Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
A közeljövőben nyugdíjazom az iPhone 8-am és áttérek egy 13-ra. A költözést az egymásról másolással akarom majd megoldani.
A kérdés, hogy ez áthúzza a watchot is az új telefonra? Vagy le kell választanom és a 13-ason újra párosítani? -
Parson
addikt
válasz chatran #24453 üzenetére
Valszeg utóbbi.
Use the steps below to unpair:
1. Erase your Apple Watch.
2. Set up your new iPhone and sign in to iCloud. ...
3. Open the Apple Watch app on your new iPhone, then pair your watch with your new iPhone.
4. Try to restore from a backup. ...
5. Follow the onscreen steps to finish setting up.
6. Start using your Apple Watch with your new iPhone.De az apple féle leirás megbizhatóbb.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Winne
nagyúr
Urak 2-esről váltottam 5-ös órára. Az új óra mikor kapok üzenetet (sms, messenger, viber) mutatja nagyban, hogy milyen üzenetet kaptam, meghogy kitől, de jóformán ha nem nyomok rá, akkor nem is jelenik meg. Ezt hol lehet állítani, hogy egyből az üzenet jelenjen meg? A 2-es órán úgy volt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
oszy
veterán
Hogyan lehet megkülönböztetni a Watch SE-t a SE v2-től?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
szebe
addikt
Este 7-től Apple Event, új OS, illetve új modellek várhatóak.
Ha igazak a pletykák, akkor csak a "pro" változat kapja meg az új dizájnt.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
modd3r
őstag
Szia Uram!
Quake érdekel Apple Watch-ra? -
oszy
veterán
Egy Apple Watch SE v2, GPS, 40mm megér 90.000 Ft-ot? A feleségemnek akarok egyet venni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Bilux
veterán
Hőmérő
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Parson
addikt
Low Power Mode
-
szebe
addikt
válasz Parson #24469 üzenetére
Fórumtárs problémáját is megoldották, "internetional roaming" is jön.
Mondjuk az nem tiszta, hogy ez hw-s feature, és a series 8-as tudja csak, vagy sw szinten mókoltak valamit, és az új watchOS hozza el.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
DGery
aktív tag
Nah az alapár nem valtozott...
Kérdés, hogy nálunk a frankó ft miatt mi lesz...by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Csabee.
nagyúr
Ez az új watch 8 nem sok újat tud felmutatni számomra…kár. Na az ultra otromba lett elsőre.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Bilux
veterán
Itt az ultra
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Csabee. #24475 üzenetére
Nem szinházi viseletnek szánták.
Már fél órája csak az AW-ról beszélnek... hány órás lesz ez a bemutató?
Figyeled, végre lesz benne térkép a Time Masheen-hez...
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Mennyiiii az ultra? Azt mondják már… titán miatt gondolom naaaagyon drága lesz.
-
nagyúr
Mondjuk minden áldott nap sportolok, ki nem hagynék egy napot sem (kicsit hülyevagyok tudom, de nem tudnám elviselni,ha kimaradna, nagyon erős indoknak kell lennie ahhoz), de még ezek ellenére sem érzem,hogy kellene az ultra. Nyikván lesz vagy 350k ... Elég az S7 nekem (mondom most)
-
DGery
aktív tag
Hát a $799 ár alapján 430-460e környéke tuti lesz nalunk...
Figyelembevéve az arfolyamingadozás miatti biztonsági tartalékot is[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
nagysuhi
tag
Vártam a 8-ast, de most nem érzem, hogy rohannom kell lecserélni a 3 éves, tökéletes állapotú S5-ösömet.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Bilux
veterán
420.000Ft ultra
-
DGery
aktív tag
-
nagyúr
225 a 45-ös S8 is. Azt hiszem elleszek én az S7-emmel még jóideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest