Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz icecave #24598 üzenetére
Nem ez a gondom hanem az ha a telefonomon belépek a számlap galériába na ott nincs a Nike számlapoknak híre hamva se.....
Ez a frissítés hibája lesz de nem gond, mert az óráról bármikor bármelyiket fel tudom rakni.
P@ppaJoe:
Igen ez a problémám, hogy a telefonomon nincs meg. -
moordavid
aktív tag
válasz mouzrr #24586 üzenetére
Szintén watch 6 van nekem is. Nálam nem forgott összevissza hanem folyamatosan a valós keleti irányba mutatta az északi irányt. Milánói szíjjam van lehet a mágnes zavart be. Egy újraindítás és egy szíjcsere megoldotta. Majd kicsit később vissza rakom a korábbi szíjat mert eddig azzal is hibátlanul mutatta.
"Like tears in rain."
-
tybsen
addikt
válasz Rage47 #24584 üzenetére
(nem tudom hogy kell rejtve vagy spoiler feltenni képet de igazából semmi különös csak egymás mellett két pötty mintha egy szúnyogcsípés vagy ilyesmi lenne elkaparva vagy egy kutya/macska játék közben felsértette volna kicsit a fogával vagy valami megharcolta-felsértette volna és most kezd begyógyulni a seb.. nem mély, csak a bőr felülete. körülötte pedig egy kb fél centi átmérőjű területen meg van pirosodva a bőr. igazából nem túl látványos és pont ott van ahol az óra háza, ahol a szenzorok hozzáérnek a bőrömhöz. tehát nem a szíj okozta, hanem a szenzor feltehetőleg)
-
TheMarci
addikt
Nektek nem volt gond az activity app-al watchos 9 alatt? Futottam, minden remek volt, tok jok az uj kepernyok, de nem jelenik meg, mint edzes. Sem az oran, sem a telefonon. A health app-ban mutatja, a futas meroszamait (watt, stb..), szoval az megvan neki, hogy futottam, de maga az esemeny hianyzik.
Do You Dream?
-
nagyúr
válasz TheMarci #24609 üzenetére
Nekem is hiányoztak dolgok frossítés után, de óra és telefon reboot megoldotta.
Ami feltűtn,hogy edzés alatt régen felül középen ott volt egy sárga kör (ahogy egy piros is ott van, mikor van értesítés), így edzés közben ha kiléptem a főképernyőre az órán, akkor ott arra a sárgára nyomva visszadobott az edzéshez. Hát ez eltűnt teljes mértékben...
-
szebe
addikt
válasz tuzpenge #24612 üzenetére
Semmi problémát nem tapasztaltam eddig a 9-essel. Esti update és töltés után ma délutánra még 65% környéke volt az "új" S5-ben.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Rage47
veterán
Én vártam a pulzus zónákat a WatchOS 9-ben. Erre most végre van, de nem értesít, nem rezeg az óra, mikor egyik zónából a másikba kerülök. Ugyanúgy nézegetnem kell az órát, mint korábban, hogy mennyi a pulzusom. Ennek így mi értelme?
-
veterán
Eladtam az S7SS-t még mielőtt volt a Keynote. Nyilván azóta már bánom, mert ennyire még nem bántam eladást..
Semmit nem hozott a 8 amit vártam sajnos. Az ultra egy krumpli és, ha nem is extrém sportokra lenne tervezve sem venném meg olyan vastag lett.
Szerintetek van értelme az S8-nak vagy keressek inkább S7?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Mela Kehes
addikt
Nekem annyi a bajom, hogy edzés közben ha átváltok a lejátszóra akkor nem marad ott, hanem visszaugrik a főképernyőre. Szám léptetésekor mindig van egy plusz művelet.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
tuzpenge
őstag
Nem b@szik egy öltést se neki. Egy éjszaka alatt a komódon low power módban is merül 15 %-ot. Sőt 100%-ra feltöltöm, kikapcsolom és reggel miután bebootol már 98%-on van.....ez azért már no comment, eddig a 100%-ot tartotta legalább 2 órán keresztül (nyilván utána behozta a lemaradást... ). Na mind1 majdcsak fixálják a következő update-ben.
ˣ
-
Clemi
veterán
válasz Mela Kehes #24622 üzenetére
Menüben tudod beállítani, (általános/visszatérés az órához) hogy maradjon ott, amíg fut az applikáció, történetesen nálad az edzés app amit használsz. A Strava és az Edzések programnál nálam legalábbis alapértelmezetten be volt kapcsolva ez a funkció.
-
Mela Kehes
addikt
Lehet akkor nem jól írtam. Fut az edzés program és ha zenét hallgatok balra el kell a képernyőt húzni, hogy a lejátszóhoz jussak. A baj az, hogy nem marad itt hanem visszaáll arra az oldalra ahol az idő, a megtett távot stb mutatja.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Gáben81
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
A strava-ba másnak se kerülnek át automatikusan a tevékenységek? Nekem be kell menni a history-ba és kézzel importálni őket minden nap.
-
Reverting
őstag
Hi... ha a watch ki van kapcsolva, es csak a telo van nalam, akkor csak az egeszseg appban latom a lepeseket, a fitness app valamiert nem kapja meg az adatokat. Most h ios16 van fent, es van fitness widget, sajnos nem is mutat semmit ora nelkul. Van valami beallitas amivel a fitness app is latja a lepeseket watch hasznalata nelkul?
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
(ex)Cat
senior tag
válasz lugosi #24634 üzenetére
A Strava-ban [engedélyezted] ?
Anno legalábbis így működött nekem
-
(ex)Cat
senior tag
válasz Reverting #24638 üzenetére
A lépések szerintem nem mennek át sehonnan sehova. Mármint egyik platformról se a másikra. Az edzéseket lehet szinkronizálni, ha másként nem, külsős app-al, de a lépések, napi mozgás, kalória, pulzus, ilyesmi az csak az adott platformon látható. Ha garminod van, ott, ha AW ott, ha Sasmung, akkor... és így tovább.
Ezt én is sajnálom amúgy, de ezt egyik szolgáltató se biztosítja.
-
Reverting
őstag
válasz (ex)Cat #24640 üzenetére
Appel watch SE, igazabol az Egeszseg app alol a lepesek atvitele lenne a cel a Fitnesz appba, es annak a Widgetje mar megjelenitene lepeseket, ha az ora nincs hasznalatban... mert a telo alapbol meri a lepeseket ugye...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz (ex)Cat #24639 üzenetére
Persze. Ahol a srác nyomogatja a feliratokat a videóban hogy “import”, ott kell nekem is mindig megnyomni edzés után hogy átkerüljön a stravába. Vagyis nem a pipa van ott mellette, hanem hogy import. Ez működött úgy garminon, hogy beléptem a stravába és már ott volt minden.
De van még egy dolog amit nem értek. Az Apple fittness app szerint egy tegnapi tevékenység 2.09 km, a strava szerint 2.15. Vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Végül akármennyire is nézelődtem nem találtam normális áron használt S7SS-t. Mivel a sima nálam nem opció (nem igazán tudok rá vigyázni) ezért néztem a hivatalos viszonteladókat és meglepően láttam, hogy igaz nem mindegyik modell van és most ezüstet akartam, de aranyból ismételten volt készleten az eredeti áron és nem lett rá téve semmi az iCentre pedig dobott rá egy laza 30-ast. Szóval a lényeg, hogy le is adtam a rendelést aztán elvileg egy héten belül jön. Butaság volt eladni, de hát ez van.
S8 viszont semmiképp nem ér meg +100 ezer forintot még, ha hosszútávra gondolok se.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Szíjak mérete
A különböző generációs és méretű Watch Series -ek szíjméretei mennyiben „azonosak vagy különbözőek”?
(amit eddig tudok, bár jó lenne ezt is megerősíteni valakinek)
S3 38mm és SE 40mm azonos
S3 42mm és SE 44mm szintén azonos
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 9 45mm Újszerű/2024.Nov.29. Apple Gar./Akku 98/p3723
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch 6 44mm Kék Használt/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3756/
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest