Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Répafőzelek #1296 üzenetére
"Ok, valamivel talán jobb, de mondjuk egy Nexus 5-től messze van."
Nem mondanám. Itt van a kezemben mindkettő (N5, OPX), majd csinálok összehasonlítást pár képpel.
-
niof
addikt
Kezdek teljesen elcsábulni!
Amúgy én pont azért nem váltottam eddig, mert ebben a kategóriában nem volt egy olyan új modell sem, ami az N4-nél többet nyújtott volna. Legalábbis józan áron nem volt ilyen. Csak vártam és vártam, hogy mikor jön egy olyan készülék, ami méltó utódja lehetne a Nexus 4-nek. De ez most azt hiszem, pont ilyen.
Jó lenne, ha ez is kihúzná 2-3 évig, csak attól tartok, a jövőben még nehezebb lesz elfogadható ár/teljesítmény arányú vasat találni. Főleg, hogy úgy néz ki, jelenleg a technológiai fejlődés is jócskán lelassult.Mindegy!
Köszönöm a visszajelzéseket!
Ha meglesz a készülék, úgyis jövök "dicsekedni"!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz zsoltiz #1304 üzenetére
Itt van pár beltéri teszt kép. A nexus5 a google camera appal, az opx a saját kamera appjával lőve:
OPX normál
OPX clear image
OPX hdr(bocs, de az exif infókat kitöröltem, mert még talán cipőméretem is benne volt)
Ez nem egy komoly teszt, kéne kültéri képeket is lőni meg videót is, de szerintem az opx kép minősége picitt jobb. A fentiek közül a legjobb az opx clear image. Ami még feltűnű -ugyanbból a távolságból készültek a fotók-, hogy az opx-nek valmaivel nagyobb a látószöge.
Amiben az opx alul fog maradni, az a videó, mert a nexus5-nek van optikai képstabija.
-
balii22
csendes tag
Jelenleg a OPX és az LG G3(32/3) között gondolkodom. Inkább az apróbb szoftveres bugok miatt dől a mérleg az LG fele de mivel az OPX nemrég jelent meg így szerintem jó esély van rá, hogy ezek nagy része javításra kerül. Az is biztos már, hogy mindkettő megkapja a 6.0-át de szerintem az G3-at tovább nem fogják támogatni frissítések szempontjából az OPX-et meg még egy jó ideig ha minden igaz. Szerintetek beruházzak inkább egy Xre és reménykedjek, hogy kijavítják a kisebb bugokat? Hozzáteszem tesztek alapján így is egy jó kis teló már.
-
Xmodule
őstag
Nos pár napja már én is használom a telefont. Ahogy kicsit vissza olvastam, lehet az en telommal(aksival) valami gond lehet? Nalam majdnem minimumon van a fenyerö (kb 20%), a nap 80% ban wifin van, reggel 8 kor 100% on volt a telefon egy ora mulva idle allapotban 95%, aztan most estere mar 30% 2,5 SOT -al. Azért ez elég gyenge szerintem :/ Nem tudom mi lehet a gond. Pedig még a facebook app sincs feltéve (az elég aksi zabálos)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem láttam még itt ezt a tesztet linkelve:
OPX és MI4C kamera összehasonlítás
Megnyugodtam, mert nálam sokáig a Mi4c is versenyben volt, de a teljes LTE támogatás, az SD kártya és a szerintem jobb, minőségibb, elegánsabb készülékház miatt az OPX mellett döntöttem.
Bár a Mi4c jobb képeket készít, leginkábbis kevés fényes körülmények között mindenképp, azért az OPX képei sem rosszak - az én elvárásaimnak. Éjszaka amúgy nekem jobb tapasztalataim vannak a kamerával, mint amit itt látok, a nappali képek a tesztben viszont szerintem pariban vannak. És abszolut pozitívum az OPX szélesebb látószöge. Ha ezen esetleg tudnak még szoftveresen csiszolni, akkor meg pláne.Feel Good Inc.
-
Uzi74
senior tag
Ha valakinek kell friss invite, írjon PÜ-t
-
TheZukker
tag
No tegnap óta én is használatba vettem ezt a csodát. Nokia Lumia 820-ról váltottam.
A külsejéről, a kidolgozottság minőségéről nem írnék semmit. Gondolom erre mentek el azok a pénzek, amik hiányosságok a hardverből, de én nem bánom, lenyűgözött a telefon az első perctől fogva. Az AMOLED nálam már ismerős, a Lumiába is az van, csodálatosan néz ki. Az ambient nekem a Nokia után nagyon hiányzott volna, örülök, hogy itt is megvan.
Rendszerről mint olyanról nem tudok nyilatkozni, az androiddal csak most ismerkedek, a plusz 1+ funkciók hasznosak, tetszenek. Lassulást még nem tapasztaltam, szkeptikus vagyok még mindig az droiddal kapcsolatban, hogy mennyire lesz stabil, de nem bántam meg a váltást.
Az akksi szerintem nem rossz. Reggel vettem le, nem rég raktam fel, majd öt óra SOT.
Összességében eddig (kemény egy nap tapasztalat ) teljesen jó vételnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz TheZukker #1334 üzenetére
9+4 hónapig használtam WP-t az elmúlt 3 évben és a droid sokkal stabilabb volt. WP-n volt újraindulás, nem ébresztés, fel nem vehető hívás, belassuló rendszer, csontra fagyás. Ezek közül droidon semmi, volt hogy 3600 óra uptime-om volt és mégsem lassult be a rendszer.
-
TheZukker
tag
Én két évet használtam, nem bántam meg egy percét se, de sajnos nem annyira okos a rendszer, mint amennyire kéne neki.
A gyári tok nekem kicsit lötyög rajta amúgy, kár, nem akarok rá tokot venni, viszont vannak helyzetek, amikor kell rá.
A gyári fóliáról meg... ingyen volt. -
werszomjas
addikt
Az a gond droiddal, hogy sokan elavult, ócska telefonokon használják, ilyen 512 meg 1gb ram-al, na úgy én is az ablakon dobnám ki.
több éve androidot használok (nexus 4, nexus 5) sosem volt vele gondom, megfelelő vas kell alá, és stabil, gyors rendszert kapsz
az opx is jó lesz sztem 1-2 évig
üdv
-
diegho
nagyúr
Nem az ára tesz egy telefont jóvá, hiszen akkor mindenki Doogee X5 Pro-t használna, hanem a tudása. Ha csak az ár számítana, akkor mindenki Dacia-val rohangálna, senki nem venne prémium autót, az Intel már régen csődbe ment volna és sorolhatnám. Az X az áráért jó vétel, ennyi. Nem kell túllihegni a dolgot, hogy a legjobb telefon stb, mert a jelenlegi csúcsokhoz nem is mérhető.
-
diegho
nagyúr
válasz werszomjas #1345 üzenetére
Leírtad mit szeretne a telefon vásárlók 3%-a és a többi? És aki akar háttérvilágítást a gombokon 2016-ban? Vagy NFC-t?
-
manokaki
addikt
Mennyi Iphone fogy ! 200,000 Ft feletti áron semmi gomb világitás , nfc-t sose használtam,de szerintem a felhasználok 90%-ka azt se tudja mire valo..
Lehet hogy hardveresen nem épp a mai csucs ,de egy S6 edge , G4 ( mindegyiket gyürtem nem is egyszer ) nem hinném hogy a dupláját éri ujonnan maradjunk ennyiben ..
Egy dolog hiányzik nekem az pedig a gyári böngésző ,ennyi ....
[ Szerkesztve ]
Attila
-
ittakary
nagyúr
egy átlag ember kb SOHA nem használja az NFCt...
a gomb háttérvilágítás viszont valóban fájó pont
viszont öreg, te teljesen el vagy tévedve: "Nem az ára tesz egy telefont jóvá"
akkor adhatok neked egy számlaszámot és küldöd nekem a lóvét hogy a a pénz ne számítson ha telót váltok? hogy az istenbe ne számítana az ár....
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Jó, akkor ez a legjobb telefon és a flagship-eknek semmi értelme, legyen igazatok én maradok a One-nál.
-
manokaki
addikt
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest