Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
-
vandor01
őstag
azert ovatosan ezzel az előrendeléssel 1x futottam lukra vele
a 2. iknal kivártam mig megjelenik azt sajna igazam lett mert...a kis kinyai beetet.. ezt tud azt tud szép csili vli képernyő...
azt mikor kijött a perec...
- ezt nem is tudja...
- azt nem ugy tudja
- mégse IP67 csak IP65
- ja képernyő is csak fele lett es nem szines..nem nagy lové 20/30 ejro de azert a kis sárga elmehet....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
natë
nagyúr
Az enyém sajnos óránként 4-5 %-ot merül "idle", biztosan rossz.
-
vandor01
őstag
akkor ott vmi arulás van! naponta nem merul ennyit...
nem tudsz neki adni vmi resetet? lezuzni az Appot masikat telepiteni?
hatha az segit... mindenféle extra beállitas nélkul hasznalni? pl csak az orat mutassa?! semmi extra!... aztan egyenként napont egy-egy funkciot hozzaadni???[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
andrisbandi
őstag
Hogy kizárd a szoftveres hibalehetőséget, a kályhától érdemes elindulni.
Minden bandos progit le kell gyalulni, és csak a playes Mifitet telepítve kipróbálni.
Hosszabban elmondva;
- Pánt leválasztása a Mifitben.
- Minden pántos proginál "adatok törlése"
majd minden bandos program uninstallálása.
- Teló újraindítása.
- Mi Fit telepítése a Playről.
Párosítás a Mifitben, használatba vétel.Így tökéletesen kell működnie.
-
törölt tag
A lopas es a telefon hatokoron kivul esese csak xiaomi keszulekkel mukodik vagy barmilyen androidos telefonnal?
Jelenleg iphoneal hasznalom.
-
fecs
senior tag
Jelenleg egy első verziót használok. Kaptam egy 2-est. Átálláshoz a következő a tennivaló: megszüntettem a párosítást a mobillal és párosítom az újjal?
3-4 napon belül lehet valahol kijelzővédő fóliát venni?Pixel 6a
-
derrik
őstag
Sziasztok
Ha bekapcsolom az éjszakai pulzus monitorozást, az kb. Mennyivel rövidíti le az akku használhatott? -
zsolti72837
addikt
Nem válaszként.
Mi Band 2 pántot vennék. Ha van valakinek kérem írjon, mert sürgős lenne.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az függ attól is, hogy milyen gyakoriságra állítod a pulzusmérést.
Nálam, ha a folyamatos pulzusmérés van bekapcsolva (Mi Band Tools-szal), akkor 24 óra alatt kb. 15-20%-ot csökken az akkumulátor töltöttsége. Ha mondjuk 5 percenkénti pulzusmérésre állítom be és azt is csak éjszakára (kb. 8 óra), akkor egy nap alatt kb. 8-9%-ot csökken a töltöttség.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
KrzKrz
újonc
Sziasztok!
Nálatok is van olyan, hogy mondjuk a Band nincs BTooth-vel csatlakoztatva a telefonhoz. Manuálisan indítasz egy pulzus merést ami szépen meg is történik a band kiírja az értéket. Mondjuk ez a példa kedvéért 18.30-kor volt. Aztán kicsit később mondjuk olyan 19.00-kor csatlakoztatom a band-et BT-vel a telefonhoz, szépen szinkronizál. Megjelenik a korábban manuálisan indított mérés értéke 19:30-as időponttal. Ergo más értékkel szinkronizálja be a manuális és a MiFit által indított mérések értékét. Nálatok is van ilyen? -
DeNi91
tag
válasz zsolti72837 #1821 üzenetére
Én is keresgélem, hol lehet eredeti pántot kapni hozzá külön, jó lenne tartalékba.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Nézegetem a készüléket, és visszaolvasva a topikot, két kerdésem lenne
Az egyik, hogyha jól értelmezem a tapasztalatokat, nem érdemes a készülékkel folyamatosan pulzust mérni, pláne nem mozgás közben. Ez független attól, hogy mennyire van rászorítva a csuklóra, vagy akár ha a tenyér oldalán van a mérő?
A másik, hogy mennyire pontos és hihető az alvásmonitorozása?Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
oris
aktív tag
Én meg olyat vettem észre a mi store-os 2.2.1-nél, hogy az alvásidő módosításakor a 0:01 és 0:59 közé kézzel beállított idő esetén a dátumot egy nappal visszapörgeti. Szóval ha 1:00-t állítok be elalvásnak akkor aznapi az elalvás, ha 0:59-et, akkor nem egy percccel több az alvásidő, hanem 24 óra 1 perccel.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok még nem sikerült végigolvasni a fórumot de rajta vagyok. AZ lenne a kérdésem , hogy akinek van ilyen mi bandje az elégedett vele ? Elsősorban a szívritmus érzékelő meg az ára miatt figyeltem fel rá. Elég rég óta keresek okosórát de elég drágák és most elkezdtem futni és ahhoz ez a szerkezet elég hasznos (elvileg). Tudnátok mondani érveket mellette illetve ellene ? Illetve honnan érdemes venni ?
Válaszokat előre is köszi és további szép napot -
andrisbandi
őstag
válasz Roland0224 #1830 üzenetére
Sportoláshoz a mellkaspántos pulzusmérők valók. Azok közül még az olcsóbbak is elég pontosak.
Ezek az optikai elven működő pulzusmérők csak úgy saccolnak pontosan, ha egy kis ideig mozdulatlanul tartja az ember a csuklóját. Egyéb esetekben, pl kocogáskor, ha egyáltalán tudnak pulzus mérni, 10-15 is tévedhetnek, vagy mégtöbbet. Nem csak a Miband 2, de pl a 70 ropis Samu Gear Fit 2 is.
A Mi band 2 érdeme leginkább az idő/dátum mutatása, és az értesítések átadása a telóról.
Elég kicsi, kényelmes. Egy hónapban kb kétszer kell csak tölteni.Külföldi beszerzésre a Gearbest és a Banggood ajánlott.
-
thomas71
csendes tag
Sziasztok!
Mekem is eldobta a kapcsolatot a Mi Band2 a telefonnal.
Eddig hibatlanul mukodott, jottek az ertesitesek, ment a szinkronizalas.
En a Mi Fit es Mi Bandage alkalmazasokat hasznaltam.
De ma reggel raneztem es lattom, hogy nem tud kapcsolodni.
BT-t kibe kapcsoltam, ujrainditottam a telefont, ujra BT ki/be.
Semmi sem valtozott. Delelott probalkoztam még tobbszor,
a telefont is ujrainditottam parszor, a BT-t is tucatszor ki/bekapcsoltam.
Delben levalasztottam a karperecet a Mi Fit approl es megprobaltam
ujracsatlakoztatni. Azota sem talalja meg.
Probaltam tablettel es masik telefonnal is osszeloni, ott is ugyanaz a helyzet,
nem lehet hozzaadni :/
Akkor ha jol sejtem olvasva a hozzaszolasokat ez is kuka.
Nem birta egy hetig sem. Mult csutortokon erkezett meg es igy kuponokkal es pontokkal 6500Ft-om banja.
Th. -
Roland0224
senior tag
válasz andrisbandi #1831 üzenetére
Hobbi futáshoz használnám . Illetve hasznos lenne a mindennapokban az értesítés jelző funkció. Xiaomishop.hu-n néztem ha rendelném innen szerintem .
-
gyerecske
senior tag
válasz Roland0224 #1834 üzenetére
A pulzusmérő funkciója csak bohóckodásra jó, de mint fentebb írták értesítésre, ébresztésre, óra,dátum kijelzésére tökéletes a hosszú üzemidő mellett.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Keksz03
senior tag
A kijelző miatt váltanék a Mi Band 2-re de nem igazán tudom eldönteni honnan lenne érdemes beszerezni.
Az első szériát még Extreme Digitalról rendeltem, de ott még nincs sajnos.
Tudna valaki ajánlani olyan helyet (akár privátban) ahonnan biztos h nem bóvlit kapok és az esetleges garanciázás sem okoz problémát?Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
-
soldner
tag
Hétvégén szabadítottam rá a Wi-Fi-re frissítéseket, mert zabálta a mobilnetet a sok frissítés.
Most frissült a Mi Fit és a Band 2 firmware is.
Ez azért volt jó hír számomra, mert már egyáltalán nem mért már pulzust. A FW frissítés szerencsére megoldotta a problémát.
Jelenleg minden rendben működik. -
blod001
tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a szíjjal kapcsolatban? Leather Bracelet Wristband Wrist Strap For Xiaomi Miband 2
Láttam, hogy valaki vett egy ehhez hasonló szíjat és azt mondta, hogy lötyög benne a Band. Csak akkor adnék ki érte ennyi pénzt, ha precízen illeszkedik.
-
gyerecske
senior tag
Rendeltem egy ilyen szíjat:
[link]Szerintem igényes kialakítású és pontosan passzol bele a Band 2.
Adnak hozzá "szerszámokat" is, amivel a hátlapot lehet felcsavarozni és amivel szemeket lehet kitolni a szíjból méretre állításhoz és egy marék pótcsavart.
A rezgés viszont gyengébb lett vele.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz gyerecske #1845 üzenetére
A Stainless Steel gondolom kamu. Spiáter (cinköntvény) az anyaga amit krómoztak. Ez onnan lehet észrevenni, hogy az éleken néhol lepattog kis részen a krómozás és alatta olyan rózsíszínes felület látható.
Az alap MiBand-hez rendeltem szinte ugyanilyen szíjat, annak sem volt sok köze az acélhoz, pedig úgy hirdették.
-
gyerecske
senior tag
válasz chatran #1846 üzenetére
Lehet, nem tudom,bár idáig még nem pattogott le sehol, karcok mondjuk már vannak rajta
A gyári gumipánt már többször kikapcsolódott, ha beakadt valamibe meló közben, ezzel még nem jártam így,szóval nekem megért ennyit.[ Szerkesztve ]
-
Stefi_dzsi
tag
válasz zsolti72837 #1848 üzenetére
Az első 1.99$-ért szerintem ajándék. Én vettem ilyet fehér és kék színben. Nem bántam meg. Kicsit más tapintású az anyaga mint az eredeti, de (nekem) ugyanolyan kényelmes mindkettő és készülék is jól illeszkedik bele.
-
szpali
addikt
válasz zsolti72837 #1848 üzenetére
Nekem a másodikból van a szürke c.sárga kerettel.
Kicsit merevebb, mint a gyári. Számomra kényelmesebb is és ami érdekes, hogy egyáltalán nem hajlamos a véletlen kicsatolódásra, amikor beleakad bármibe.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs