2019. szeptember 19., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

Miért nem az a címe, hogy Totally NOT Hearthstone?

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#2) fornettisuti válasza Csapoati (#1) üzenetére


fornettisuti
(addikt)

Vagy Hearthstone S.

Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2

(#3) [CsuCsu]


[CsuCsu]
(senior tag)

A leiras alapjan a jatekmenet azert elegge mas lesz HS-hoz kepest a kartyakat leszamitva.

[ Szerkesztve ]

(#4) D1Rect válasza Csapoati (#1) üzenetére


D1Rect
(félisten)

Én nagyon bízom benne, anno rettenetesen vártam a HS-t, aztán nagyon csalódtam benne, azóta meg még jobban elrontották.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#5) elithun


elithun
(őstag)

Nem akartam szeretni, mert felesleges fejlesztésnek tűnik, de ez tetszik.
Majd meglátjuk a játékmenetet.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#6) kwzatz


kwzatz
(őstag)

Nem szoktam előre leírni játékokat, de erre most azt mondanám, hogy valószínűleg nem lesz sikeres. Fizetős kártyajáték az ingyenes Hearthstone és Gwent mellé? Elég merész és hát a bejelentéskori fogadtatása sem volt éppen derűs. Elég sokan csalódtak, hogy nem Half-Life, Portal vagy L4D folytatás jön.

[ Szerkesztve ]

(#7) wjbhbdux válasza elithun (#5) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

PC Gameren van részletes játékmenet leírás, úgy látom a sok asztalon megosztott figyelemhez szokott pókereseknek lesz könnyebb dolga az elején, mintsem a mezei Hearthstone játékosoknak :P . [link]

(#8) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Mai hírek után már én is várom nagyon, Richald Garfield-et kérték fel az egyik tervezőnek, ő pedig az egyik kedvencem kártya- és társasjátékok terén.

A Slime draws near! Command?

(#9) Qwizbm válasza kwzatz (#6) üzenetére


Qwizbm
(újonc)

Sajnos egyet kell értsek :/

(#10) Ragnar_ válasza kwzatz (#6) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Azért a Dotafanok az utóbbi időkben összehoznak 10+ sőt már inkább 20+ milliós prize poolokat az IT-ekre.. én nem írnám le előre a kártyajátékot sem..

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#11) ldave válasza Ragnar_ (#10) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Játékmenet tuti remek lesz, Richard Garfield letett már az asztalra jópár klasszikus kártyajátékot, többet között a modern gyűjtögetős stílus is tőle ered (Magic the Gathering).

A Slime draws near! Command?

(#12) Ragnar_ válasza ldave (#11) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Hogy őszinte legyek nem nagyon ismerem a kártyajátékokat, Hearthstoneal játszogattam valamennyit, de az ugye totál ingyenes volt. Valószínűleg jó minőségre meg fogja tudni csinálni a valve, főleg egy tapasztalt kártyajáték fejlesztővel.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#13) ldave válasza Ragnar_ (#12) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Csak azért írom, hogy komoly név van az Artifact mögött. Engem se a Half Life, se a Dota nem izgat (a Portal viszont nagy kedvenc), így alapjában az Artifact se érdekelt, egészen a mai napig.

A Slime draws near! Command?

(#14) Ragnar_ válasza ldave (#13) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Nem ismerem a kártyajáték játékosszámokat, de ha az Artifact jól sikerül akkor akár válthatnak is a playerek a megszokott brandről az Artifactra, plusz ugye a kártyajátékos Dota fanok is nagy eséllyel fognak az Artifacttra váltani, sőt lehet, hogy eddig kártyajátékot rendszeresebben nem játszó Dotafanok is kipróbálják majd. Kíváncsi vagyok mindenesetre, hogy mennyire lesz sikeres.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#15) Gamer21 válasza kwzatz (#6) üzenetére


Gamer21
(tag)

Nos igen , sajnos nagyon sok ember így gondolkodik , és ítél el a játékot ,a folytatás mellett , mert nem a folytatását kapta meg ! ( És ezt nem rád értettem , mi előtt félre értenéd , sem az itt jelenlévőkre ! arra hogy írtad hogy csalódnak mert nem a kedvenc folytatásuk érkezik ,, én erre írok) (B)

(B)De mindenek előtt , hozzá teszem , hogy az itt leírtak , az ÉN , SAJÁT véleményem !
Az a baj ezekkel a nagy címekkel , mint amit írtál is Half-Life, ezt az egy címet , én úgy érzem , nem érné meg MOST folytatni , hisz ha jól meg nézzük , mint az 1 , és 2 rész , korszak alkotó volt , tudod felmutatni olyat technikai megoldásokat , amire azt tudtad mondani , hogy igen ,, na ,, ezt még nem láttam más game-ben ,, ez igen ! na ez már valami !(/B)

(B)De most ha kihoznának egy 3 részt , sok rajongónál hagyna rossz száj ízt ,, hisz minden rajongó valami nagyra számítani , a történet mesélés mellett , valami olyasmire , amit még nem látott más FPS játékokban !(/B)

(B)De ha jól meg nézzük , most jelenleg nincs olyan game , amikben nem sütöttek volna el valami új megoldást , amit mások nem használtak volna fel , és finomítottak volna tovább !(/B)

(B)(B)Most ki jönne egy Half-Life 3 ,, kb ennyiből állna ,,,,, hát én másra számítottam ,, én nem ezt vártam ,,, le vagyok taglózva ,,, csalódtam a Valvéban ,,,, Meg ezt , meg azt már láttam más gamek-ben ,,,, tiszta copy ,,, szar az egész , ne vegyétek meg ! és ha jól meg nézzük , nem egy folytatást és új cím kapta már meg az évek során , ezeket a kijelentéseket , és lehúzásokat stb !(/B)(/B)

(B)Ha én kiadó és fejlesztő volnék ,,, én sem hoznék ki folytatást ,, mert akkora a mérce , hogy jelenleg ezt nem lehet megugrani ! Hogy a történet mellett , valami újat is hozzátegyél a játékhoz ! és a játékosok , a rajongók is azt mondják , hogy ,,, nem csalódtam ! ez igeen , le a kalappal ! Ezt vártam !(/B)

(B)És még egyszer leírom , mert tudom mennyi a Troll , és a kötekedő ember ,,, az itt elhangzottak a saját véleményem ! köszönöm !(/B)

[ Szerkesztve ]

Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!

(#16) kwzatz válasza Gamer21 (#15) üzenetére


kwzatz
(őstag)

Sokszor téma a Half-Life 3. Ha a Valve korszakalkotót akar az asztalra tenni vele, akkor szerintem megvárják, míg kicsit jobban elterjednek a VR szettek, és akkor csapnak oda vele komoly VR game-ként.

Ragnar_:
"Azért a Dotafanok az utóbbi időkben összehoznak 10+ sőt már inkább 20+ milliós prize poolokat az IT-ekre.. én nem írnám le előre a kártyajátékot sem.."
Ismerek 7-8 Dota rajongót, egyiküket sem érdeklik a kártyajátékok különösebben. Ingyenesen még talán kipróbálnák, de hogy fizetni nem fognak érte, az 100%. Ráadásul ezen a ponton már szinte mindenki játszik valamilyen kártyajátékkal, ha érdeklik az efféle game-ek, így egy fizetős game-nek szerintem elég nehéz dolga van igazán nagyot robbantani.

wjbhbdux:
"PC Gameren van részletes játékmenet leírás, úgy látom a sok asztalon megosztott figyelemhez szokott pókereseknek lesz könnyebb dolga az elején, mintsem a mezei Hearthstone játékosoknak"
Ez sajnos megint nem a játék sikere mellett szól. Nekem mondjuk szólhatna, mert pókerezem, de még így sem igazán szeretnék fizetni egy új kártyajátékért, ha már van kettő pöpec ingyenes, amit ismerek és időt fektettem beléjük.

Na de majd meglátjuk. Aztán lehet, hogy a végén meglepődök. (vagy még játszani is fogok vele! :D)

(#17) Ragnar_ válasza kwzatz (#16) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Magyarország sajnos jelentéktelen szelete csak a játékostársadalomnak, akár milyen játékról beszélünk, ez igaz a Dotára is, így a belföldi ismerősök hozzáállása sem biztos, hogy mérvadó, már ha arról van szó. Nagyon sokat nyom a latba pl. Kína ahol ugye nagyon sok ember él, és egy más kultúra. Ha ott pl. sikeres tud lenni az Artifact, az akár elég is lehet. Aztán az USA, stb.. Mondjuk nekem igazából mindegy, én nem nagyon játszok kártyajátékkal, de pl. PUBG-ot sem játszok, mégis jók az eladások :DDD

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#18) wjbhbdux válasza kwzatz (#16) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Az derült ki, hogy egy olyan komolyabb, összetettebb alternatívát akarnak adni, mint ami a Counter-Strike a CoDnak vagy a Dota a Heroes of the stormnak (régebben LoL-t mondtam volna ide de a mai világban az már hardcore game lett ;] ), vagy mondjuk a Path of Exile a Diablo 3-hoz képest. A különbség itt, hogy most ez a hardcore változat érkezik később. Nem feltétlenül ugyanazokat a játékosokat szólítják meg vele, hanem azokat akik kicsit többre vágytak mint amit a HS és társai nyújtanak.
Vagy egy becsületesebb üzleti modellre, HS nagyon extrém már hogy F2P játékosként kb 1000 győzelmet kell kiszenvedni fosi kártyákkal vagy alternatívaként 130 eurót beszórni a félkarú rablóba hogy összeszedj 1 aktuális használható paklit, és mondjuk jó ha van 4...
Ha itt a Valve azzal robbant, hogy ennél jelentősen kevesebb pénzből összevásárolgatod a szétpáholt olcó bronz skines változatát minden kártyának amihez kedved van kipróbálni a Steam Marketen, az fogja vonzani a kísérletező kedvűeket, kártya játék rajongók között pedig lehetnek sokan ilyenek. És ha még el is adhatod azt ami már nem kell.. 🤑🤑🤑🤑

[ Szerkesztve ]

(#19) Ragnar_ válasza wjbhbdux (#18) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Na igen ilyen dolgokat viszont csak azok tudnak akik komolyabban benne vannak a kártyajátékokban.

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#20) kwzatz válasza wjbhbdux (#18) üzenetére


kwzatz
(őstag)

"Vagy egy becsületesebb üzleti modellre, HS nagyon extrém már hogy F2P játékosként kb 1000 győzelmet kell kiszenvedni fosi kártyákkal vagy alternatívaként 130 eurót beszórni a félkarú rablóba hogy összeszedj 1 aktuális használható paklit, és mondjuk jó ha van 4..."

Ez még mindig bullshit szerintem. Fél évet hagytam ki, az utolsó két expansionből semmim nem volt, de maradt kb. 1k goldom, némi dustom. Fogtam, az arany kártyákból, amikből volt 2 sima változat, disenchantoltam, összeraktam egy murloc paladin decket, és már Rank 4 vagyok ebben a szezonban. Ha teljesen új vagy, de olvasol róla, utánanézel dolgoknak, tanulod a játékot és játszol rendszeresen, akkor nyilván több idő kell neki, de közel sem annyival, mint ahogy ezt rendszeresen emlegetik. Ha nem játszol vele eleget, akkor úgyis teljesen mindegy, hogy nincs perfekt kompetitív paklid, ha eleget játszol, akkor meg úgyis össze tudsz rakni egy használható paklit. Heti 1 free deck brawlból, ha érdemben játszol, akkor napi 50gold questből, 30-50 gold a winekből. Ha kezdő vagy, indulásnak ott vannak a unique questek, a Blizzard egy csomószor dobál hozzád ingyen packokat, van ingyen adventure legendary card a Frozen Throne-ból plusz 3 pack, ha végigcsinálod az adventure-t. Ha most kezdesz, akkor Dungeon Runolhatsz 3 packért, a napi goldokból arénázhatsz és szintén gyűjtögethetsz stb.

Amúgy így látatlanban azt mondom, hogy nem valószínű, hogy itt olcsóbban fogsz decket építeni. A különbség valószínűleg annyi lesz, hogy itt esélyed sem lesz rá, hogy ingyen tedd meg.

Mindenesetre kíváncsi vagyok rá, hogy pontosan hogyan fog működni és milyen lesz, szóval figyelemmel fogom kísérni. A M:TG készítőjének neve azért elég nagy fegyvertény.

[ Szerkesztve ]

(#21) blackydan


blackydan
(senior tag)

Én a kíváncsian várom csoportba tartozok :DDD A fizetős dolog szerintem annyira nem gond (már amennyiben jól lövik be az árat) elvégre hs-ben is sokan előrendelnek 50 dolcsiért /kieg. Esport részre meg nagyon rá akarnak gyúrni az infók alapján, ami kevesebb rng-vel bizony sokakat átcsábít majd a hs vonalról.
A mobilos platform szintén sokat dob majd az elterjedésén, bár jobb lett volna, ha egy időben adják ki.

(#22) Kokzor


Kokzor
(aktív tag)

Gameplay videó:
link

[ Szerkesztve ]

(#23) blackydan válasza Kokzor (#22) üzenetére


blackydan
(senior tag)

Nos nem lesznek rövidek a meccsek ahogy látom :D

(#24) [CsuCsu] válasza Kokzor (#22) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Ez nem lesz egyszeru jatek ahogy latom :D

Emiatt amugy soha nem lesz tulzottan nepszeru, mivel a casual-ok messzire el fogjak kerulni a komplexitas miatt. HS azert sikeres, mivel netdeck-kel gyakorlatilag nem kell gondolkodni. Jade druid, secret paladin.... imadkozz, hogy a mulligan kiadja a perfect curve-t, win.

(#25) kwzatz válasza [CsuCsu] (#24) üzenetére


kwzatz
(őstag)

"HS azert sikeres, mivel netdeck-kel gyakorlatilag nem kell gondolkodni."
Egyik deckkel sem kell gondolkodni. Csak nem fogsz nyerni. :D

"imadkozz, hogy a mulligan kiadja a perfect curve-t, win."
És ha nem adja ki, akkor meg loss? Ez nem túl jó stratégia. Lehet, hogy az imádkozás helyett mégis inkább a gondolkodást erőltetném.

(#26) [CsuCsu] válasza kwzatz (#25) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Voltak deckek, amikhez azert sokat kellett agyalni, a Grim Patron Warrior peldaul. De az altalam emlitett deck-ek gyakorlatilag autopilot ahhoz kepest. Nyilvan kell *valamennyi* esz hozzajuk, viszont az elvaras minimalis. A Face Hunter ota minden tier-ben akadt egy hasonlo deck, amit minimalis jatektudassal de eleg turelemmel Legend-ig lehet vinni. Baratom leultette a 7 eves occset a gep ele aki sosem jatszott HS-t, 2 meccset lejatszott Face Hunter-rel neki, utana a gyerek elvitte Legend-ig par nap alatt.

(#27) kwzatz válasza [CsuCsu] (#26) üzenetére


kwzatz
(őstag)

"Baratom leultette a 7 eves occset a gep ele aki sosem jatszott HS-t, 2 meccset lejatszott Face Hunter-rel neki, utana a gyerek elvitte Legend-ig par nap alatt."
És ezt te
1. végignézted;
2. bemondásra elhitted;
3. most találtad ki?

[ Szerkesztve ]

(#28) wjbhbdux válasza blackydan (#23) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

IGN-es tesztelők azt mondták hogy 10 perc fölé tervezik 1 meccs hosszát, némi gyorsulással ha beletanulnak az emberek. Lehet inkább a tableteseknek készül a mobil változat.

[ Szerkesztve ]

(#29) ldave válasza wjbhbdux (#28) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Az azért hosszú, egy kártyajáték ne legyen hosszabb, mint 5-10 perc szerintem. Ha rossz a lapjárás és több mint 20 percet kell várnod, hogy vége legyen a meccsnek, az nem biztos, hogy folytatásra ösztönöz.

A Slime draws near! Command?

(#30) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amúgy ha van olyan akit majd érdekel hosszú távon a játék, akkor lett topikja is a programnak. [link]

Live-Die-Respawn

(#31) Peps_


Peps_
(újonc)

A régóta várt Artifact, a Valve legújabb (kártya)játéka megérkezett!
Ezt megünnepelvén Magyarország legnagyobb Dota Discord közössége már az első hétvégén tornát szervez!

Amennyiben szeretnél résztvenni és elmélyülni ebben a régi-új világban, csatlakozz hozzánk a Discord szerverünkön:

[link]
https://discord.gg/6vG6TDm

Péntek este pedig minden apró részletre fény derül!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.