Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz lugosi #24297 üzenetére
Van valami hasonló, de azért messze nem ugyanaz. itt is gyűjtögethetsz jelvényeket, de csak azok vannak, amiket a rendszer kitalál, és közel sem annyi, mint a Garminon és főleg nincsenek ilyen specifikus dolgok amiket épp írtál. (Mondjuk nekem a szintemelkedés itt az Alföldön csak nagyon ritkán jött össze ott )
Szóval ezt a dolgot nagyjából el kell engedned. Van jellemzően vmi specifikus adott hónapra tervezett kihívás, ill ezen felül néha vmi adott napra/hétre vonatkozó dolog és kb. ennyi. No meg persze a napi körök, de ennél többet itt ne várj. -
Rellind
senior tag
Sziasztok
Alváselemzéshez keresek valami appot, topicban rákerestem egy ajánlatot találtam, [kép] Autosleep.
mielőtt kiadok 2ezret megerősítené még valaki, hogy megéri? Sample képek alapján biztató.
Ti mit használtok? Köszi -
MODERÁTOR
Eddig nem csinálta. De most már egyre többet. Ébresztő beállítva, az is, hogy ha a kezemen az óra, akkor rezegjen. Erre a telefon veszettül ordít, hogy keljek fel az óra meg sem nyekken. Vagy alig érzem, hogy rezeg. Ötlet?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
btudos
nagyúr
válasz MADcat #24307 üzenetére
Csak akksi miatt váltanál, vagy van más oka is? Akksiban igazából annyival tud többet, amennyit a kikapcsolt AoD az 5-ösön is hoz kb., nagyságrendi eltérés ilyen téren S4 óta nem igazán van. Ha valamire, akkor S7-re van értelme váltani, az SE-vel - kivéve ha a cellular képesség új, fontos extra, de az pláne kiüti az üzemidő növekedést - nem lennél semmivel előrébb.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
szebe
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Tudtok valami olyan appot, amivel az óraszámlapra úgy tudnék kitenni barométert, hogy 12 vagy 24 órára visszamenőleg, grafikonon lássam a légnyomást? Mindegy, hogy ingyenes vagy fizetős (kivéve a havidíjas, az nem érdekel).
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Apple watch 6 üveg javításával van valakinek tapasztalata? Mennyi idő átlagosan, árban mire kell számítani?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Apple Watch 4-hez várható frissítés még?[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok. Futó vagyok, elég sokat edzek, heti több mint 100km-t. Lassan 5 éve Watch a megbízható társam. Lehet nem tud annyit, mint egy céleszköz, pl. Garmin, de még soha nem hagyott cserben, több 10000km után sem.
Edzéseim azonban watt alapon is szeretném kontrollálni és úgy tudom hogy a WatchOS 9 már ezt is mérni fogja, ebből kifolyólag nagyon érdekel a megvalósítása és azt szeretném kérdezni hogyha valaki használ akkor elmondaná hogy mennyire használható és érdemes-e felrakni a bétát. És mivel tudom onnan nincsen visszaút az órán, hogy mennyire stabil és mennyire szívja az akkumulátort.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
davidi
tag
Sziasztok!
Az alábbi hibával találkozott már valaki?
Watch SE: például jelkódnál, (de igazából bárhol máshol is előfordul random) nem "veszi be" az érintést. A kijelzőn látszik ahogy megnyomod a számokat, rezgő visszajelzést is ad, de nincs rá reakció, mintha a szoftver nem reagálná le, majd sokáig nyomogatva megjavul és megy. Ha le van véve kézről akkor viszont nincs meg ez a hiba. Valakinek ötlet?http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja van e-SIM-ünk a párommal mindkét Apple Watch SE óránkban (természetesen Telekomos), amik itthon, Magyarországon jól is működtek eddig. A napokban jártam külföldön, jó pár országban (lényegében fél Nyugat-Európában), és egyik országban sem működött az e-SIM. Ezt jeleztük a Telekomnak, de szerintük ez nem lehetséges, mert csak pár olyan ország van, ahol nem működik a Telekomos e-SIM. Hát szerintem meg nem.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ha esetleg tudtok, írjátok meg, hogy van-e valamilyen spéci beállítás, amivel működésre lehet bírni külföldön is. A Telekom ügyfélszolgálata ezen a téren teljesen kuka...
Köszi! -
Parson
addikt
válasz Downsampling #24321 üzenetére
Mi az hogy szerintük? Te voltál ott, és te tapasztaltad, hogy nem müködik... az ilyen ügyfélszolgálati hozzáállás nálam kapásból kiveri a biztositékot.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
fgergo3
csendes tag
https://support.apple.com/hu-hu/HT207578
Itt azt írja az Apple, hogy “Nincs lehetőség mobilhálózati roamingra a mobilszolgáltatói hálózat lefedettségi területén kívül.”
Ez a megfogalmazás számomra nem túl precíz, de lehet, pont azt jelenti, hogy külföldön ugye nem a Telekom hálózatához csatlakozik, hanem valamelyik roaming partnerhez. Ez pedig nem lehetséges.
-
Downsampling
senior tag
válasz fgergo3 #24323 üzenetére
Igen, elsőre én is ezt gondolnám... de, aztán ez a mondat: "Nincs lehetőség mobilhálózati roamingra a mobilszolgáltatói hálózat lefedettségi területén kívül" nekem inkább azt jelenti, hogy ahol nincs mobilszolgáltatás (mondjuk Telekom-partner - ilyet pl. Spanyolországban több helyen is találtam, sajnos), ott nem lehetséges roaming. Ami persze logikus.
Aztán írnak egy ilyet is:
"Az iPhone-on és az Apple Watchon ugyanazt a szolgáltatót kell használni, hacsak az órát nem egy saját iPhone-nal nem rendelkező családtagja számára állította be. Ha mobilszolgáltatót vált az iPhone-on*, távolítsa el a korábbi díjcsomagot az Apple Watchon, és regisztráljon egy új díjcsomagot. Kövesse az alábbi lépéseket:
Az iPhone-on nyissa meg az Apple Watch alkalmazást. Koppintson a Saját óra ikonra, majd a Mobilhálózat menüpontra. Az Apple Watch automatikusan átvált az iPhone által használt mobilszolgáltatóra. Ha új díjcsomagot szeretne megadni, koppintson az Új előfizetés hozzáadása elemre, majd kövesse a képernyőn megjelenő útmutatót. Ha továbbra is a korábbi díjcsomag látható az Apple Watch alkalmazásban, így eltávolíthatja."Ezt majd hétvégén ki fogom próbálni, amikor ismét külföldön leszek. Egyszerűen megpróbálok átváltani a telefonon éppen használt szolgáltatóra.
Szerintem az nagy gáz, ha az Apple Watch nem használható külföldön e-SIM-mel, vagyis önálló módon. Sokat utazom külföldre és többek között ezért vettem e-SIM-es verziót...
Köszi a válaszokat!
Esetleg valaki, aki már használta külföldön az e-SIM-es óráját, neki sikerült?[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz Downsampling #24325 üzenetére
Horvatorszagrol tudok nyilatkozni.
Telekomos apple watch 3-bol 3 nem mukodott telefon nelkul.Ausztriaban ugy emlekszem szinten nem mukodott de erre mar emlekszem 100% biztonsaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Nekem sem működött a 10 nap alatt Ausztriában egyszer sem, bosszankodtam is, kellett vinnem a
telefont is zenét hallgatni.(S7)[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Holnap Nemzeti parkok kihívás!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
addikt
válasz Downsampling #24329 üzenetére
Értem a csalódottságod okát, de semmi nem zárja ki, hogy a külföldi utazások alkalmával a helyi szolgáltató esimjét használd, még ha kényelmetlen is.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
S5 kapcsán kinek mi az üzemidő tapasztalata AOD-vel és anélkül "átlagos" felhasználás mellett? tehát értesítések, esetleg kis mozgás, stb?
Köszi a válaszokat előre isby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
szebe
addikt
AOD-t nem használom, így 2 nap kb megvan.
Este töltöm, órában alszom, délután 5-6 körül veszem le, ennyi idő alatt 65% környékére merül."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #24328 üzenetére
Be is van táblázva, szobabicaj helyett akkor gyaloglok egy órát. Mondjuk ez a 1,6 km a kövér tespedt amcsiknak van gondolom, mint "hűde nagy cél" kitalálva
-
Downsampling
senior tag
-
Parson
addikt
válasz Downsampling #24335 üzenetére
Ha nincs más megoldás, ne legyél rest szimplán magaddal hordani a mobiltelefont ebben a specko esetben. Sajnos ilyen roamingra nincs tökéletesitve az AW ezek szerint.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
kchris78
veterán
válasz Downsampling #24325 üzenetére
Sziasztok, bekapcsolódtam egy Watch SE v2-vel . Hihetetlenül sokat vacakoltam azon hogy melyiket válasszam.. Galaxy Watch 4 LTE után. Aztán egy SE v2 lett (mi a különbség igazából?).. Rájöttem hogy EKG még 4x évesen úgy hogy voltam már EKG-n és kérdezték hogy sportolok-e? Így nem tartottam nagyon fontosnak. Pulzoximéter szintén mehet a lecsóba.. Új órával nem akartam kezdeni, 6 hónaposan már kb a felét éri.. Ha megveszi valaki.. Úgyhogy használt, és egy hete nézem az árakat.. Nagyon nem tartom nyerőnek azt hogy 30 ropi egy aksicsere ezért az 1-1.5 éves darabokat nagyon nem éri meg megvenni 70-90ezerért (S5-S6) pedig még simán működnének, mert :
a) ki tudja mit csináltak vele, hogy vízálló e még
b) hogy áll az aksi, % egy dolog
c) legtöbb szét van karcolva... és akkor az a legkevesebb
Így muszáj voltam az újak irányába fordulni, vettem egy 4 hónapos SE-t ami gyakorlatilag új. Lemondva az inkább vágyálomról az S6-osról.. De remélem 2 napot ez is kibír azért.. Hiába vettem volna 1 éves S6-ost az aksija annak már 1 éves.Roaming:
Tavaly a Galaxy Watch 4-emmel tudtam roamingolni. Azt hogy multisimként ment-e azt nem tudom, nem próbáltam, de adatot tudott forgalmazni. Most még szeptember 2. felében megyünk olaszországba, kipróbálom az AW-al is... Kíváncsi leszek, lehet nem is a Telekom hibája hanem az Apple konstrukcióban nem működik.S4em volt tavaly előttig, amennyire emlékszem ez azért jóval fluidabb mint az S4...
Alvás: WatchOS9-el jön a rendes app nélküli alváskövetés?
-
DGery
aktív tag
válasz chatran #24339 üzenetére
Szaisztok!
Watch 2 esetén (watchOS 6.3) van valahogy lehetőség az akkuállapot kijelzésére?
Az órán a menüben az aksi alatt nem láttam ilyen lehetőséget mint újabb watchOS esetén...
Kösziby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Downsampling
senior tag
válasz Parson #24336 üzenetére
Nem azzal van gond, hogy rest vagyok magammal vinni... speckó a meló, sokszor csinálok olyasmit, amikor a telefon nem is lehet nálam (jobb ha nincs, mert sérülne, kiesne, leesne), de felhívnak, vagy épp akkor jön egy fontos üzenet.
A másik, a párommal eljárunk futni, sokszor külön, leginkább terepen. Megszoktuk, hogy nem viszünk magunkkal telefont. Ha valakivel történik valami, akkor az óráról is tudjuk idehaza hívni a másikat. Pláne jól jönne ez, ha a külföldi utaink során megyünk el futni, vadidegen terepen, környezetben.
Mindegy. Szerintem itt nem restségről van szó, vagy lustaságról, hanem egy olyan dologról, amit a AW e-SIM-es verziójának egyik legnagyobb előnyeként hirdettek. És ezek valóban fontos, gyakorlatban fontos előnyök. Csak arról sajnos nem szól a fáma, hogy roamingban nem működik.
A Telekom ügyfélszolgálata egy dolog, de valószínűleg nem ők tehetnek a dologról. Ők adnak egy e-SIM-et, és az pl. egy telefonban valszeg tökéletesen működik minden országban (legalábbis Európán belül). Ott kezdődik a baj, ha AW-be kerül. Szerintem még arányaiban kevesen használják ilyen célra, ezért az am
úgy sem legpengébb ügyfélszolgálat persze, hogy nem tud mit mondani... -
DGery
aktív tag
válasz kchris78 #24342 üzenetére
Akkor jól emlékeztem én is.
Csak érdeksségként kéreztem, mert én sem találtam sehol ezt az infót, aztán valaki hirdetett egy S2-t, amihez kiírta és csodálkoztam rajta.
(Mivel éppen én is azt szeretném eladni... )by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
chatran
őstag
A fitnesz appban nálatok sem mutatja a limitált kiadású kitűzőket? Az órán látom, de az app nem listázza.
-
kchris78
veterán
barmikor huzom fel a control center-t, ott a kek nyil a pozicio meghatarozasara. Ez okoz plusz fogyasztast vagy normails?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz chatran #24344 üzenetére
Tudja valaki esetleg hogy az iPad fitness alkalmazásban miért nem látni ugyanazokat az adatokat amiket a telefonon lévő fitness alkalmazásban?
Nálam iPaden csak a fitness + látszik előfizetési lehetőséggel. Már régóta szerettem volna megkérdezni aztán most gondoltam hogy szóba jött megkérdezem.
valahogy nekem az lenne a logikus hogy iPaden és iPhone on is meg tudom nézni a fitness dolgokat ami az órához kapcsolódik .
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest