2019. szeptember 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat / Mobil rovat

Artifact - Képeken a Valve kártyajátéka (PC, Mobil)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Érkezett néhány új információ is, ezekből megtudtuk, hogy elsőként PC-re lesz elérhető a program, ami egyébként nem lesz ingyenes.

Hirdetés

Hosszú idő után a tavalyi évben a Valve végre egy teljesen új játékot mutatott be, amely sajnos nem Half-Life-al kezdődik és nem is a 3-as számmal végződik. Cserébe megtudtuk, hogy már fejlesztés alatt áll az Artifact című program, amely egy, a DOTA 2 világában játszódó kártyajáték lesz. Az utóbbi hónapokban nem kaptunk új információkat a projektről, a minap azonban kaptunk néhány új képet és információt.

[+]

A játékról kiderült, hogy kezdéskor 280 kártyát és 44 hőst fog tartalmazni, utóbbiak között lesznek olyanok is, akiket eddig még nem láthattunk. A játékszabályokról egyelőre csak annyit tudni, hogy három ösvényen folyik majd a harc, ebből kettőt kell lepusztítanunk a győzelemhez. Gabe Newell elmondta, hogy bővítik a DOTA világának háttértörténetét, de sztori mód nem lesz az Artifactben. Ami viszont a legfontosabb, hogy a kártyajáték nem lesz ingyenes, fizetünk kell majd érte, de erről részleteket egyelőre még nem kaptunk. Megjelenés valamikor idén várható PC-n, mobil eszközökre 2019-ben.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.