a Mi2...
talan az uzamido csak 1 het!?...4 ora kemeny gepeles utan:
T:10.00 i5 / Mi2 kulonbseg
lepesszam 2230/1930 -> 300
tavolsag 1.8km/1.3km -> 0,5km
caloria 130 / 91 -> 39cT:14.15 i5 / Mi2
lepesszam 2638/2495 -> 143
tavolsag 2.1km/1.6km -> 0,5km
caloria 154 / 136 -> 18cugynezki adott ido alatt szamitogapezes eseten az Mi2 tobb lepest szamolt...
lehet hogy az Mi2 a gepelest lepesnek szamolja?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
törölt tag
válasz vandor01 #1668 üzenetére
Ha pulzust is tudna merni az lenne akkor igazi kihivoja a mi band2-nek sztem,mondjuk van pro kontra mind2 mellett.
Ez a szoveges kiiras neha tud am hianyozni a miband 2-bol szamomra. Minden mas okesnak tunik,bar a legutobbi frissites ota a sleep funkcio nem olyan pontos...remelem vissza allitjak,mert akkor tokeletes volt.
Egyebkent nekem az jott le,hogy kevesebb lepest szamolt a miband a fenti adat alapjan es az i5plus szamolt tobbet.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz #21715712 #1669 üzenetére
par lepes vagy 5-10% ide vagy oda? lenyegesen szamit? persze az jo ha minnel pontosabb de ez egy pardollaros gyerekjatek... pulzusmeres? ha mindig ugyanazt hasznalja az ember akkor mint viszonyitas tudja hasznalni az adatokat egyik naprol a masikhoz viszonyitva (hetrol/hetre - honaprol honapra)..... kovetni tudja sac/kb mennyit mozog alszik etc...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #1668 üzenetére
alakulnak az ertekek....
Mi2 belehuzott, egesznap kemenyen gurcolt hogy ledolgozza a hatranyt!
na es mindjart jon az 1500meteres gyorsuszas!
lehet utoleri az i5-t vagy esetleg meg is elozi?T:17:00 i5 / Mi2 kulonbseg
lepesszam 2915/2823 -> 92
tavolsag 2.4km/1.8km -> 0,6km
caloria 170 / 154 -> 16cT:14:15 i5 / Mi2
caloria 154 / 136 -> 18cT:10/00 i5 / Mi2
caloria 130 / 91 -> 39cCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #1671 üzenetére
egyrejobban szeretem az i5-öt...
kevesebbet kell mozognom de tobbet teljesitek!
na ja és többet is ehhetek... király az i5Plus...Mi2 nek a javara szol, hogy uszas közben nem világit a kijelző!
T:18:30 1500m gyors-uszas utan i5 / Mi2 kulonbseg
lepesszam 8448/7325 -> 1123
tavolsag 6.8km/4.8km -> 2,0km
caloria 514 / 337 -> 177cT:18:00 1500m gyors-uszas elott i5 / Mi2
lepesszam 4636/4401 -> 235
tavolsag 3.8km/2.9km -> 0,9km
caloria 271 / 225 -> 46cT:17:00 i5 / Mi2
caloria 130 / 91 -> 39cCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Mephistoone
senior tag
Sziasztok
Az alvás mérésnél nem mutatja ha felebredek pedig ejjel 3x menten wcre.
Neha meg hiaba nyomkodom nem valt az ora csak az időt mutaja. Ez azota van miota az uj mi fit van fent. -
törölt tag
válasz Mephistoone #1674 üzenetére
A felebredest nekem sem jelzi olyan pontosan mint a korabbi verzio. Mas gondot nem vettem eszre.
-
Tibko8
senior tag
válasz spiderpig820 #1675 üzenetére
Bocsi ezt nem tudtam, azt hittem hogy csak egy hivatalos app tudja frissíteni. Akkor javítom magam WP-n is lehet frissíteni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
_Moriarty_
aktív tag
Mást nem ijesztett még meg éjszaka az óra felvillanása? Ki kellett kapcsolnom a karemeléses időkijelzést, mert másodszor fordult elő, hogy éjszaka megriasztott Azt se tudtam hol vagyok, meg mi a túró világít a szemembe.
-
Dyingsoul
veterán
Zuhany/víz közelben nálatok is reagál a vízre az érintőgomb? Engem kicsit idegesít amikor zuhany közben méri a pulzusom...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Tibko8
senior tag
válasz Dyingsoul #1681 üzenetére
Igen néha bekapcsol a kijelző. De engem nem zavar. Hagy mérje a pulzusom úgy sem érzek belőle semmit bár mindig előbb tovább lép mint hogy megmérje.
-
vandor01
őstag
Azt kell, hogy mondjam baszott nagy kulonbségek vannak nem 5-10% hanem akar duplazás előfordulhat... Melyik az igaz? Tenyleg a NASA-t kell felkérni, hogy muholdas telemetriaval auditálja az értékeket Szerintem nagy kamu az égész de mindenesetre mindig egyet hasznalva összehasonlitási alapot ad, hogy egyik naprol a masikra (hét/hét - honap/honap) követhető a változás mértéke... Az hogy az alvásnál ekkora az eltérés? Ez azert zavaro.....
Az App felülete kinezése használata átláthatosága értelmezhetősege a grafikonok stb... Azt mondom az i5 duplán veri az Mi2 kuszaságát egyszerűen SZAR.... De ez az én véleményem és 1 nap utan.. lehet megszokom a szart azt 1x csak jo lesz!
Kinézetre designere mindenképen Mi2 a nyerő az i5 melette egy bumszli nehezék a csuklon. Tölthetőség szempontjábol az USB dugesz az i5 ora végében mindent visz mig az Mi2nél cigölni kell az adaptert. Másik kérdes hogy hetente (i5) vagy 2 hetente (Mi2) kell-e tölteni?
Funkciora kijelzőre azert az i5 jobb de kérdés, hogy valoban szukség van e rá?
- nagyobb kijelző (nagyobb fogyasztas)
- SMS 32 karakter olvashatosága
- telcsiszam kijelzés hivaskor
- telefonkereses/fenyképezés vezérlés funkcio kell-e?
- alvás manuális ki be kapcsolása...A tovabbiakban az Mi2 fogom használni...
ha nagyon nem szokom meg vagy szar visszaupgradelek i5-reZaroértékek....
Alvas i5
start: 23:00
ebredes: 8:25
deep: 6.75h
light: 1.75hAlvas Mi2
start: 23:39
ebredes: 8:02
deep: 3.09h
light: 5.14h23/09 zárása i5 / Mi2 kulonbseg
lepesszam 9816/8144 -> 1672
tavolsag 8.km/5.3km -> 2,7km
caloria 596 / 399 -> 197cT:18:30 1500m gyors-uszas utan i5 / Mi2 kulonbseg
lepesszam 8448/7325 -> 1123
tavolsag 6.8km/4.8km -> 2,0km
caloria 514 / 337 -> 177cT:18:00 1500m gyors-uszas elott i5 / Mi2
lepesszam 4636/4401 -> 235
tavolsag 3.8km/2.9km -> 0,9km
caloria 271 / 225 -> 46cT:17:00 i5 / Mi2
caloria 130 / 91 -> 39c[ Szerkesztve ]
-
válasz _Moriarty_ #1679 üzenetére
Hát kell neked túl sok horrort nézned.
(#1683) vandor01: én jobban bízok a Band 2-ben, mint abban a nevenincs karperecben.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dominó85
addikt
válasz vandor01 #1683 üzenetére
Alvas i5
start: 23:00
ebredes: 8:25
deep: 6.75h
light: 1.75hAlvas Mi2
start: 23:39
ebredes: 8:02
deep: 3.09h
light: 5.14hA kiemelt adat megmutatta nekem, hogy az a nevenincs karperec mekkora egy fos. Szerintem ne hasonlítsuk többet az MiBand 2-höz. Szeretnék én is 9 óra alvásból majdnem 7-et mélyen (mozdulatlanul) aludni.
* Péter - 06302461862 *
-
vandor01
őstag
Sajnos azt kell, hogy mondjam a kinyyai termékek 99% nevesincs fos Szarul megtevezett fosul kivitelezett vagy meg sem tervezett csak lopott es legalabb összerakásnál elbaszott elektronikus szemetek ez alol az Mi sem kivétel max VAN minőség biztositas es marketing természetesen az árakban meg is látszik minimum a duplája a hasonló cuccnak de legalább használhato hozza az elvárt minimumot ezzel a nevesincs szarok hierarchicaljanak a csucsanak a közelében ulhet és a tobbi nagyon fos csak utanna jöhet
Ha nevesincs fost veszunk örülhetünk, hogy hozza a minimumot azaz egyáltalán MÜKÖDIK!? mimimum 1 evet talán 2? de van mikor már 6honappal is boldogok lehetünk... Az i5Plus 2015ben szoval AKKOR nem már-már 2017ben... egyik igéretes jobbikfajta nevesincs fos volt... megfordult nálam 6 különböző karperec kutyu... volt amelyik dragabb volt mint az Mi2.... de a fosnal is fosabb volt... volt olyan amelyiket azonnali lendulettel kukaztam volna [link].... persze vkinek nekiajandekozni.. na arra jo volt
Ezek mérnek valamit... összevetesi alapot adnak sajatmagukkal naprol napra a tendenciát követhetjuk... a semminel több.... Most vki occco karperecet akar? nem tudok mast ajanlani mint az i5-öt... 6honapig hasznaltam ip67-es átláthato tiszta menu es egyertelmű kezelés.... ne persze ha van több piiiz is? akkor Mi2! de lehet a jobb láthato display es egyszerübb kezelés valamint 1/3 ár i5 felé billenti a mérleget...
ha meg még több piiiz van? GPS-es garmin szabadteri uszas etc etc...
Azert az elég durva a NEVE van Mi2-től, hogy a gugliplay-ben nincs olyan App-juk amit 5-10 perc alatt felinstallalhato beregelhető? "Mi_Fit" aztán gyerunk mukodik.... mert hiaba a legjobb a fosok között ezt lépcsőt még nekik sem sikerült megugrani!? Mancika meg majd töri a fejét na most akkor megint atbasztak a kinyaiak? Meg szerencse hogy nem "malware alert" tel tudom installani mint ami előfordult masik a fosnál [link]
szoval ez van ha nem tetszik nem kell kinyai brand-et hasznalnunk...
[ Szerkesztve ]
-
_Moriarty_
aktív tag
Áá, annyi inger éri az idegrendszeremet nap, mint nap, hogy a horror már sok nekem Nem nézek.
Hogy ON is legyek, amíg be volt állítva, addig nem minden esetben tudtam pulzust mérni, egyszerűen nem váltott tovább az óráról. Most, hogy ki van kapcsolva, mindig vált pl. pulzusmérésre, lépésre.
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, elsőre nem sikerült az app használata így kikötöttem itt a fórumon.
Regisztrációt végül pc-n végeztem, de ugyanaz a problémám a xiaomi marketről felinstallált app-al. Állandó "belépés sikertelen próbálja újra". Akár maillen akár telefonszámmal próbálkozom. pc-n xiaomi marketban simán belépek a mi fit app működésképtelen. Van bármi megoldás?fred
-
freddirty
senior tag
nos, vpnezni kellett. magyarországról ki van tiltva a bejelntkezés. Japánból egyből ment a login. Most viszont nem találja a nyomorult a mi band 2-őt. Hát szuper...
fred
-
detroitrw
addikt
A geekb***-on van egy ilyen verzio: Official Global Version
Meg csak elorendelheto.
Ez valamibe mas lenne? ugyan itt az 1S-bol is van ilyen verzio (elorendelesre) -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz vandor01 #1686 üzenetére
Kicsit felháborít a 'fos'-ozásod.
"szoval ez van ha nem tetszik nem kell kinyai brand-et hasznalnunk... "
Egyetértek. Ez van. Ha nem tetszik, nem kell "kinyai brand"-et használnod!Tényleg nem értem, hogy ha pontos lépésszám neked ennyire fontos, akkor miért nem használsz egy általad nem 'fos' kategóriába sorolható eszközt. Egyébként még a Mi Band első pántjánál láttam lépészszám összehasonlítást lényegesen komolyabb (és többszörös árú) karpántokkal. Semmivel sem volt pontatlanabb a Mi Band eredménye! Nem tartom valószínűnek, hogy a 2-es Mi Band sokkal rosszabb lenne ebben az egyesnél, bár engem az sem zavarna, ha pontatlanabb lenne. Én használt technológiát és az árat figyelembe véve elégedett vagyok a Mi Band 2-vel, ugyanúgy ahogy az egyessel is elégedett voltam.
Valóban lépésszámnak hívja az eszköz azt az értéket, amit mutat. DE!!! úgy gondolom, hogy nem kell agysebésznek lenni, hogy valaki végiggondolja és belássa, a kéz mozgásából nagyon nehéz (lehetetlen) 100%-os pontosságú lépésszámot meghatározni. Ha 100% pontosság kell, akkor válassz olyan eszközt, amit a lábra lehet rakni... én találkoztam már ilyennel. A láb mozgásából egy picit könnyebb a gyorsulási és egyéb adatok alapján lépésszámra következtetni... A legjobb megoldás talán ezzel a hozzáállással, ha fejben számolgatod a lépéseidet, úgy nem kell estére szidnod a mindenféle 'fos' eszközöket, meg az ostoba mérnököket és hosszasan untatni a fórumot olvasókat az értelmetlen kritikáddal!
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
veterán
Azt belehet állítani, hogy bejövő hívásnál ne , csak akkor rezegjen ha le van némítva a telefon, hanem mindig ?
3njoy the Lif3
-
NoNick
tag
válasz spiderpig820 #1675 üzenetére
Sajnos Band2-őn nem lehet, de elvilesz lesz ilyen funkció is.
"Some other info regarding Mi Band 2.
It seems like that in the latest public firmware we have even more settings for display, like date displaying and "do not disturb" mode. We will add that in future releases, please, be sure. The same concerns firmware update for Mi Band 2."
-
Dominó85
addikt
Sziasztok gáz van! Sürgősen szükségem lenne egy Mi Band 2 TÖLTŐ Kábelre. Nem találom az enyémet és 9%-os az aksi. Akár megvételre is! BUDAPEST!!!
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest