Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #858 üzenetére
Eddig eredmények: Prekvalifikáció
igencsak népes a mezőny, az első 24 egy másodpercen belül!
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #858 üzenetére
Elmaradt az első futam a Steam lobby hibájából, következő hét szerdán (júl 11.) lesz megtartva: 1. futam - Most Autodrom
-
neilszab
őstag
válasz Unbaised-Ben #975 üzenetére
Wéber Gabi beállítási tanácsai Race07-hez, illetve rengeteg okosság és setup még a topicban más top pilóták tollából.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Karácsonyi Puttonyos futam!
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1001 üzenetére
A kocsi gyári, a pályával meg nem tudsz elrontani semmit... de tényleg semmit.
Szóval csak ezért kihagyni badarság.
-
neilszab
őstag
Annyi még, hogy egy Race On Bundle packot is csapj hozzá, mert sok szerveren az alapfeltétel.
Tehát a Race On Bundle Pack + Race Injection lefedt mindent, illetve hozzá még egy GTR-Evolution ha akarsz GT-ézni is, de azt nem tudom mennyire használják online, sok liga inkább a GTR2 mellett maradt.
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1145 üzenetére
Bocsánat, tudtommal ez egy Race07 topik, ahol a játékról van szó és amivel az ide látogató tagok is funrace-ket szerveznek, nem hittem volna hogy egy újabb funrace bárkinél is kiveri a biztosítékot, ahelyett hogy jönne akinek kedve van, vagy nem jönne, akinek nincs...
Tényleg nem tolakodásnak szántam csak nem értem. Vagy Ti itt most egy önálló liga vagytok, mert akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1147 üzenetére
Kicsit most képzavarban vagyok...
Ha ez most egy topik, ami a Race07 játék különböző verzióiról szól, akkor én személy szerint azt gondolom, hogy miért ne jelezhetné itt bárki, vagy bármelyik liga a játékkal kapcsolatos rendezvényeit? Hívhatjuk reklámnak is, de ugye ez a játékról szól, a játékosok érdeke, tehát közhasznú és persze non-profit.
Amennyiben ez a topik itt egy zárt közösség, vagy önálló liga, ahol csak meghatározott tagok rendezhetnek futamokat, akkor természetesen ennek itt nincs helye, viszont akkor a topik cím picit félrevezető, úgy gondolom.
Remélem nem bántottam meg semmivel senkit. Jó csapatást!
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1153 üzenetére
Szia, ez így is volt, mivel azt hittem, hogy ez a Race07 játék topikja, nem pedig egy fun ligáé vagy közösségé.
Most már tudom, hogy nem az, így nem is fogok itt többet hirdetni... viszont erre mondtam, hogy így viszont a topik neve szerintem erősen félrevezető...
(Ellenben a "PH! F1 Team" az nem az, ott nekem se jutna eszembe bármit is hirdetni )
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1159 üzenetére
A GTR-Masters liga egy non-profit szervezet/közösség, a non-profit nem azt jelenti, hogy no-money (mert úgy semmilyen szervezet nem működik ), hanem hogy non-profit, tehát minden befolyt összeg a közösségbe kerül visszaforgatásra! A budapesti internetes gerinchálózaton elhelyezett szervergép, a domain bérlés, a tárhely, a különböző szoftverek, stb... mind igen komoly pénzekbe kerülnek, melyet a tagok közösen dobnak össze, hogy aztán együtt használhassák ezeket és nem pedig egy szolgáltatást vásárolnak, tehát továbbra sem tartozik semmilyen kategóriába, mint amit említettél. Ugyanakkor ahhoz a rendezvényhez, amire a meghívást innen töröltetted, még csak szervertagságra sem volt szükség...
Ezen felül még az is egyértelműen kijelenthető, hogy minden amit a GTR-Masters liga nevében ebben a topikban tettem, annak szellemisége tökéletesen összhangban van ezen topik általad megfogalmazott elsődleges céljával, miszerint "a Race07 játék életben tartásával."
Csak nem tudom miért kell azon vitatkoznunk, hogy ki tarthatja csak életben?
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1158 üzenetére
neilszab:
"azt hittem, hogy ez a Race07 játék topikja, nem pedig egy fun ligáé vagy közösségé."HartgeH3-2.8:
"Mind a kettőé."Bocsánat, minden nemű rosszindulat nélkül szeretném jelezni, hogy a kettő nem egyeztethető össze egymással. Ha vmi egy általános játék topik egy általános portálon, akkor azt nem is sajátíthatja ki magának kizárólagosan semmilyen közösség, vagy csoportosulás.
Ezt egyáltalán nem azért mondom, hogy így akarjam legitimálni az eddigi ténykedésem, mert az természetesen alapvető dolog, hogy ahol nem látnak szívesen, oda nem dugom a képem... csak az ellentmondásra szerettem volna rávilágítani.
Üdv, sok sikert kívánok és bocs a felfordulásért, amit okoztam.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Nem értem a segítségek miért zavarnak téged, ha nem kell, akkor magadnak kikapcsolod őket, nélkülük amúgy is jobb időket lehet menni, tehát hátrányod sem származik belőle.
Ami meg Imolát illeti, az hogy Te nem tudsz 1:59 alá menni és public szerveren se láttál még senkit, még nem jelenti azt hogy az igazán profik ne tudnánk még másodperceket faragni ezekből az időkből...
Illetve a 2007-es gépek se feltétlenül rosszabbak, mint mondjuk a 2008-as, vagy 2009-esek.
-
neilszab
őstag
Új kapható a PTR pedál!
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Házimozi belépő szinten
- macOS PC-re
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.