Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azt be lehet allitani hogy az idot ne mutassa, csak ha megnyomom a gombot rajta.?
3njoy the Lif3
-
veterán
Szupi koszi az infot
3njoy the Lif3
-
veterán
Valaki tudna segíteni ? Feleségemnek vennék egy , ilyen kütyüt és érdekelne, hogy whats up, Viber üzikre tud rezegni ? Illetve hogy Iphone 6s-el ios 10-el működik ? Ébreszteni gondolom tud minden gond nélkül illetve az alvás monitorozáasa mennyire müxik? IOS , és droid alatt is érdekelne, mert lehet magamat is meglepném
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz távcsőves #1609 üzenetére
Koszi! Az a problema hogy nekem asszonynak ios alatt lenne erdekes mit tud , mert a fittbit charge hr sajna csak hivasokra tud rezegni ugyhogy azt valtana. Csak kerdes mennyire mukodik jol ios alatt, illetve viber, whats up uzikre is tudna e rezegni ez fontos lenne...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz tomasekbobo #1619 üzenetére
Én innen rendeltem a Revotool-tól
[link](#1615) [chelloZotya: köszi az infót, akkro csak 1et rendelek, aztán ha nem jó IOS asszony, akkor nekem jó lesz s7 mellé
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Pont tegnap párosítottuk egy i6s-el teljesen jól működött semmi para egyedül ami suxx nekünk, hogy az app értesítéseknél nincs viber így végül a feleségem maradt a fittbitnél én pedig magamhoz vettem droidra ott persze van minden hozzá
MÁS:
Hogy / hol tudom azt beállítani, hogy 2 hetente nyomjon egy pulzus mérést ? Ugyanis én kikapcsoltam nem megy folyamatosan...3njoy the Lif3
-
veterán
Azt belehet állítani, hogy bejövő hívásnál ne , csak akkor rezegjen ha le van némítva a telefon, hanem mindig ?
3njoy the Lif3
-
veterán
Valakinek van ötlete mit tudok tenni hogy ne merüljön le 3-4 nap alatt az mi band 2 om? Amit észre vettem hogy folyamatosan világít a hátulján a pulzus mero. Lehet valahogy resetelni?
3njoy the Lif3
-
veterán
Ios 10 , es iphone 6s alatt akarnank hasznalni ezt a csoda karkotot de nem jelez hivasnal( neha igen de tobbszor nem) pedig ez az opcio fontos lenne. Nalam droidon nincs ilyen problema hibatlanul rezeg minden bejovo hivasnal. Van valakinek 5lete mit lehetne tenni?
3njoy the Lif3
-
veterán
Adott egy mi band 2 , ami korabban egy s7 telefonnal hibatlanul uzemelt. Na most le lett valasztva az s7 rol es egy i7 el szeretnem osszehangolni. Fel is rakom a xiaomi appjat, majd bejelentkezem ios alatt es mikor parositanam az eszkozt azt mondja. Sikerteln vegye fel a kapcsolatot az ugyfel szolgalatunkkal. Tudna valaki tanacsot adni , mit lehetne meg megprobalni. Asszonynak a 6s keszulekevel az ove tokeletesen mukodik. Az enyemet viszont nem tudom az s7 utan mukodesre birni az iphoneal...:/
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest