Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyuska
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
Nekem se volt vele bajom, pedig egy eleg korai (decemberi) Nougat 7.1-es CM-el hasznaltam... stabil volt, akkor volt ujrainditva amikor lemerult, sebessegben meg hibatlan, a mostani iPhone SE-m se erzodik egy fikarcnyit sem gyorsabbnak ugy hogy ez elvileg az iP7 sebesseget hozza... csak hat a kijelzo merete, na, az nehezen elfogadhato volt egykezes hasznalat melle.
Amugy mocskos jo keszulek, a legjobb droidos telefonom eddig. Gyonyoru haz es kijelzo, sebesseg kivalo, 3 GB RAM boven eleg mindenre, hadd' ne ecseteljem a tobbit.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bel19ve
tag
Én is imádom a lassan két éves készüléket Pár hónapja gondolkodtam, hogy ideje váltani, de mégis minek? Semmi baja nincs, még mindig up-to-date, fut rajta minden ami kell. Ha elromlana és lehetne újonnan vásárolni, akkor ugyan erre "váltanék".
Ehhez kapcsolódóan, melyik custom rom-t használjátok a telefonnal? Kellene frissíteni/újra telepíteni de nem tudom a Nougatos ROM-ok mennyire megbízhatóak.
-
Yetike8102
csendes újonc
Sziasztok,
Kisebb kellemtelenségem adodott a telefonommal,konkrétan hiába állítom be az ébresztőt,nem ébreszt a telefon..semmit sem csinál. Mit gondoltok,mit állítottam el benne? Vagy valami szoftveres hiba jelentkezett?
-
konczy3
senior tag
válasz Yetike8102 #5056 üzenetére
Esetleg nézd meg a beállításokban az óra alkalmazáson belül az értesítések nincsenek-e letiltva.
Illetve hogy a csengohang van-e beállítva.
A bal oldali profil kapcsoló csúszka legalul van-e a telefonon.
Másra nem nagyon tudok gondolni.Never Settle
-
Yetike8102
csendes újonc
válasz konczy3 #5057 üzenetére
Nem az a baj,hogy nincsen hangja,hanem hogy egyáltalán nem jelez semmit. Ha ébresztene,feljönne egy ablak vagy mi,hogy kikapcsolod,vagy sem. De ezt sem dobja fel..semmit sem csinál konkrétan,hiába állítom be.A naptárban az emlékeztető funkció sem ad hangot,de ott legalább feldobja az ablakot..magát az emlékeztetést. Nem jövök rá hol és mit állítottam el véletlenül :-D
-
Bitpalace
senior tag
-
Capricornhun
tag
válasz bel19ve #5054 üzenetére
Nekem is lassan 2 éves lesz a készülékem. Én a BeanStalkot használom Boeffla kernellel több mint 1/2 éve. Egyedül a fényképekkel nem vagyok megelégedve. Lehetnének jobb minőségű képek. Esetleg ha lennének ötletek, hogyan lehetne szebb képeket kihozni a készülékből írjátok meg légyszíves.
-
Valed
tag
válasz Capricornhun #5060 üzenetére
Lineageos 14.1-en az open camera vált be leginkább.
Kerámia változat van nekem 1,5 éve végig tok nélkül hordva mostanra sikerült tenni rá két nagyon halvány hajszál karcot. Nem tudom hogy hogyan és mikor meg hogy mióta vannak rajta pár napja vettem észre. Mégse tökéletesen karcálló mint ahogy gondoltam. -
Nippon
őstag
Sziasztok!
Van egy kijelzőhibás X telefon nálam amiről le kellene menteni az adatokat. Az érintője működik, de a kijelző totál sötét. Hogyan lehetne hozzáférni? MHL kábellel monitorra dugtam de nem történik semmi.
Köszönöm. -
Yetike8102
csendes újonc
SZiasztok,
Reseteltem a telefonomat,hogy újra rakjam a nem működő ébresztés,illetve emlékeztető miatt. Viszont elfelejtettem,mit kellett ahhoz letöltenem,hogy zenét be tudjak állítani csengőhangnak,mert hogy ezt a normál telefon program nem teszi lehetővé( sajnos egy ilyen tudású telefonnál ez igen érdekes,és hiányos). Tudtok javasolni valamit?Köszi :-)
-
konczy3
senior tag
válasz Yetike8102 #5063 üzenetére
Nálam simán az óra beallitasanal van olyan hogy saját hangok, de ha fájlkezelőbe elinditassz egy zenét azt is be lehet állítani.
Never Settle
-
Bertók
tag
Sziasztok,
Sajnálattal láttam, hogy nem tudok már a gyártótól közvetlen rendelni X-re tokot, így elkezdtem keresgélni ebay-en, de a gyári tokokat áruló eladó szerint már nem lesz a szilikon tokokból több szín, mert nem gyártanak többet belőle (lehet humbuk, remélem).
Így szeretnék segítséget kérni, hogy a gyárihoz hasonló szilikon tokot pirosban, (nem bordóban) merre keressek?
Köszönöm hogy elolvastátok, és az esetleges válaszokat is.
Üdv, Bertók
-
TofJoco
tag
Sziasztok!
Van egy eladó darabom ebből a telóból. Karcmentes és az akksija is jó.Lenovo VIBE Z - Baralajbi ROM-al. Megválok tőle. Ha valakit érdekel, írjon privátban.
-
Bertók
tag
Sziasztok!
Sikeresen megöltem a kis X-em akksiját, tudna valaki mondani rá egy megközelítőleges árat, hogy mennyiért cserélik??
Köszike
-
h_zolII
csendes tag
Sziasztok,
a telefonom pár napja azt csinálja, hogy kb percenként "megakad" egy pár másodpercre, nem reagál, kifagy a kijelző, majd utána minden rendben, megy tovább. kurva idegesítő, van erre valakinek ötlete?
-
Traianus
tag
Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a topikot, de szerintetek mennyit érhet most egy ilyen készülék? Működik rendesen minden rajta, annyi, hogy az akksi kicsit megfáradt már, illetve a kereten vannak kopások, a hátlapon pedig kisebb karcok, de semmi komoly.
Előre is köszi a választ!
-
desigo
senior tag
válasz Traianus #5072 üzenetére
Ha vevőt találsz rá akkor annyit amennyit ad érte.Szerintem 25 ezer körül.
Páromat is hibátlanul kiszolgálja 2016.03.17-től.Tok és fólia megvédte mindentől.
Memória és tárhely kevés benne meg kicsit nehéz.
Én sajnáltam eladni az előző telómat (LG G4) mert tartalék telefonnak meg a 4 éves fiamnak tökéletes. -
desigo
senior tag
Használtok még OnePlus X-et?
-
Valed
tag
Igen, de remélem már nem sokáig. Kezd már szétesni, mióta tavaly szétbontottam akku cserére már nincs olyan profin összerakva mint gyári állapotban, így kénytelen vagyok tokban hordani. LineageOS 15.1-el még ma is elég friss a rendszer meg gyors is. Már kb 1 éve lekarom cserélni, de egyszerűen nem találtam semmit amire szívesen váltanék, vagy amire meg igen 200e ft.
Most hogy végre kapható a xiaomi mi9 SE szerintem az lesz az utódja, csak meg akarom várni a vásárlással hogy legyen róla normális teszt, ne csak indiai meg orosz youtuberek véleményei.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest