Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz M1995 #2151 üzenetére

Bár személyes tapasztalatom alapján a többséget ezek egyáltalán nem zavarják, én maximálisan osztom a véleményedet mindenben amit leírtál. És még hosszasan folytathatnám a sort, hogy mi minden hogyan lehetne jobb az iOS-ben.

Annak idején engem megvett a marketing (és a kis készülékméret), hogy iPhone-on ugyan kevesebb dolgot lehet állítani mint Androidon, de ez nem baj, mert minden sokkal felhasználóbarátabb, eleve már olyan minden, amivel elégedett a user. Hát vettem iPhone-t, és nem ezt tapasztalom. Néhány dolog tényleg tök jó, de ugyanannyi meg... És a legtöbb esetben azt érzem, hogy programozás tekintetében semmivel nem lett volna nagyobb munka olyanra elkészíteni a rendszert, ami szerintem kiváló, mint amekkora munka volt megcsinálni olyan átgondolatlanra és nem felhasználóbarátra, mint amilyen lett.

Ugyanezt tapasztalom mondjuk a Waze esetében is, ahol 10 éve százak által kért apró változtatások/funkciók azóta sem valósultak meg, helyette érzésre frissítésről frissítésre egyre bénább a szoftver (most pl. feldobálja a képernyő közel harmadát elfoglaló sávban hogy fekvőrendőrhöz közeledek, és ettől nem látszik, hogy hol vagyok a térképek, mert kitakarja.... baromi zavaró, főleg ismeretlen helyen autózva, és komolyan, az az érzésem, hogy aki fejleszti életében nem használta még valós körülmények között, vagy akár sehogy sem).

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák