Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Kedves topiklakók,
ha az adminok is áldásukat adják rá és nektek sincs ellenetekre, akkor elvállalnám ennek a topiknak a vezetését, mint topikgazda.
Csinálnék összefoglalót, amiben minden részletesen le lenne írva a kütyüről és a hozzá kapcsolódó dolgokról.
Köszi előre is!
-
Tibko8
senior tag
Pont azt csinálja gomb lenyomásra bekapcsol a kijelző és először az időt mutatja.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
veterán
Szupi koszi az infot
3njoy the Lif3
-
Wesder
félisten
A pulzusmérést hogyan csinálja a Band? Itt most a szakmai megoldàsra gondolok elsősorban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
whYz
őstag
A zold ledek megvilagitjak a borod es a szenzor nezi a visszapattano feny mennyiseget. Ha kevesebb feny erkezik a szenzorra akkor az azert van mert az ideiglenesen megemelkedett mennyisegu ver az ereidben elnyeli es ebbol aztan tudni fogja a mi band, hogy az egy pulzus.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Kineveztek topikgazdának, így mától én (is) felügyelem a topikot.
Készítettem összefoglalót, ahova beraktam mindent, ami hirtelen eszembe jutott. Ha valakinek van bármiféle észrevétele, kérem jelezze felém.
Szép estét!
-
Dominó85
addikt
-
zsolti72837
addikt
válasz Criminal017 #1508 üzenetére
Szia!
Köszönjük.
vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig.
Mit jelent a korlátozott ideig?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
chatran
őstag
válasz Criminal017 #1508 üzenetére
Köszönjük az összefoglalót. "hőre lágyuló elasztomerekből és alumíniumból készül" A patent lenne alumínium? Nekem inkább műanyagnak tűnik.
A funkciók közé még fel lehetne vinni a mozgásra való figyelmeztetést. Óránként rezeg, ha nem érzékel mozgást. -
chatran
őstag
válasz Criminal017 #1512 üzenetére
Valóban, az angol nyelvű használati utasítás is ezt írja.
Esetleg ezt a manualt is lehetne linkelni az összefoglalóban. A másik, ami eszembe jutott az meg a kijelzőn megjelenő ikonok/szimbólumok. Valaki linkelte, ha jól emlékszem, de nem találom. -
soultrapp
senior tag
Hello!
Gondolkodom egy ilyen beszerzèsèn,de találtam egy hasonlót(Alcor Move).
Szerintetek mi különbsèg lehet köztük?Az alcort kicsit könnyebb lenne beszerezni.
Viszont a telóm is Xiaomi. -
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #1510 üzenetére
Valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Criminal017
őstag
válasz zsolti72837 #1516 üzenetére
0,15–1 m között 30 percig
Ezt azért nem írtam bele, mert mélyebben is bírja és tovább is.
soultrapp, szívem szerint a Mi Bandet választanám, hiába könnyebb beszerezni a másikat. Üzemidő, vízállóság tekintetében biztos jobb a Band. Bár az Alcornál ez a "Fényképezőgép távvezérlő funkció" biztos érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Criminal017 #1517 üzenetére
Akkor bírja tovább is?
-
Criminal017
őstag
válasz zsolti72837 #1518 üzenetére
Az itteni tapasztalatok szerint igen, az első gen. Band is bírta. De azért vigyázz rá.
Akt@, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Criminal017 #1517 üzenetére
Az értesítések megjelenítése: hívásjelzés, SMS jelzés és különböző alkalmazásoktól való jelzések (iOS esetén csak a hívásjelzés működik a rendszer zártsága miatt),
iOS-en is jelzi az sms-t es a facebook,twitter,e-mail (gyari levelezo iosen) ,snapchat,whatsapp ertesiteseket.
Massnager-t nem jelzi.
-
chatran
őstag
Az összefoglalóba még bele lehetne írni, hogy a band képes feloldani bizonyos típusú telefonokat.
Meg itt a FAQ a hivatalos oldalról, ebben is sok érdekesség van. -
AMDaZERG_1
senior tag
És arra is képes, hogy személyre szóló rezgés, piktogram kollekciót mutasson híváskor, bár ehhez a Mi Band Tools kell. Én pl. beprogramoztam, hogy az egyik embernél gyors váltással mutassa a hívás jelzés piktogramot, amit rövid időn belül cserél a twitter piktogram, de ez tovább is figurázható, így akár személyre szólóra is lehet programozni. Emlékezetem szerint 12 piktogramot tárol, így azok bármelyikét be lehet rakni telefonhívás jelzéséhez. A lényeg, hogy az alap telefonkagylóval kezd, de utána bármelyiket, bármilyen sorrendbe, bármilyen időintervallummal programozható. A rezgések hossza is hasonlóképp változtatható.
A feloldás nálam mindig sikerül P8 lite készüléknél 6.0 ROM esetén.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Zoty4
őstag
Tok jo hogy androidra van egy rakat allitgatasi lehetoseg, iosre nem adnak ki a mifit-en kivul semmit?
-
AMDaZERG_1
senior tag
Windows (Lumia 640) telefonom azért hever az asztalon kihasználatlanul, mert ott még rosszabb a helyzet. A Microsoft nem engedi az ilyen eszközök felé a jelzést, ha hívásod van, vagy üzeneted érkezett. Szóval ott zsákutca az ilyen eszköz.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
TommyX_
őstag
válasz AMDaZERG_1 #1525 üzenetére
A Bind mi band program készítője ezt írta az értesítésekre:
"They seem to work (woohoo!) and we plan to publish first builds containing this feature during September."Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
zsolti72837
addikt
válasz Criminal017 #1519 üzenetére
Köszönöm.
-
Zoty4
őstag
válasz bigdady #1527 üzenetére
En nem ertem miert rinyal minden androidos h milyen zart az ios, kb minden ertelmes program megjelenik iosre is, sot meg az emberek nagyobb szazaleka hajlando is fizetni egy programert, es nem csak lewarezolja az apkt ugyebar
Azt se teljesen ertem miert ilyen ostoba a gyari app, ott van etalonnak a fitbit, masoljak le es elegedett lennek. Jelenleg megvan par honapja a miband2 es nagyon nem erzem jo vetelnek mert kb meg tudom rajta nezni az orat, amit a masik kezemen levo automata oran is. Pulzust meg nyomkodni kell h merje mar meg. Jelen allas szerint vicc kategoria szamomra, pedig a design, anyaghasznalat, megoldas remek lenne, a fitbit charge hr utan ami szejjelmalt, de tudasban a kanyarban sincs ez a szar[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
fitbit charge hr
Az árgép szerint most is kapható 40 ropiért.A Miband 2 meg kb 10-12 ropiba kerül.
- Értelmetlennek tűnik a két pánt összehasonlítása.
-
törölt tag
iOS-en firssult a mifit alkalmazas.
Plussz funkciot nem vettem eszre,de talan gyorsabb lett a kezmozdulatra az ido mutatasa,de lehet placebo csak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Criminal017 #1534 üzenetére
2.2.2 es 40.9mb volt.
-
dorika87
őstag
Sorry, de ez nem igaz....már többszőr láttam, hogy írtátok, hogy az IOS erre nem képes, de pl. egy Huawei Talkband-el nagyon szépen átjönnek az értesítések IOS-en. A hívófél nevét is látom és az sms ill. Messenger üzeneteit is jelzi rezgéssel és még olvasni is tudom, sőt az emailt is. Az igaz, hogy vibert pont nem néztem, mert én azt nem használom, de ha Messenger is működik akkor lehet az is. Szóval az IOS ezt tudja. Emlékeim szerint ugyanezek mennek egy kínai ID107 és i5Plus smart watchal is.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz andrisbandi #1532 üzenetére
Ilyenem volt, mielott szejjelmalott amszija, soha tobbe nem veszek olyat aminek nem cserelheto a burkolata/szija
Engem nem az ertesites erdekel, hanem h legalabb a pulzusmerest be lehessen allamdora kapcsolni ( mint a fitbit) vagy hebe hoba merjen mint az applewatch, igy semmi ertelme ennek h kb hetente megmerem a pulzusomat.
Eddig kb arra hasznaltam ezt h ha elmentem valahova ahova sajnaltam vinni az automata oramat , lassam az idot, vagy ha hovnak telefonon es a masik szobaba van lenemitva a telom, eszreveszem. A
De a pulzusmeresnek total nem latom igy az ertelmet[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az már más tészta ha iOS-es cuccod van. Mivel a Mi eszközökön droid fut, ezért az az elsődleges fejlesztési környezet, egyébként meg biztos van hozzá app a store-ban is, amivel meg tudod oldani. (Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor vegyél droidos telefont )
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
padi68
senior tag
válasz grizlisandor #1498 üzenetére
Sziasztok,
köszönönet mindenkinek: most már sikerült!
:-)
Üdv Á
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest