Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
honlapon Ft-ban van megadva az összeg. Ft-ot is terhel a számlára (Paypal)?
-
devast
addikt
válasz Mr.Csizmás #944 üzenetére
Az én 6-án történt rendelésemből annyit látok, hogy szerdán felrakták 1 gépre shenzen-ben, azóta kakukk...
ps: express shippingről annyit, hogy legjobb tudomásom szerint: csak angliából fog expresszel érkezni (ergo mikor leszáll a gép angliába, onnantól 2-5 nap). Kína és anglia között raklapokat szállítanak, és angliában vámolják le majd onnan indul az express... kicsit átb*szásnak érzem, nem azért mert többet kell várni, hanem mert jól kifizettetik veled a 25 eurót, más választásod nincs is, miközbe gyakorlatilag mégsem lesz a kezedbe 3-5 nap alatt... -
eeent
csendes tag
Azt próbálta már valaki, hogy a fizikai gombok funkcióit lehet -e cserélni? Mondjuk átrakni jobb oldalra a "vissza gombot". A képernyőn lévőknél elvileg megengedett.
Köszi! -
Attipapa
aktív tag
Üdv! Van meghívóm és 13800 Ft az expressz szállítás, mást nem választhatok. Ez már így egy kicsit húzós! Vagy csak nekem ajánlott ennyit?
-
Attipapa
aktív tag
válasz tejeszacskó #969 üzenetére
Tudom, mert már több helyről a 15Km-re lévő városba, a mamámhoz kellett szállíttatnom a DHL-el. GLS simán hozza, meg a DHL is EU-ból, csak kínából működik felárral Ibuygou sem szállít ide, holott nap-mint nap itt a DHL a falunkban. Ez van, akkor ez is megy mamához! Ide 8000 Ft-ot ír.
-
Attipapa
aktív tag
válasz Dolphine #970 üzenetére
csak a print screen miatt léptem be telóról, mert nem sikerült sehogy benyomni egy képet a gépről! Gépről rendelek, és az az igaszság amit leírtak előttem, meg én is. google chrome minden lapot fordít,így ezt is. Sokat vagyok kínai fórumokon és állandó fordításra van téve,így láthatod magyarul.
-
Tauka
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus X tulajok, megkérhetnék valakit, hogy próbálja ki nekem a google cardboard/360°-os youtube videók kompatibilitását a beépített gyroscope-pal? Jól működik, vagy esetleg akad bármi probléma?
Pár óra múlva lejár az meghívóm, és elsősorban a gyro miatt (is) választanám ezt a telefont.Köszi!
-
Attipapa
aktív tag
válasz tejeszacskó #973 üzenetére
Holnapig van időm kifizetni, de hezitálok! Mindenben a Xiaomi-t keresem. Megvettem a 4C-t 3/32Gb-al,de sajna nem tudja a 800Mhz-es B20 frekvenciát, így 3 nap után eladtam az új jövevényt.Hülye fejjel nem jártam utána,hogy a T. új fejlesztése csak ezt tudja. 3G nem is volt és nem is lesz. Az EDGE pedig nem való netezésre. Így találtam erre a telefonra. Egy kicsit viszont hezitálok, hogy megéri-e?
Mondjatok már valami jót róla! -
-
Xmodule
őstag
válasz manokaki #978 üzenetére
Ilyen "prémium" telefonok után nem tűnik kicsit vissza lépésnek? Sebesség, üzemidő, hang minőség? Miért váltottal?
Nekem 9. i rendelés után most már úton van Kínából DHL oldala szerint. Aztán majd meglatjuk. De szerintem jövőhet közepe felé már itt lesz. Izgatottan várom. Mint egy kisgyerek.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Attipapa
aktív tag
válasz manokaki #978 üzenetére
Húúúúú, nagy lökést adtatok! Elolvastam mindent,már két hete, mióta vártam a meghívót, de a kameráról nem a legjobbakat írták,meg volt egy-két dolog, ami nem volt egyértelmű.
Még annyi a kérdésem, hogy tutira nem kell ÁFA-t fizetni? Ezt hogy oldják meg? Én azt hittem EU-ból jön valahonnan,mivel EU verzió. (csak ez tudja a B20-at)
A MI4C-nek is 1,8-1,9 volt a szabad RAM, és roppant pöpec telefon.[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Öszintén mondom nem , nagyon bejön , G4 nagy , Huawei 7 lassu , S6 televan gyári fesleges appokkal , és igy a 3Gb Ramból 900Mb marad itt 1,9 Gb .
Amibe bele lehet kötni az a fényképező gondolom momdjuk egy S6-hoz képest,de ez nekem sose volt meghatározo.. És ugye ez nem 240,000-ről indul
Tuti nincs áfa , eddig nem volt, go dolom mert Némteből jön ide ..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
devast
addikt
válasz Attipapa #976 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha kell a b20 meg a dual sim, és értelmesebb brand-ek közül szeretnél választani, akkor nem nagyon van mozgástered... Nem azt érdemes nézni, hogy megéri-e, hanem azt hogy ennyiért mi más olyan van ami neked kell. Mint korábban mondtam, én nem vagyok elájulva sem a spec-től, sem az ártól, de egyszerűen nincs más... egyedül játszik ebben a ligában.
-
kutyuska
aktív tag
válasz dani9325 #964 üzenetére
Ma 21:32-kor adtam fel egy hibajegyet a supportnak:
Hogy bár érvényesítettem a meghívómat, de technikai okok miatt nem tudtam a megrendelést elindítani. ( Saját bénaságom miatt ) Megadtam a régi meghívóm számát.22:14-kor jött a válasz e-mail.
Elnézést kértek, hogy ilyen későn válaszoltak, de sok a megválaszolandó e-mail és kaptam egy új meghívót.
Ezután szóljon bárki is egy rossz szót a supportra..." Babra munka, de megéri! "
-
Attipapa
aktív tag
-
Klemice
senior tag
Valakinek érkezett már esetleg aliról vagy ebayről tok, kijelzővédő fólia, kijelzővédő tempered glass? melyiket érdemes és honnan rendelni?
-
Gery20
tag
Remélem nem sértek szabályzatot ilyen linkkel, de gondolom sok embernek hasznos lehet. Egyébként jókat írnak róla, mondjuk nekem az üzemidő nem tetszik Aki már használja egy ideje, írhatna az üzemidőről részletesebben.
[ Szerkesztve ]
''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
-
Madoc
veterán
Ez a kismilliomodik ilyen. Üzemidő:5,5 óra sot 24 óra készenléttel aktív wifi használattal. Visszább is olvassatok néha.Képet is tettem fel. 4,5 óra sot volt ma de 29% volt még benne mikor feltettem töltőre.A mainak fele mobilneten fele wifi-n.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
wwhy
veterán
válasz kutyuska #984 üzenetére
Szólok: habár nov. 5-én már jeleztem, h technikai hiba (?) miatt nem lehet más országba postázási címet választani, le se sz@rják. Nyilván megoldható lenne, hogy legalább azok között az országok között lehessen választani, amelyek a meghívóban szerepelnek. Így pedig nekem nem jó, mert kell a HU számla, de még egy hónapig Bukarestben vagyok.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Kozy10
tag
A főképernyőn felül a Google asszisztenst vagy mit, hogy lehet eltüntetni? nem lelem a megoldást
-
Pompi
MODERÁTOR
Erre nem képes az alap app launcher, ahogyan egyébként a Google féle stock androidon sem (mielőtt elkezdődik a sárdobálás emiatt is). Ez alapvetően feature lenne. Ha nem tetszik, akkor fel kell rakni másik launchert, a legnépszerűbb talán a Nova illetve az Apex. Ezek más tekintetben is jóval testreszabhatóak tehát mindenképp javasolt a csere.
Feel Good Inc.
-
Zorro(hun)
tag
A 6-a reggel rendelt teló tegnap megérkezett.Valószínűleg egy kicsit megnőtt a vámolási idő East Midlendben, mert a csomag ott pihent kb. 2,5napot. Ha onnan eljön kb. 1nap alatt megérkezik.Szerintem ne aggódj.Jövő hét elején megkapod és még így is alig több mint egy hét alatt kiszállítják.
Egyébként nagyon jó kis készülék. Asszonynak egy LG-G2 minit váltott, de egyelőre nagyon tetszik Neki. -
Moonline.
aktív tag
Ma hajnalban kaptam az üzit hogy ki lett shippelve az orderem. Majd csak ideér jövőhéten
[ Szerkesztve ]
-
Zorro(hun)
tag
"- Be tudom állítani, hogy a hardware gomboknak is legyen világításuk? és ha igen, hol?"
Nem, de tudod használni a soft gombokat is a képernyőn. Érdekes módon, itt nem tűnik zavarónak a háttérvilágítás hiánya. GS4-en zavart volna ha nincsen . sz.v.sz.: Itt meg pont jó is, hogy nem töri meg az összképet.
-
kramligergo
csendes tag
Sziasztok!
November 10-én rendeltem meg a telefont, ma reggel a már a DHL küldte a tracking numbert, egész gyorsnak tűnik a rendszer. Sajnos aznap semmilyen tok nem volt rendelhető, így most egyelőre rendeltem tempered glass-t, nem tudom milyen minőséget adnak ennyiért. (link lejjeb) Nekem kb. 2,5 napot volt "Pending Shipment", 1 napot "Processing" és ma kaptam e-mailt, hogy átadták a DHL-nek. Érdemes tudni, hogy a DHL tracking részen fel tudsz iratkozni arra, hogy a követési állomásokról küldjön e-mailt vagy sms-t.
http://www.ebay.com/itm/Full-Front-Back-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-OnePlus-X-E1001-New-/351571856932?rd=1&ssPageName=STRK:MEAFB:IT -
Pompi
MODERÁTOR
A teljes Google Now kikapcsolásával talán ki lehet. De egy említett launcherrel több lehetőség van ezen a téren is. Mondjuk nálam alap egy ilyen launcher telepítése, mert pl. egy 4 x 4 - es grid home-on vagy az app launcherben nem tetszik ekkora kijelzőn, stb.
Feel Good Inc.
-
Zorro(hun)
tag
válasz kramligergo #998 üzenetére
Szia,
Az alap csomagban van egy elég jó matt szilikon tok is. Szerintem elegendő lesz addig, amíg a kemény tok rendelhető lesz. Egyébként Én ezt rendeltem hozzá:
Átlátszó tok One Plus X
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest