Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Már vártam nagyon, szerintem év vége felé be is szerzek magamnak egyet
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
norbi93
senior tag
Elég mutatós videón:
Oneplus X - Powerfully Beautiful[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
Elfogott a must have érzés...lehet egy Ceramic-ra valamikor benevezek.
Mindenesetre korrekt kis készüléknek tűnik,még úgy is,hogy az Oxygen OS-t nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Wesder
félisten
Hàt ez kell *-*
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
s3nsitivity
addikt
84e HUF
Egy hangya fsznyit Best Buy.Szép volt OnePlus
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
konczy3
senior tag
Megvan az ajándékom karira nagyon vártam egyébként valahol 70000-es EU árat olvastam gondolom sarc nem volt rászámolva
Never Settle
-
akosxyz
senior tag
Na ez tényleg jónak ígérkezik
-
Wesder
félisten
válasz s3nsitivity #5 üzenetére
+ nincs meghívó
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rankesz
veterán
Egyedül az ujjlenyomat olvasót hiányolom, vagy van benne?
-
MeGabee
senior tag
Már látom is lelki szemeim előtt az N6 hirdetésedet a HA-n
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MartOOn
addikt
Szep lett. Mar csak az oxygen-t kell lecserelni mondjuk szuz droidra es johet is. Bar a snapi 801-et nem értem. 808 nem fert volna bele? Az sem friss mar de a 801 igen oregecske... Na majd jol meglasssuk a teszteket. Egy droptesztre kivancsi leszek majd...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
törölt tag
Nem vágom, ugyanaz a hardver ami a sima OPO-ban, az most meghívó nélkül is 90e HUF, a 64Gb-os.
Ez mitől jobb cucc és miért jobb vétel? -
RaveForce
veterán
válasz #03372544 #13 üzenetére
cikket amúgy elolvastad, amihez kommentelsz?
első olyan mobiljáról, amit méretei alapján nem kell phabletnek hívnunk„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
MartOOn
addikt
Azert a majdnem elegge karcos kijelentes... Akkor miert kell 3 naponta ujrainditani h pl a kepernyo elforgatas mukodjon? Nem azt mondom h xar az os de messze nem alap droid. Pillants ra az alairasomra picit. Hasznaltam a 2.0-t a 2.0.1-et es a 2.1-et is. Utobbiban pl az emlitett kepernyo forgatas javitva lett.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
törölt tag
Ez egy nagyon szép telefon, különösen az oldalán a fémkeret ötletes, a jó fogást biztosító kialakitás tetszik.
Ezek a oneplusnál gondolkoznak.
Bravó, csak így tovább. Ha szoftveresen is ok akkor lesz egy ilyenem.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Na ez igen, az S801 bőven elég mindenre, 3gb RAM, így kell ezt kérem. Ja meg szép is, meg nem 200+huf...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
AllTheBest
őstag
válasz #03372544 #18 üzenetére
Nekem volt OPO-m, nagyon szerettem, de annyira nagy volt, hogy nekem már válóok volt. Most viszont, hogy ez kijött, sokkal kisebb méretben, nekem megérné a zárát, mert pl az OPO szerintem még a mai napig az egyik legjobb telefon
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Lacee1986
senior tag
válasz AllTheBest #22 üzenetére
Ez nagy ütős lett! Ennyi pénzért tényleg best buy, főleg, hogy nem kell meghívó.
-
-
Bembee12
aktív tag
Ez tényleg best buy lenne, ha...
Mi ez az akksi? Nem akarom 4 óránként tölteni...
Amúgy tényleg jó vétel, de ez szállítással együtt, (mert az is van) szerintem 91-92e ft lenne, 97e ft a One 64gb szállítással, ami lehet nagyobb (mondjuk nekem a 5.5 a normál méret, igen fura vagyok, de amúgy nincs nagy kezem), viszont van benne nfc (már ha ez érdekel valakit), de a lényeg, ott a CyanogenMod (nem OS). Nekem ez a Oxygen nem jön be, próbáltam Oneplus Two-n, meg a saját One-omon, de bugos, fagy, stb... CM jobb, nem kicsit[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Kékes525
félisten
Az ár/érték aránya egészen jó, ráadásul jó is néz ki.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
A honlapjuk szerint pedig van:
We’ve said it before and it will always hold true – we’re committed to bringing amazing products and services to every OnePlus user. To provide the best OnePlus experience and keep risk low, we’re launching the OnePlus X using invites.
Egyébként nem lenne rossz, de az üveg hátlapért nem vagyok oda Meg kerülhetett volna bele valami modernebb SoC, nem kell felső kategóriás, de valami takarékosabb jó lenne.
-
Mr.Csizmás
titán
We’ve said it before and it will always hold true – we’re committed to bringing amazing products and services to every OnePlus user. To provide the best OnePlus experience and keep risk low, we’re launching the OnePlus X using invites.
= novemberben invite végig, mindkettőre.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fejvadi
nagyúr
Majdnem ugyan akkora mint az Mi4-em. 0,8mm-rel magasabb, 0,5mm-rel szélesebb, de viszont 2mm-el laposabb. A fém keret is szinte ugyanaz. Az Mi4-et nagyon jó kézben tartani, ezek alapján ezt is nagyon jó lehet. Könnyeb is, de kár, hogy kisebb az akku.
Mi4: 139,2 x 68,5 x 8,9 és 149 gramm
OX : 140 x 69 x 6,9 és 138 grammKell egy ilyen nekem, nagyon tetszik.
-
Hadrian
tag
Nagyon jópofa és az ára is jó, de arra a kerámia bevonatra azért kíváncsi lennék. Hiába karcálló, ha rideg és törékeny tud lenni.
-
Bembee12
aktív tag
CM = CyanogenMod, ami nem ország függő, sok mobilra elérhető, gyárilag ilyen rendszerrel nem jön ki mobil
COS = CyanogenOS gyárilag ilyen rendszerel jön/jött a One, meg a ZUK Z1 is, ami egy kiherélt CyanogenMod
Ne keverjük a kettőtÉn a CM-ről beszéltem, h az számomra jobb, kevésbé bug-os, mint az Oxygen.
[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
batai15
félisten
Fingerprint van?
-
Bembee12
aktív tag
nincs
-
assemble
addikt
Magyar ar/megjelenesrol lat valaki infot?
-
vicze
félisten
Mitől best buy?
Xiaomi Mi4C 32GB-s belsővel olcsóbb... Meg hát erősebb HW-t kapsz.
Egyáltalán nem érzem ezt kiemelkedő ajánlatnak, van még jó pár másik hasonló áron amúgy csak a Mi4C kiemelkedő épp. -
veterán
A középkategóriában biztosan az egyik legjobb. Szép telefon és nagyjából a felső szint többletéről kell lemondani érte:
NFC, vezetéknélküli és gyorstöltés, OIS, USB-C, ujjlenyomat olvasó és az akksi kicsit harmatos.Érdekes módon egy hasonló HTC, Sony, egyebek állandó kereszttűzben lenne, hogy minek az, meg gyenge, ez pedig már most a sokadik olyan kínai telefon, ami a fórumozók szerint best buy, de igaz, ami iagz, a HTC és társai ára azért valóban magasabb, ez tény. A kínai telefonok lesznek az új iPhone jelenség?
[ Szerkesztve ]
-
Hunujv
tag
Végre, de vártam már!
Esetleg ha valakinek van meghívója... kezdődik
-
Bembee12
aktív tag
Amúgy AMOLED kijelzője van, nem "sima" OLED
"Display Type: Active Matrix OLED"
Active Matrix OLED = AMOLED
És kint van a honlapon a hivatalos magyar ár 84,990 Ft[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Mostanában elég sokat nézelődtem a telefonok között, és tényleg kiemelkedő ár/érték aránya van sok ilyen mobilnak, köztük az Mi4C az egyik ami elgondolkodtatott. Aztán mindegyiknél ugyanaz a baki játszik be. Nincs B20-as 4G LTE sáv... Persze erre gondolkodás nélkül rá lehetne vágni, hogy minek az... De ha kicsit belegondolunk abba, - amit én is meglepődéssel fogadtam másoktól - hogy van ahol 2G/4G van és pont a 800Mhz-et használják, ami meg nincs benne...akkor kicsit más a dolog fekvése.
Így a Onplus ezekhez képest némileg felértékelődik...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Kasya
nagyúr
Keramias verziot megfogdosnam, erdekesnek tunik.
-
M0RGI
őstag
Teljesítményben sajnos nagyon gyenge.
Xiaomi Redmi Note 2 megeszi reggelire 3/4 áron.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest