Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutykurutty7

aktív tag

válasz vandor01 #1686 üzenetére

Kicsit felháborít a 'fos'-ozásod.

"szoval ez van ha nem tetszik nem kell kinyai brand-et hasznalnunk... "
    Egyetértek. Ez van. Ha nem tetszik, nem kell "kinyai brand"-et használnod! :N

Tényleg nem értem, hogy ha pontos lépésszám neked ennyire fontos, akkor miért nem használsz egy általad nem 'fos' kategóriába sorolható eszközt. Egyébként még a Mi Band első pántjánál láttam lépészszám összehasonlítást lényegesen komolyabb (és többszörös árú) karpántokkal. Semmivel sem volt pontatlanabb a Mi Band eredménye! Nem tartom valószínűnek, hogy a 2-es Mi Band sokkal rosszabb lenne ebben az egyesnél, bár engem az sem zavarna, ha pontatlanabb lenne. Én használt technológiát és az árat figyelembe véve elégedett vagyok a Mi Band 2-vel, ugyanúgy ahogy az egyessel is elégedett voltam.

Valóban lépésszámnak hívja az eszköz azt az értéket, amit mutat. DE!!! úgy gondolom, hogy nem kell agysebésznek lenni, hogy valaki végiggondolja és belássa, a kéz mozgásából nagyon nehéz (lehetetlen) 100%-os pontosságú lépésszámot meghatározni. Ha 100% pontosság kell, akkor válassz olyan eszközt, amit a lábra lehet rakni... én találkoztam már ilyennel. A láb mozgásából egy picit könnyebb a gyorsulási és egyéb adatok alapján lépésszámra következtetni... :) A legjobb megoldás talán ezzel a hozzáállással, ha fejben számolgatod a lépéseidet, úgy nem kell estére szidnod a mindenféle 'fos' eszközöket, meg az ostoba mérnököket és hosszasan untatni a fórumot olvasókat az értelmetlen kritikáddal!

[ Szerkesztve ]

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

Új hozzászólás Aktív témák