Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dyingsoul #846 üzenetére
az lehet a gőzprés nyoma is, ha olyan módszerrel dolgozzák fel. google # steam wood bending képkeresés jól illusztrálja, igaz főleg bútorokkal.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dolphine
addikt
válasz Nocsesz1 #852 üzenetére
A Processing az az összekészítés alatt!
Nekem is ez volt a One rendelése közben, hogy majd 1 hétig volt ebben a sátszuban. Mikor megjelenik a Complete, na akkor kerül át a futárhoz, akkor lesz Tracking numbered is!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #788 üzenetére
(#786) Gersomn ami nálam van
hirdetek, annak 10.18. a gyártási dátuma.Amit most kaptam annak 10.24.
- - - - - - - -
Jövök véleménnyel persze, pl. ebéd után kihasználom, hogy süt a nap és csinálok pár képet, összehasonlítva a Nexus 4-gyel meg még valamikkel amik a kezem ügyében vannak.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Madoc
veterán
Most olvasom xda-n hogy cyanogenék már dolgoznak a cm 12.1-es opx romon!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Boda81
csendes tag
Üdv
Tegnap "OTA" tulajdonosa lehetek egy X-nek.
Kellemes külső fogadott.Nekem a méret ideális az egykezes használathoz. Minden kézre esik ha már megszokjuk mi merre található. A profilváltó csúszka kicsit feszesen jár, de legalább bízhatunk benne hogy ott marad ahová toltuk. Anyagát tekintve igazán nem lehet ok panaszra, prémium minőség fogadja az embert a telefont kézbe fogva. Kicsit szinte már túlságosan vékony is a telefon
A kijelzőről a szállítás idejére felrakott fólia alatt valóban van még egy fólia, ami sajnos gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat, de amíg nem kap üveget megteszi.
A kijelző gyönyörű, de az Amoled-et szokni kell a szemnek aki nincs ennyire telített színekhez szokva.
A fényerő a Oneplus One-hoz képest szerintem sokat javult, de ez egyéni véleményem és az Amoled ebben jelentős szerepet tölt be. A menü a számomra már megszokott és gyors, akadás, várakozás sehol nincs. Nagy dolgot egyébként sem vártam odabent csak a már megszokott felületet.
A kamera számomra megfelelő képed készít, de erről egyenlőre nem nyilatkoznék, mert gépen nem néztem még vissza.
Pécsen mellett a 4g folyamatos.Kitartást aki még nem kapta meg.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Mr.Csizmás #853 üzenetére
Egész pontosan Evutec, de igen, így már én is megtaláltam. Tényleg jó cuccokat gyártanak, na most már eldöntöttem, hogy rendelek tokot, már csak azt nem tudom melyiket, mert mindegyik tetszik valamiért, de két tokot hülyeség rendelni egy telefonra. Rosewood és kevlar között vacilálok. Rosewood szebbnek hat, a kevlar meg a karcállósága miatt lenne jó.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
poolzee
tag
Sziasztok
Ma 9:15 óta a dhl nyomonkövetője szerint "kézbesítés folyamatban"
Még megkapom ma tatabányán vajon?poolzee
-
Xmodule
őstag
Akkor a processing be nincs benne a pending? Mert az akkor úgy elég laza hogy 4 nap(nekem) shipping pending aztán akár 10nap processing és utána még a DHL. :/
Tudom türelem rózsát terem na de akkor is...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Dyingsoul
veterán
Nem most akarok rendelni. Egyszerűen csak ki akartam deríteni, hogy érdemes-e megvenni, valódi anyagokról vagy fröccsöntött műanyag tokokról van szó, mert akkor anyagilag úgy tervezek, hogy amikor rendelek, akkor rendelek mellé tokot is. Ígyis-úgyis kell várnom még egy havi fizura ahhoz, hogy megvehessem a készüléket.
(#869) rolio1: na én máshonnan biztos, hogy nem venném meg a tokot, csak a gyártói oldalról...
(#865) hpeti3: Utolsó mondatodon nagyon nevettem, kollégák kicsit furán is néztek rám...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Répafőzelek
tag
Eddigi tapasztalatok:
-Kijelző baromi jó, olyan fényereje van, hogy a csuszka szinte minimumon van és tökéletesen olvasható, látható minden
-Akkumulátor nagyon jól bírja, tegnap 3,5 SOT-tal raktam töltőre és akkor volt 33%-on, ma meg 1,5 óra SOTtal 75%-nál tartok
-Szerintem a hangminőség nagyon jó
-Tok lehet műanyag, de nekem tapintásra nagyon kellemes, fa hatású
-Lagot, bugot még egyet se láttam.
-GSM és wifi térerővel elégedett vagyok
-OxygenOS-től féltem, de szerintem nagyon jó, iszonyat közel van a stock Androidhoz ami nálam jó pont -
zsocy
őstag
válasz Mr.Csizmás #881 üzenetére
Furcsa, engem hívtak reggel 8 körül hogy lesz ma egy kézbesítésük nekem, kínából érkezett a csomag, erre és erre a címre, 13:00 óra körül.
Én céghez rendeltem, amikor mondtam hogy nem biztos hogy elérhető leszek 13:00kor még azt is tudta az ember hogy a másodikon van a postázó, mondta hogy akkor majd leadja oda. Gondolom nem először járt arra.
Utána már nem keresett, a postázóból írtak hogy csomagom jött. -
Pompi
MODERÁTOR
Első körös tapasztalatok. Leírom, bár ezt már sokan elmondták, hogy nagyon jól össze van rakva a telefon. Minőségi az egész, minden nagyon patent. Már a csomagoláson érződik, hogy oda figyelnek a minőségre.
A Nexus 4 után / mellett hasonló kézbe venni, bár vékonyabb. Nem gondoltam volna, hogy ez a 6.9mm vs 9.1mm ennyire látványos és főleg, hogy ennyire érezhető lesz kézbe véve, de az.
Minőségibb hatást kelt, mint a Nexus 4, pedig az is egy etalon számomra, bár a annak a fémhatású, de mégis műanyag kerete csalódás, na az OPX-nél ilyen nem lesz, pure üveg és fém.
Sok mindent nem kezdtem még vele, rendszer frissítés ment le illetve a Google appokat garmaáját frissítette a Playből. Ez elég gyorsan megtette, gyorsabban megy egy frissítés a Playből, mint a Nexusnak, mind a letöltés, mind a telepítés fázis (mondjuk ez a Mi Pad-en már megtapasztaltam, az is jobban pörgeti a frissítéseket, mint az N4).Egy gyors kamera összevetést csináltam, bár a nap már lemenő félben volt amikor ki tudtam szaladni egy körre. Vittem magammal a Fujifilm XF1-et ami általában nálam van, így azzal is ellőttem a képeket, ugyan kicsit csalóka, mert nem figyeltem meg, hogy a telefonok, főleg az OPX milyen rekesszel lőnek és a fényképezőt F4-re állítottam úgy készültek eleinte a képek, utána vettem észre, hogy az OPX 2.2-es rekesszel dolgozik, akkor vissza vettem a fényképezőn. Majd a következő körben. Az már ebből is kiderült, hogy a Nexus 4-nél sokkal jobb képeket készít, jobb a fehéregynensúl, nagyobb a látószög és élesebbek a képek. Én ezzel már boldog leszek szerintem.
Itt megnézhetitek, letölthetitek a képeket: OPX vs N4 vs XF1 (part 1)
Itt van pár kép amit a kicsomagolás közben illetve után készítettem: OPX képek
Belakás és további ismerkedés folyamatban
A Vodafone érzékelte, hogy LTE képes telefonra váltottam, kaptam kedves SMS-t, hogy indítsam újra a telefonon és tapasztaljam meg a villámgyors netezés élményét. Azóta hasít az LTE.
Ja, engem nem hívott reggel a DHL, csak amikor beérkezett az irodaházba a futár akkor, hogy merre vagyok.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
huberpe
aktív tag
ha nem vagyok indiszkrét, mennyire jön ki a végén az ár szállítással meg mindennel?
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon köszönjük a beszámolót és az előzőek megerősítését illetve az új infókat is!
Nagyon tetszik a kép-teszt, főleg, hogy a fényképezőt is bevetetted, egykét képnél jobban átjönnek a képek témái, a fényviszonyok is! A virágos képnél elég nagy a kontraszt, ez valamilyen másféle beállítás vagy épp kisütött a nap vagy mitől ilyen nagy a fényerő?
Az eget kicsit furán rögzítette, a kék helyett ilyen ciános valami lett az égből, kicsit vicces de legalább a fényképező képén látszik milyen az valójában. Az is érdekes, hogy a lámpás képnél a sárga fényből fehéret csinált. Összesen úgy látom elég jó a kamerája, jobb, mint amire számítottam a korábbi sample-öktől amik külső oldalakon voltak, a színei egész jók, közelebb állnak a valósághoz a legtöbb képen, mint az N4-é.Képek készítésekor használtál külön beállításokat vagy mindet ugyanazzal lőtted? (OPX-re vonatkozóan kérdezem)
Remélem a többieket nem tántorítja el az első benyomások megosztásától az, hogy néhányan már leírták a tapasztalataikat, jöhetnek még, én legalább is vevő vagyok minden infóra, akár megerősítésekre is.
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Kib. mérges vagyok a DHL re, fostalicska módon viselkedtek. Ugye én két telót vettem (anyának, magamnak), az enyém hiba nélkül megjött az kedden, a mai futár csikk ugyanazokkal az adatokkal "cím pontosításra szorul" üzenettel meg se közelítette az irodaházat, ahol dolgozom. Nem hívott a köcsög, nem jött be a recepcióra, meg se próbálta a kézbesítést.
Nem tom, ha én elk.r.k valamit a melóhelyemen, hát legalábbis elővesznek, ez a f.sz meg megússza, hogy lusta, nemtörődöm alak? Hol van itt a DHL extpress szolgáltatása?
Nyilván nem az egy nappal később megkapott telefon miatt van bajom, hanem a futár(cég) eljárásával...
Grrrr... -
mgy
senior tag
Beszéltem velük kora délután udvariasan, aztán fél órája halkan bár, de roppant türelmetlenül. Tíz perc várakozás után ("beszélünk a futárral") az eredmény ugyanaz. Holnap. Gyakorlatilag semmi nem fog történni a csókával.
Meglátjuk, holnap milyen kedvvel ébredek, remélem morcosan! Majd kiszórok este egy marék rajzszöget az ágy elé...--
Nocsesz,
anyukám biztos csodálkozna, de a gyerekeim anyja még nem tudja mit akar ezzel a telóval. Fél tőle (hogy nem tud rá majd vigyázni).[ Szerkesztve ]
-
Martin1910
csendes tag
Köszi mindenkinek az eddigi véleményeket, illetve a képeket is.
Valaki esetleg majd tesztelné a kamerát sötétben is, illetve az előlapi kamerát is szívesen megnézném hogy teljesít. -
mgy
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz werszomjas #894 üzenetére
feladás helyén fizetik meg az áfát
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Martin1910 #892 üzenetére
"Valaki esetleg majd tesztelné a kamerát sötétben is"
Tettem fel ilyen képeket is a Dropboxra.
Feel Good Inc.
-
-
werszomjas
addikt
Erről az oxygen OS-ről tudna valaki írni picit bővebben? Mik a betegségei?
Mennyire használható? Főleg egy nexus 5 stock droidhoz képest milyen?
E között és mi4c között vacillálok, de nem tudom mennyire tudok megbarátkozni egy MIUI-val vagy épp ezzel az oxygennel. Előtte Nexus 4, nexus 5 volt, mindkettőt az alap droiddal használtam nagy megelégedéssel.
még kérdése:
ha oneplus.net/-ről rendelem, a gari hogy működik? hány év van rá, és hiba esetén saját költségen kell-e visszajuttatni?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
manokaki
addikt
válasz werszomjas #898 üzenetére
Az oxygen szinte 99%-ig alap android , tuti jobban befog jönni mint a MIUI..
A MI4C max. az aksiban jobb , hiába Snapi 808...a gyorsaságban semmit nem veszel éshre , söt , volt Lg G4-em is ...
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
petipetya
nagyúr
válasz werszomjas #898 üzenetére
YouTube: Oxygen OS tour
2,5 év Nexus és stock Android használata után az Oxygen OS-t kézbevéve (OnePlus One-on) lényegében ugyanúgy a stock droid tárult elém, kiegészítve pár hasznos funkcióval. Fontos, hogy ezek valóban hasznosak: például a kinézet testreszabása vagy a zárképernyő gesztusok, hogy csak kettőt említsek belőlük.
A MIUI ehhez képest szénné van bonyolítva, ráadásul engem nem igazán győzött meg a phonearena tesztjében írt értesítési mizéria miatt sem.
Ha egy normálisan működő telefont szeretnél stock droid kinézettel, egyszerű menürendszerrel és pár hasznos funkcióval kiegészítve, akkor a OnePlus X-et javaslom számodra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás