Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyozoetz
csendes tag
válasz Moonline. #4950 üzenetére
Mivel egyszer töltött,másszor nem,hol bekapcsolva is, hol csak kikapcsolva, SW hibára gondoltam.
Karácsonykor 1 hét próbálkozás után hagytam pihenni egy napot, majd este feltettem tölteni, reggelre zölden világított. Bekapcsoltam, rádugtam PCre, látta a memóriát, leszedtem mindent, hard reset, majd az alap
oxygen először töltött, aztán már nem volt hajlandó.
Írtam a supportnak, RMA, ma vitte el a UPS.
Gari idő karcos, de előbb jelentettem be, minthogy tavaly január elején megkaptam, szal remélem
benne vagyok..
Meglátjuk,mit mondanak.. -
gyozoetz
csendes tag
válasz konczy3 #4954 üzenetére
Hoppá!
Én egyben gondolkodtam, talán reflexből,mert itthon egy évet adnak telóra,+1 évet szoftverre,
amit nehéz értelmezni. Ingyen csinálnak hard resetet mentéssel, ha ellustul?
Mindenesetre ha 2 év teljes körű a gari,akkor nem aggódom.
Írtam nekik mailban, hogy az akku régóta üres, szal nem lenne ellenemre,ha azt is cserélnék, ha
más is a probléma... -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy ha újra szeretném húzni a telefont teljesen gyárira, akkor hogyan vagy miképp tudom a programok beállítását elmenteni? Vagy erre nincs lehetőség? De lehet jobban járok ha minden újra beállítok nem tudom...
Előre is köszi a válaszokat!
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
Rendben köszönöm szépen! Így járok el én is
üdv!
-
konczy3
senior tag
Valaki nem látta fórumon esetleg, hogy kapunk-e még ROM-ot valaha, ezzel nem a Nugátra gondoltam, csak hogy esetleg új biztonsági csomag, vagy valami újdonság?
Never Settle
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, a telefon tud APT-X-et?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zsocy
őstag
válasz Moonline. #4966 üzenetére
Mindenképp fontold meg, de hogy a szoftver support gyász lenne az hülyeség. Ezt a telót már nem is gyártják, mégis jöttek ki hozzá updatek, plusz kiadták a forrást, olyan romot raksz fel gond nélkül amit csak akarsz. Az "igazi" fő telójukhoz meg állandóan jönnek update-ek. Más gyártók sem csinálják máshogy
-
zsocy
őstag
-
Moonline.
aktív tag
Az a baj, hogy ilyen nem kéne hogy létezzen. Az évek alatt összesen van 4 db telefonjuk, és nincs rá rendes support, ezt egyébként FB-n is mindig megkapják kommentben. Én nem azt várnám h 1 év után dobhatom ki, mert nincs utódja, nem foglalkozunk vele. Nonszensz. Arcul köpése annak az X 10 vagy 100 ezer embernek aki megvette a telefont. Akkor jó volt, mert pénz volt belőle, mi? Most meg..
-
konczy3
senior tag
válasz Moonline. #4970 üzenetére
Egyetértek egyébként veled, folyamatosan gondok voltak az összes ROM-mal, talán a MM megjelenésével tűntek el a bugok, ami 1 évvel a megjelenéas után jött, folyamatosan késtek nmindennel, de ettől függetlenül én még mindíg meg vagyok elégedve a készülkkel, ha tehetném gondolkodás nélkül 3 vagy 3t-re váltanék akár huawei akár samsunggal szemben.
Never Settle
-
tDr1v3r
veterán
En is elegedett vagyok vele, mondjuk fozott 7.1-el... szerintem meg egy evet marad, de utana max iPhone-ra megyek vissza (Watch hianyzik nagyon, agyonveri a smartwatch mezonyt).
5"-on a 1080p OLED gyonyoru, a telefon S801-el hasit, 3 GB RAM-al meg tokeletesen elferek az appjaimmal... a csodas kulsorol meg nem is beszelek (kamera viszont nem erdekel). Egyedul az ujjlenyomatolvaso hianyzik nekem, de reszemrol tuti vasar lenne ujra igy is, akar dragabban.
Nougat tuti nem lesz ra hivatalosan, egyreszr sz.rik rank az OP, masreszt a SoC-t nem tamogatja mar a Qualcomm.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
konczy3
senior tag
válasz tDr1v3r #4974 üzenetére
Így van a 2 nagy hiba a kamera, és az ujjlenyomatolvasó, azonban amire én használom arra megfelel a kamera, ujjlenxyomatolvasót meg lehet nem is használnám, sok ismerősnek van és be sincs nekik kapcsolva, esetleg még a relatív kicsi akksi, igaz ehhez a telefonhoz ez elég, ha jönne egy újjabb frissebb SoC-cal, jobb kamerával olyan 3000-es akksival, éás esetleg ujjlenyomatolvasóval, hasonló dimenziókkal gondolkodás nélkül cserélném.
Never Settle
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni ugyan is szeretnem a 14cm feltenni de ott elakadok mikor a legujabb recoveryt tennem fel! Flasheles gond nelkul megy de mikor bootolni akarok akkor "remote: dbt not found" uzenettel logonal megall es nem tolti be. Egyedul csak egy recovery megy fel sikeresen de az meg hibat ir mikor a Rom-ot fel akarom tenni. Downupgrade-eltem lolipopra gyari recoveryt visszatettem de igy sem akarja az igazat.
Valaki tudna segiteni?
Koszonom![ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
válasz Bitpalace #4983 üzenetére
Melyik recovery? Ez kell neked: twrp-3.0.3-0-onyx.img
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
trumpf
csendes tag
válasz Bitpalace #4985 üzenetére
Nem igazán követtem mostanában a dolgokat az xda-n, de ez talán segít:
Unbrick video illetve Guide. Itt találtam.
Volt valami kavarás már a CM13 vége felé, nem volt jó csak az új recovery és a bootloader is változott. Ezt örökölte a CM14 és a LineageOs, meg minden azok alapján készült rom is.
Én nem igazán értettem, így bele se mertem vágni, maradtam a 20160816 CM13-nál. -
-
mazsibá
csendes tag
Hali, próbálta már valaki, hogy a CIB MobilBank alkalmazást vissza lehet-e állítani Titanium Backup Proval és megúszni az újrareggelést?
Boorloadert kellene frissítenem, ami szerintem kb: full backup -> bootloader update -> full restore, de nem merek neki állni amíg nem vagyok biztos benne, hogy a CIB működni fog. Van ilyen tapasztalatotok véletlenül?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Bitpalace #4989 üzenetére
Nekem eleve nyitott volt a bootloaderem és volt fent TWRP-m (CM13-ról léptem), valahogy így csináltam: felraktam innét az új bootloadert és a TWRP-t, aztán ment fel az Ashwin-féle hivatalos CM14.1 (most már van belőle LineageOS-es is, azt ajánlott felrakni), GApps 7.1 és az Arsenic Kernel (lévén a gyári valamiért nem működik senkinél se, enélkül meg nincs bootolás).
Mindenre ment nálam a wipe a ROM telepítése előtt, neked is ajánlom. Most konkrétan bugmentes az egész így, igaz volt egy kis cumiroller míg visszaraktam és újra beállítottam mindent... de megérte, nagyon patent minden, gyors és smooth a rendszer. Ha megcsinálják a témázást felrakom az új LineageOS-t, de jelenleg még nem éri meg részemről mert a frissítések gyakoriságát kivéve 0 új funkciót hozna nekem.
-
Bitpalace
senior tag
válasz tDr1v3r #4991 üzenetére
Közönöm szépen srácok, de én feladom! Bármilyen módszer szerint járok el avagy csak videókat nézek neten mindenkinek milyen könnyen megy....Szóval maradok a jó öreg fapad 2.2.1 -nál! Az én készülékembe vagy elrontottam valamit vagy hibás vagy én nem tudom de ez semmit nem tud. 3.0.2.0 TWRP fel tudom tenni egyik másikat sem, az meg mikor a CM14 tenném fel hibát ír ki flash-nél. Olvastam hogy a legújabb TWRP kell de nem tudom feltenni sehogy sem. Hihetetlen....
üdv!
-
bdavid94
tag
Sziasztok!
Bocsánat, de idő hiány miatt nincs időm visszaolvasni, barátnőm összetörte a telefonja kijelzőjét, kérdésem lenne, hogy milyen megoldásokat ismertek rá? oneplus mennyiért csinálja, esetleg itt a topikban nincs valami szaki? Köszi
-
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
valaki tudna nekem abban segíteni hogy a legfrisebb CM14-et nem tudom feltenni. Jelenleg a 3.0.2 TWRP sultan van fent erre 7 error-t ír. Gondoltam felteszem a legfrisebb 3.1 TWRP-t hátha az a baja, de azt meg nem tudom felflash-elni. Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest