Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz d.véderjoe #1150 üzenetére
Regisztrálva vagy, de nem kaptál meghívót ezek szerint.. Én is tavaly évvége felé regeltem, és csak most jött pár napja egy email, a link-el hogy letölthetem a zárt bétát! Viszont ha nem is jön válasz ne aggódj, állítólag nemsokára nyílt lesz a béta! Elég közel vannak a végleges verzió kiadásához úgy látszik!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz neilszab #1148 üzenetére
Igen picit valóban zavaros a dolog. Én sem akartam senkit megbántani. Jogos részedről az a része, hogy nyitott a dolog és tényleg sok féle módozattal foglalkozunk. A Race 07 játék életben tartása a cél.
Elmondom a saját verzióm face to face: Elsőre nekem úgy csapódott le, hogy a GTR Masters itt akarja promotálni a versenyeit ami szerintem nem etikus.. Már korábban a Volvos versenyél is ezt gondoltam, de inkább nem szóltam Lehetséges rosszul ítéltem meg, ez esetben bocsánat érteLigának nem , de remélem közösségnek már nevezhetjük magunkat
Sokan szeretnék, hogy a fő irány WTCC legyen..de mondok mást: Ha én átmennék teszem föl a PH! F1 Team topikjába azt írni, hogy srácok hétvégén futam lesz és mindenkit szeretettel várok. Saját linkekkel megtűzdelve, aláírásban promotálással. Úgy vágnának ki mint a macskát szarni. Alap hangon.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
ultimatgold
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #1153 üzenetére
Igaz! Egyet értek az elötem lévő hozzászólóval! Sok siker a továbbiakban!
Email: admin@nulled.hu | Telefonszám: 0630-990-9320 | Amennyiben eladtam neked egy terméket, kérlek értékelj, hiszen én is mint vevőt, értékelni foglak. :)
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1153 üzenetére
Szia, ez így is volt, mivel azt hittem, hogy ez a Race07 játék topikja, nem pedig egy fun ligáé vagy közösségé.
Most már tudom, hogy nem az, így nem is fogok itt többet hirdetni... viszont erre mondtam, hogy így viszont a topik neve szerintem erősen félrevezető...
(Ellenben a "PH! F1 Team" az nem az, ott nekem se jutna eszembe bármit is hirdetni )
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Kroni1
veterán
válasz neilszab #1155 üzenetére
Egyet értek veled, én is úgy sejtettem, hogy ez a Race07 játék topicja, ezek szerint akkor rosszul tudtam.
De akkor a javaslatom: nyitni kéne egy másik, általános topicot a játéknak, ahol minden vele kapcsolatos esemény kihirdetésre kerülhet, mert pl. én a GTR fórumot nem nézem, versenyek így is ritkán vannak, én pedig örülnék minden infónak ligától függetlenül.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha ilyen sokan értenek veled egyet, akkor maradjunk annyiban, hogy én hibáztam vagy értelmeztem félre.
Elnézést érte.Ha a Race 07 hivatalos kiegészítőkkel rendeztek versenyeket arra lehet még én is mennék.
Szerk:
"azt hittem, hogy ez a Race07 játék topikja, nem pedig egy fun ligáé vagy közösségé."Mind a kettőé.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha jól olvastam a szabályzatot a ti ligátok szerverdíj ellenében vehető igénybe. . Tehát mondhatni, te egy fizetős szolgáltatást reklámoztál ami megint csak más kategóriába tartozik PH szinten is. Mi ezt totál non profit jellegűen hobbi szinten saját szabadidőnket áldozva csináljuk , szervezzük. Tehát ebben a formában nem áll meg az offense.
Tényleg nem akarok vitázni mert jelenleg valóban ez egy nyitott fórum és a játék életben tartása az elsődleges cél.
[ Szerkesztve ]
-
nanoedition
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #1159 üzenetére
jogos, ez itt total free és ez már nevezhetö WTCC fan közöségnek is: [link]http://steamcommunity.com/groups/race07series
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1159 üzenetére
A GTR-Masters liga egy non-profit szervezet/közösség, a non-profit nem azt jelenti, hogy no-money (mert úgy semmilyen szervezet nem működik ), hanem hogy non-profit, tehát minden befolyt összeg a közösségbe kerül visszaforgatásra! A budapesti internetes gerinchálózaton elhelyezett szervergép, a domain bérlés, a tárhely, a különböző szoftverek, stb... mind igen komoly pénzekbe kerülnek, melyet a tagok közösen dobnak össze, hogy aztán együtt használhassák ezeket és nem pedig egy szolgáltatást vásárolnak, tehát továbbra sem tartozik semmilyen kategóriába, mint amit említettél. Ugyanakkor ahhoz a rendezvényhez, amire a meghívást innen töröltetted, még csak szervertagságra sem volt szükség...
Ezen felül még az is egyértelműen kijelenthető, hogy minden amit a GTR-Masters liga nevében ebben a topikban tettem, annak szellemisége tökéletesen összhangban van ezen topik általad megfogalmazott elsődleges céljával, miszerint "a Race07 játék életben tartásával."
Csak nem tudom miért kell azon vitatkoznunk, hogy ki tarthatja csak életben?
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1158 üzenetére
neilszab:
"azt hittem, hogy ez a Race07 játék topikja, nem pedig egy fun ligáé vagy közösségé."HartgeH3-2.8:
"Mind a kettőé."Bocsánat, minden nemű rosszindulat nélkül szeretném jelezni, hogy a kettő nem egyeztethető össze egymással. Ha vmi egy általános játék topik egy általános portálon, akkor azt nem is sajátíthatja ki magának kizárólagosan semmilyen közösség, vagy csoportosulás.
Ezt egyáltalán nem azért mondom, hogy így akarjam legitimálni az eddigi ténykedésem, mert az természetesen alapvető dolog, hogy ahol nem látnak szívesen, oda nem dugom a képem... csak az ellentmondásra szerettem volna rávilágítani.
Üdv, sok sikert kívánok és bocs a felfordulásért, amit okoztam.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz neilszab #1163 üzenetére
Valóban nem könnyű igen Erre keresem (keressük) a lehetőségeket,megoldást. Szívesen látunk mindenkit.. Akár közös rendezvényeket is csinálhatnánk. Ismételten elnézést ha esetleg sértő voltam vagy félre értelmeztem valamit.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1164 üzenetére
egy ötlet: jo lenne nehany olyan esemeny, ami nem a "mastereknek" hanem csak az olyan amatoroknek lenne szervezve, mint pl. amilyen vagyok en is: szeretem a jatekot de nincs sok idom gyakorolni, ezert a beallitasok, a palyak ismerete meg enyhen szolva is hianyos. vagy ez szerintetek hulyeseg?! nyilvan nehez lenne beloni, h ki szamit kezdonek, de talan a lelkiismeretre bizva megoldhato lenne, es akkor masok is juthatnanak neha sikerelmenyhez.. hmm?
-
HartgeH3-2.8
addikt
STCC2 Race at Okoyama! Saturday-Sunday (26-27)
26 JAN @ 4:00PM - RACE 07 SERIES!
Okoyama Race description:Lap: 14
Series: STCC2
Helps: High / On
Box: OFF
Qual: one by one (admin assist) !
Start: Fly
Weather: VariableAdmin: Hartge
Elnézést az angol miatt csak átmásoltam steam-ről! Gondoltam (tuk) megpróbálnánk tényleg csak próbaképp a behívásos Qual-t. Hátha bejön..
Kroni1 Eléggé amatőrnek számítok én is pl, meg sokan mások.Magam részéről setupolni sem tudok megfelelően Amit most hirdettem ki versenyt azon most megyek kb harmadszorra Vannak itt kemény srácok, de hát ez van ilyen ez a pop szakma
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1166 üzenetére
Nah akkor holnap megyek pár kört ezen a pályán,nem hiszem,hogy mentem már rajta.
Néztem róla vidit,elég kanyargós egy pálya,kell egy pár kör míg belejön az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1166 üzenetére
igen, a te idoid nem is voltak olyan veszesek, de volt aki meg teged is szepen elvert koronkent 4-5 mpvel ha jol lattam. ezert gondoltam h kene olyan futam, ahol pl. a default setupon mennenk max a fuelt lenne szabad elallitani vagy ilyesmi. de mindegy, jo nekem valahol a vegefele is elkavirnyalni..
ez a qual mit jelent?!
-
holodp
aktív tag
Üdv!
Ebben a játékban hogy lehet beállítani a kormány maximális elfordulását (nem a car setupos steering lockra gondolok)?
Egy kicsit zavaró, hogy kb 180°-ban tudok kormányozni. Logitech G27 a kormányom, steames verzióban van meg a játék. -
HartgeH3-2.8
addikt
Nem rossz az ötlet, de azt hogyan szabályozzuk, hogy valaki az alap setet rakja be vagy mókol vele? Elvileg ez WTCC tehát eget verő eltérés nem szabadna legyen.
Teszteltük ezt a behívásos Qual rendszert, hát csak plussz bonyodalom Marad a Super Pole!
Kicsit kacifántos a rendezés , de nézzétek el nincs tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1170 üzenetére
Hát, szabályozás csak a sportszerűségen és lelkiismeret alapon mehet itt, de a multkori futam alapján a sportszerűség maximálisan megvolt szerintem.. Viszont ha azt mondod h ninics nagy difi, akkor nem olyan lényeges, bár szerintem azért 5mp simán van egy konkrétan a pályára való, és az alapbeállítás közt. Vagy rosszul gondolom? Na mindegy is, csak ötlet volt.
Amugy vasárnap most is lesz futam Okayamában? Szombat nekem sajnos nem jó, max csak este, vasárnap viszont egész nap ráérnék...
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
negro
őstag
Hello. Anno Race 07-el kezdtem majd Race On most az Injection van fent amiota megjelent es 3 havonta ramjon az online verszenyzes csak is Pro modban, kormanyal persze es eleg jol tolom de egyszeruen nem talalkok egy normalis servert! Kovetkezok vannak: Hihetetlen mennyi idiota van a publik servereken. Nem ismereik a palyat. Nem is uraljak sokan az autot mert benaznak, csuszkalank kifele, fektavot nem tudnak venni, neki mennek allandoan az embernek, kiforgatjak es nem veletlenul. Nem birjak elviselni, hogy korbe autozom oket mindezt RWD-al ergo BMW-vel. Van aki szorakozik es keresztbe all egy kanyarban meg szembe megy a forgalommal es ezt elvezi, Gondolom 16 eves kis csira lehet. Egy szo mint szaz elbasszak mas jateket es erre verik. Plussz nagyon sokan ahelyett, hogy single megtanulnanak pro modban vezetni illetve megtanulnanak egy palyat, egybol be mennek online es leszarjak, hogy semmi keresnivalojuk nincs ott. Nem vagom ezeket az egyeneket 28 eves fejjel meg plane. Na de eleg a bol a kerdesem az lenne tudna nekem vki ajanlani akar nemzetkozi akar magyar pro szervert (Retro, WTCC) ahol a fentiekkel nem talalkozik az ember?
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kroni1: Ma ismét lesz futam 16.00 ugyan úgy. Addigra remélem mindenkinek lemegy a kaja Jóval előbb lesz szeró, hogy hamarabb is végezzünk. Dedi szerver lehetőségét keressük és próbálunk egyezkedni olyan emberekkel akik örömmel segítenek. Meglátjuk
SamuraiKenji: Jössz ma? Van nálunk egy nagyon erős kolléga, meg kéne fogni De lesz még neki majd "segítsége"
negro: Szia! Ismerős a helyzet sajnos. Én úgy hívom őket, hogy "skidrow kid" mert sajnos a virágbolti vagy más néven "demo" változat is simán feljöhet. Szervert nem tudok neked ajánlani , de vannak jó és elég minőségi ligák pl a HROC. Elég komolyan tolják a srácok vagy épp a Go Compete akikkel lehetséges tudunk valamit majd szervezkedni. "Feribácsi" Segédletével ha minden jól megy. Szóval ne menj messzire mert lehetséges itt is tudsz majd minőségi játékot játszani. Egy "Race07 és/vagy WTCC Fan Liga" jellegű kezdeményezésre van ötletünk, de még keressük a megoldásokat. Nagyobb projektet nem szeretnénk mert az nem fér bele. Az én ötletem az volt, hogy a WTCC futamokat nyomjuk le. A futamtáv még kérdőjel, meg még sok minden más is.
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1174 üzenetére
Az, hogy nem eredeti a jatek azzal nem kene, hogy egyenesen aranyos legyen az ilyen egyenek megjelenese. Eleve nem is ertem ezeknek ebben mi a jo? Mi az ertelme? En is volam 10-en eves es jatszottam akkor is szimulatorral mas autos jatekkal es mentem fel online de nem akadalyoztam mast es mentem neki direkt es stb. Itt meg szinte olyan nincs, hogy ne legye 2-3 idiota fent. Ezek vmi antiszoc, iq 80-as gyerekek lehetnek. Kek zaszlot nem ismerik es stb. akadalyoznak se a tukrot nem hasznaljak. Eleve ez nem NFS hanem egy szimulator es ezt ki es minek probaja ki ha bohockodik vele csak mit tobb meghaladja a kvalitasait mert nem erzi az autot nem tud vezetni.
-
negro
őstag
Egy 2 perc koruli palyan, hogy konnyeb legyen ertelmezni akar 3 mp lehet az alap es a gyari szaraz alap beallitas kozt is ha meg magam csinalok egy talalok ra egy jo settre akkor ez 5-6 mp -et is jelenthet. Nagyon nagyon sokat szamit nem csak idoben hanem a kocsi viselkedesen, vezethetosegen is. Ergo nem kell kuzdeni annyit x kanyarokban, lassitok kurol, kerekvetokon es 5. et epp pont leforogja ugy van beallitava az attetelezes es fekero eloszlas es stb. Sokszor ezert vagyok en is 1mp-es hatranyban mert nem eredeti jatekom van es mas meg leszedi online a setupot ugy meg marha konnyo en meg allitom magamnak ami kurvara bonyolult am ha mindenbe belenyul az ember. Orakat tolttem ezzel mi mit jelent es ha allitom az mit befolyasol.
-
fess
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1175 üzenetére
ezek okayamai idők?
-
SamuraiKenji
aktív tag
@fess
Szerintem igen, kb reális idők.
De Hartge mik ezek a svéd neved AI-k is voltak?@negro
Hát én nem látok ekkora csodát a setupba , persze nagy különbségek lehetnek főleg rwd-nél , de pl BMW-nél mióta volt egy frissítés elég jók a gyári setupok , előtte valóban szarok voltak.
Persze kellenek ezek más fék eloszlás-jobb féktáv , kerékdőlés stb ..sok kis tized, de a gyári sincs olyan rosszul beállítva, ha ügyes az ember és tudja adoptál azt az autót avval is elég tűrhetőket lehet futni.
Setup egyik fő lényege szerintem, hogy az ember magára tudja hangolni az autót. Online setup is egy dolog , mert lehet avval valaki gyors de lehet hiába vagy gyors neked az nem fekszik , nekem van olyan ismerősőm akinek a setupjával nem tudok menni , másiké meg tökre fekszik...én pl. szeretem orrtolósra állítani a BMW-t, lehet az én a setupoddal nem tudnék gyors lenni , te hiába vagy az , de fordítva is uez....
Pl. Imolába 1.59 elejét tudtam 5-ös BMw gyári setuppal , szóval nem hinném, hogy olyan rossz az a gyári setup...@Hartge
Megpróbálok , ha nem kell elmennem akkor szerintem jövök.
Az jó , ha van ellenfélhttp://oakleyparadise.tumblr.com/
-
HartgeH3-2.8
addikt
fess Igen Okayama idők
SamuraiKenji: Ma feltétlenül számítok rád! Mátyás Bajka úgy gondolom komoly ellenfeled lesz. A két versenyből szándékozom videót gyártani ha minden jól megy! Na igen voltak AI-k is mert úgy saccoltam kevesen leszünk. Kb be is jött. Most is lesznek elég magas százalékon Box is lesz mert megeszi a gumit teljesen és több emberkének (főleg kezdőnek) már szenvedés a vége. 15 kör lesz (Hamar lemegy) rövid a track.
negro Totál egyet is értek veled, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. Mi is publikra úgy megyünk fel hogy ez benne van ez a publik velejárója. Legalább teszteljük ha elfékezzük a gumit akkor onnantól meddig bírja vagy egyéb szituációkat, hogy bizonyos lemaradásnál mennyire megy el a futam. Erre jók.
Ma várunk téged is sok szeretettel15.00 Szerver Start !! Race07Series STCC2 - Pass: Game2
Race07Series STCC2
Pass: Game2Csináltam egy tesztet most délután és időmérőn leszakadt az ég. Komoly volt
Ja és elfelejtettem megnézni az időjárást és száraz gumival mentem ki.[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #1179 üzenetére
pro modban segitsegek nelkul imolaban 1:59 eleje? azt bocs de nem hiszem el. hidd el en eleg jol kenem mert mindig a top 5-ben vagyok ha nagyon eros a mezony akkor is ha meg nem akkor elso es itt ha jol emlekszem 2007-es bimmerel sajat beallitassal ami az gyari szarazra epul 2:01 korul tudok menni max azt is akkor ha osszejon jol mind2 sikan es nem lavagasnak minositi. hozzateszem ezt a palyat nem vagom annyira. de most kivancsisagbol megneztem 100%-os gep ellenfelek se mennek ennyit mert a legjobb 1:59 vege volt!
nem a kocsid fogyastasarol van szo ahol mindenki hazudik es kevesebbet mondHartgeH3-2.8
megnezem ha tudom.
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1180 üzenetére
@Hartge
Az baj , most kell elmennem, de remélem 4-ig visszaérek, ja az 37-es idő már elég jó Okayamába.
@negro
Nem tudom mi az a pro mód , nem nagyon játszom AI-k ellen, inkább csak szervereken.
Online szerveren/ időmérőben/ 2007-es BMW gyári setup - imola 06 mentem 1.59 elejét / összes help kikapcsolva.
De pl oda szerintem egész jó a gyári setup , mert amúgy se nagyon tudok 1.58 közepénél jobbat setuppal csak 6 sebességessel....[ Szerkesztve ]
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hatalmas SamuraiKenji vs Mátyás Bajka csatára van kilátás
Szerk: Okés megvárunk Nélküled nem kéne indulni
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1183 üzenetére
Azért ha 4-ig nem jövök ne várjatok (azért köszi ) , sajnos képlékeny a dolog , igyekszem azért
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #1182 üzenetére
ahol nincs semmi help max automata kuplung hisz a legtobb embernek 2 pedalos kormanya van. ha online serverre csatlakozol ott is ki kell valasztani melyiket listazza ki. neharagudjal de tovabbra se hiszem el mert en is mentem nem 1 online verszenyen imolan es embert nem lattam meg aki 1:59 -es idot csinalt 2007-es wtcc autokkal, esetleg 2:00 veget de az is ritka.
nem kevered monzaval mert ott esetleg kiadja.
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
Akkor még nem találkoztunk online szerveren, de ott nem gyári setuppal megyek pl. menj fel (100Mbit) Wtcc szerverre Imolába , volt , hogy az 1.59-es idő nem volt elég pole-ra pedig ott csak wtcc06-07-es autók vannak.
Nem emlékszem rosszul és nem keverem a pályákat.
Imola régi 1.58-59 körül még talán könnyebb is 58-at menni mint Monzába , Monza 1.59 körül.
És Imola újabb változat meg 1.52-53.http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerver Online !! Race07Series STCC2 - Pass: Game2
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1187 üzenetére
azt irja rosz pass de amugy most nezem, hogy nem is pro modban van. itt egy rakat segitseg van novice-on.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen, segítségekkel megyünk mert sok a kezdő,amatőr (szimulátorral csak most ismerkedő) , és akad olyan is aki most szerez majd be Joypadot is Addig keyboard
Ha komolyabban szeretnéd tolni ahhoz bizony liga kell
-
neilszab
őstag
Nem értem a segítségek miért zavarnak téged, ha nem kell, akkor magadnak kikapcsolod őket, nélkülük amúgy is jobb időket lehet menni, tehát hátrányod sem származik belőle.
Ami meg Imolát illeti, az hogy Te nem tudsz 1:59 alá menni és public szerveren se láttál még senkit, még nem jelenti azt hogy az igazán profik ne tudnánk még másodperceket faragni ezekből az időkből...
Illetve a 2007-es gépek se feltétlenül rosszabbak, mint mondjuk a 2008-as, vagy 2009-esek.
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1189 üzenetére
En azt hittem ez ilyen komolyabb server ahol csak pro illetve kormanyal rendelkezok csatlakoznak.
SamuraiKenji
Jobban szeretem ha egyenloek a jatek adta lehetosegek ezert szoktam csak Pro modban krealt szerverre menni.neilszab
Persze ez igaz de lasd fentebb.En se ma kezdtem es elegge erzem szerencsere [link] persze nem minden palyat es nem mondom, hogy vki nem lehet 1mp el gyorsabb nalam ami sokszor a jo beallitas hianya miatt van de ez tenyleg egy ur ido kb. es ahova szoktam csatlakozni igazan profik jarnak szokszor mert az elso 10 akar 1,5mp-en belul van idomeron es olyan idoket tolnak mint kb a 100% -ra allitott gep ellenfelek. Kivancsisag gyanant ugye megneztem es 103%-ra allitott gepek mentek ilyen idot 2007-es WTCC autokkal. Lehet, hogy a 2009-es STCC fele verzioval illetve 2010-es WTCC -vel meglehet csainalni azt nem neztem de ezekkel biztos nem. Vagy nekem mas verzioju Imolam van. Nalam kulon van meg add-on kent evszam nelkul. Passz.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Nem állítom, hogy mindenhol jó a gyári setup és kevés a különbség (pl Macau gyári seq6 BMW-be rövid a váltó), de pl imolából azért tudok konkrét példával szolgálni , mert egy társasággal megyek ahol kb alapjáték , és az egyenlőség kedvért gyári setuppal BMW-zünk , és mentünk itt és akkor mentem ennyit , meg is lepődtem, hogy kicsit lassabb csak mint setuppal.
5 és 6 sebességes BMw között kb 2-3 tized van.
Imola meg igen amin nincs megjelölés az 06-os pl azok alatt van, a 08 ill az utáni a rövidebb ezért írtam , hogy nem keverem.Persze értem, hogy csak pro módba mész, én Hartge lelkes invitálására szívesen csatlakoztam, és úgy oldottam meg , hogy kikapcsoltam az összes helpet.
Amúgy ha jól emlékszem ma 110%-os AI-k( de ebbe majd Hartge megerősít , ő csinálta szervert) voltak berakva és megkalapáltunk párat időmérőn meg versenybe Ennyire mérvadó ez a 100%
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #1193 üzenetére
Akkor szerintem kiegesziotokon belul masok az AI szintek mert 100%-nal olyan idoket tudnak nalam mint a valos eletben mentek Menuek pl. ami meg eleg durva. Nekem a Race Injection van es ahoz addagoltam a tobbi kiegeszitest ami nem jo teljesen mert nem egy server nem enged fel mert azt irtja nem az a verzom van illetve palyam ami a hostnak pedig elvileg ugyanaz. pl Zandvoorton 1:48:1xx -nal jobb idot nem tudtam meg sose ami pedig kurva jo mert a valos eletben meg a rekord 2007-bol 1:47:1xx. Ilyen 1:48-as idoket meg mar 97%-nal csinalnak a gepek es a 100%-osakat meg eselytelen megfogni nem, hogy 110-et. Vmi nagyon nem kerek Imolat most megneztem a GameDate-be es ott Imola_2007 neven van.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Így van 110% AI nehézségen mentünk , de a srácok lenyomták időmérőn a botokat. Versenyen már nehezebb dolguk volt Sikerült eljutni odáig, hogy lehetséges a következő futamot már dediszerón tudjuk futni ami nem rossz mert legalább ki lehetne használni a upc féle jó kis netet hatékonyabban. Elsőre kicsit még ismeretlenek a beállítások, de hamar belejövök. Az erősebb kollégák súlyt kapnak és ha segítség nélkül mennek akkor talán lesz némi handicap. Botokat fogunk továbbra is használni ha kevesen vagyunk.
Következő futamra a WTCC idei pályáiból szeretnénk választani.
Ha van ötlet jöhet
[link]Ha valakinek van kedve segíteni nekem összerakni a pályákat (mi van meg mi nincs) továbbá innen melyik lenne a legjobb pótolni akkor szóljon
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát nem tudom milyen különbségek lehetnek az AI-k között, mint mondtam nem nagyon versenyzek ellenük , de 1-2x már sikerült és mindig 100 feletti % ellen mentünk és nem lettünk nagyon megkalapálva.
Az hogy Injection vagy mi a teljesen mindegy az alap RAce07 arra épül be-/rá az összes több "kiegészítő" ( RaceOn, Stcc, Stcc2, stb. ),
Pl az Injection csak egy ilyen gyűjtő pack amibe 5 darab kiegészítő van pl STCC2 , WTCC10
Ha nem tudsz felmenni valami szerverre mert ismeretlen class-t ír, vagy nem az a verziód , akkor valószínű ezekből valami hiányzik vagy valamilyen móddal ( Clio , Leon cupa , stb) fut az a szerver.
Az a 48.1xx Zandvoortba elég jó idő, abba már nincs olyan sok. Hát akkor arra érdekes AI-k vannak@Hartge
Segítek ha gondolod a pályákkal kapcsolatba , meg dedi szerver kapcsolatba is szívesen. Please PM me!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ahogy nézem nagyon sok pálya adott Kapásból találtam Suzukát, Shanghait. Ez a Sonoma, UNITED STATES kérdőjel például.
Szerk: Köszönöm
Amit még nem tudok, hogy majd ezek az utólagosan berakott pályák dediszerónál választhatóak lesznek e..[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1198 üzenetére
Igen, ha berakod!
A dedinek is olyan mappázása van, mint a sima race07-nek, ott is Locations-ba és akkor már jó is, látod dedin a pályák között.
Ha másnak is az a verzió van fent akkor már fel is tud menni a szerverre.Sonomából még nem láttam sajnos add-ont de remélhetőleg megcsinálja valaki , jó kis pálya az....
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1198 üzenetére
Sonoma pálya van vmelyik gyári kiegben egyáltalán?! Mert nekem megvan minden szinte de usa-ban csak a US. Road, és a Laguna Seca pályák vannak ha jól emléxem.. Vagy esz megcsináljátok Mod-ban? Mindenesetre szívesen mennék Sonomában, tetszik a pálya. Ráadásul a 2012-es futam is kellemes emlékeket hozott számunkra onnan Norbi révén!
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest