Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szollo12
tag
Új rejtett tojások:
Chemistry Solo - Zone Egg Coverage
Most Feared - Scary Strong - Silver Token
Player Power up Jets Matt Forte - Gold Token - 4 eggs -
Csabee86
senior tag
Kiraktam a 35 86-90 OVR tortuise championt. Szerencsére M. Yanda-t kaptam. Összesen eddig 3szor toltam le a húsvéti challengeket. 78-as OVR-es csapattal kész kínszenvedés. Még kétszer le fogom tolni a hosszú hétvége alatt. Talán ki tudom rakni L. Taylort is úgy, hogy nem költök egy fillért sem.
-
heihachi
addikt
válasz Csabee86 #603 üzenetére
Én már el is engedtem ezt a promót, mindent tortoise-ra váltottam, tojásokat, játékosokat is, kiraktam cox-ot, aztán eladtam. Kerestem 300k-t, nekem kb ennyi elég volt. Ha majd lemegy az ára egykét hét múlva visszaveszem, mert amúgy nem lenne rossz, ha nem vették volna el tőle a ST-t, akkor el se adtam volna.
Valahogy nincs lelkierőm egy újabb jobb játékosért küzdeni, amikor úgyse jó semmire. Solo-ban már a mostani csapattal is röhögve csinálok meg bármit, WL-ben meg nem a csapatom miatt vagyok szar, mást meg nem játszok, pár hét múlva úgyis lesz nála is jobb, mindig ez van..
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Negyedik WL meccs, harmadik csapat, amiben ott van LT. Vicc, semmilyen fal nem véd meg tőle.
-
heihachi
addikt
válasz heihachi #606 üzenetére
Köszi EA ezt a fantasztikus UL giveaway cuccot, egyiknek sincs a négyből olyan chemistryje, amit használok, és egy kivételével mind megvan. Teljesen használhatatlan 4 lap Most van kurvára elegem ebből a szánalmas fos szerencsejátékból.
-
heihachi
addikt
válasz Csabee86 #608 üzenetére
Úgyis mindegy ennek a fostalicska játéknak kik vannak a csapatban, biztosan nincs semmilyen összefüggésben a sok pontérték meg a teljesítmény. Megvettem Richard Dent-et 98 power move - 8 meccsen 0 sack. Megvettem Charles Haley-t 99 power move - 8 meccsen 0 sack. Cameron Wake 99 power move - 8 meccsen 0 sack. Egyszer nem tudtam átuserezni őket az ellenfél falán. Mindenkinek bőven 90 feletti blokkshed, mégis úgy futkároznak az ellenfelek a fal előtt keresztbe, mintha az lenne a természetes. Akármilyen elkapód van, az fel fog ugrani elkapni a labdát, mintha a kibaszott talpán állva nem lehetne elkapni. Ha meg már ugrik, egyben ejti is. Szar cheese playek akkor is bejönnek, ha csupa 99-es van a csapatban, akkor meg végülis minek erőlködök, nem tudom.
-
Zanik
addikt
válasz heihachi #609 üzenetére
Én a mostani heroic boss fight-on vagyok kiakadva. Én nem nagyon játszom H2H-t, és a Solo-kat azért meg tudtam eddig csinálni akár papíron gyengébb csapattal is. Erre most 20-30-szor kell nekifutnom valaminek, hogy 1x szimpla szerencsével meglegyen.
Ha esetleg megveszem a 19-et, az biztos hogy a MUT-t messzire elkerülöm...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Na, sikerült kiraknom Vernon Davis-t. Toughness chemistry-mel 98-as. De nem tudom megtartsam-e. Lehet eladom most és majd később megveszem mikor már olcsóbb lesz.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
szollo12
tag
Nekem az UL giveawayben volt Dawkins, B. Matthews 2 különböző chemistryvel ill. egy Dierdorf. Az egyik Matthews pont a csapatomban volt, így őt eladtam 500-ért, és a NAT ment a csapatba.
Kiraktam Lawrence Taylort is. Az egyik játékost a setből összehoztam a tojásokból, a másik hármat pedig megvettem. A visszakapott NAT-ok posztján lévő játékosaimat pedig kitettem az AH-ba. Így összességében viszonylag olcsón megszereztem a LT-t. Bár én sokat még nem láttam tőle...és ahogy írtátok is, kb. tök mindegy milyen a csapatod H2H-ben, úgyis a gép dönt... -
heihachi
addikt
válasz szollo12 #612 üzenetére
Én a WL-t most kihagytam, pár meccset toltam, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább squad gamelek... Hát írtózatosan nagy szenvedés volt, amikor idiótákkal kerültem össze. Viszont, amikor normális emberekkel, akkor kifejezetten jó volt. Most eltekintve attól, hogy ez a játékmód játszhatatlanul laggos, az "antireszponzibilitás" tankönyvi példája, szerintem több fun van benne, mint a H2H meccsekben, több az egyéni hiba is, így mindig adódnak lehetőségek.
Megcsináltam a hiányzó salary cap meccseket is, csak random bedobáltam az embereket, akik nat-ban vannak, és hát sikerült egy olyan csapatot összerakni, amivel versenyképes voltam, senki nem tudott simán megverni, és hamar meglett a hiányzó 3 győzelem.
Meg beletettem az időt az egy órás solo-ba is, simán megérte, ez önmagában több pénzt hozott nekem, mint a WL egésze szokottMég kell a passzolt yardok, futott yardok, passz TD fele és akkor jöhet NTL is, ez előbb utóbb magától is össze fog jönni, nem fogok külön grindolni miatta.
-
Csabee86
senior tag
Na szerintem végeztem a húsvéti solokkal. Tegnap délután 260000 coinom volt. Erre fel jött ez az egy órás challenge. A fő accomon megcsináltam. A Hare packból esett egy V. Davis. Eladtam 250000-ért. Majd jött ez a húsvéti fantasy pakk. Megvettem 100000 coinért, lett benne egy 94-es B. Dawkins, szintén eladtam 250000-ért. A másik két magyar accomra vettem 1050 pontot és megvettem ezt a pakkot. Az egyikben volt egy 91-es B. Dawkins, a másikban pedig egy 94-es J. Bettis. Ma reggel úgy gondoltam, hogy megcsinálom még egyszer ezt az egy órás challenget. Ahhoz képest, hogy 90-es az Eagles OVR-je egy nudli ez a challenge. Ma megcsináltam még háromszor. Jelenleg 1331076 coinom van. Továbbá 75 gold játékost is sikerült szereznem. Egyébként másfél hete úgy felidegelt a játék, hogy kivettem a lemezt 6 hónap után a ps-ből és feltettem a polcra, a játékot letöröltem és az összes eladható játékosomat eladtam és a coint elköltöttem pakkra. Ha nem tettem volna meg akkor most lenne egy majdnem kész csapatom. De ez van.
Egyébként van egy cserélhető Devante Admaset. Nem érdekel valakit? MUT Heroes 2 játékos érdekelne cserébe. Az sem érdekel ha értékben alacsonyabb. -
Csabee86
senior tag
Még egy dolog. Októberben lesz a Seahawks - Raiders meccs amire szeretnénk menni ismerősökkel. Seahawks oldalon Sherman (volt) az egyértelmű favoritom. Ugye elengedték. Igaz, hogy ott van még R. Wolson, E. Thomas III. és K. Chancellor de Sherman nélkül már inkább Raiders, annál is inkább mert ott van (volt) M. King. Számomra az az ember egy üde színfoltja a focinak. Igazi show-t tudott keríteni a puntoknak. Erre őt is elengedték. Lassan ott tartok, hogy a két hónappal ezelőtti meccs amit alig vártam átmegy érdektelenségbe.
-
Csabee86
senior tag
Lehet hétvégén jön a Position Heroes promo? Twitteren lecserélte a profilképét a MUT account. Ti hogy állto, gyűjtögetitek még a tojásokat?
-
heihachi
addikt
válasz Csabee86 #616 üzenetére
Én megint beváltottam őket, összeraktam egy Kendricks-et, passzoltam is el, kerestem vele egy kis pénzt, úgyhogy nekem megint csak pár darab tojás van Én gyűjtöm még ezeket, mert még szerintem ki lehet ebből hozni egy kis pénzt. Nem rossz ez a promo, játékos csak LT kéne belőle, de amúgy pénzt hoz rendesen.
Úgyhogy most addig gyűjtök, amíg rá össze nem jön a pénz. Pont illik a chem-je a csapatomba, meg hát a poszton a legjobb játékos, endgame team-be is biztosan megfelelő lesz.
A PH-t én annyira nem várom, szinte biztos vagyok benne, hogy elmebeteg módon sok pénzért lehet majd csak kirakni bárkit (vagy mocsok sok drága játékos, vagy rohadt sok token).
-
szollo12
tag
válasz Csabee86 #616 üzenetére
Én is gyüjtpgetem még a tojásokat, de már egy csomót ellőttem, hogy meglegyen LT, így csak minimális mennyiségű van, lehet még egy Kendrickset behúzok én is belőle.
Az ajándék UL kártyával plusz a WL heti és havi rewardokkal elég jól sikerült gazdálkodnom, már 3 millám van coinban. Nagyjából elégedett vagyok a csapatommal, 97-es az OVR, még 1-2 helyen kellene upgrade, aztán meglenne a 98 is hamarosan, de a több coin ellenére nem akarok agyatlanul vásárolgatni. Nem veszek meg milliókért senkit, mert szerintem egy csapatjátékban ( főleg az EA által kreáltban ) nem éri meg, annyit nem mozdít a csapaton.A position heroesról olvastam twitteren én is. Sokan pl. arra spekulálnak, hogy Brees kap egy ilyen lapot és mivel ő upgredelhető, a 88-as core elite lapja 30%-kal drágult, most ilyen 80-90-ért megy.
Nem tudom, hogy ez csak az emberek kitalációja vagy esetleg valaki az EA-től direkt szivárogtat, hogy kicsit megbolondítsa a piacot.Nem tudjátok, hogy Munoz vagy Withworth 97-es lapja felmegy-e 99-re T5 go deeppel?
Azon agyalok, hogy eladom Joe Thomast, most 850 körül megy... -
Csabee86
senior tag
És ma tényleg jön a Position Heroes promo. Mondjuk eddig nem nagy szám. Talán Julio Jones az akit beszereznék. (meg esetleg Z. Ertz) Arról esetleg olvasott valaki, hogy csak szettekből szerezhetőek meg ezek a játékosok vagy lesznek challengek is?
-
szollo12
tag
válasz Csabee86 #620 üzenetére
Nem lehet pontosat tudni egyelőre a PH programról, csak a játékosokat posztolták twitteren. Ertz és Julio engem is érdekelne, plusz Juszczyk is, a többieknek nem illik a chemistryje a csapatomba. Kíváncsi vagyok mennyire verik le a régi lapok árait ezek az újak...
Tegnap meglett az 1250. solo challengem. Eddig nem izgatott, de mostmár valahogy csak elérem az 1500-at. -
Csabee86
senior tag
Jelenleg így állok.
Lassan de biztosan számomra véget ér az Ultimate Team játékmód. 3 hét és kirakom a saját Boss Battle 99 OVR játékosomat akit adok is elfele. Még felfejlesztem J. Nelsont. Megveszem a Position Heroes Ertz-et, a húsvéti Lawrence-t, kirakom a 97-es PH Kicker-t és kész is vagyok. Még egy 98-es Punter hiányzik (remélem M. King lesz a jövő heti PH punter)
-
heihachi
addikt
válasz Csabee86 #623 üzenetére
Az azért nem egy rossz csapat.
Nekem még nincs meg a 97 ovr, Taylor mut-on már 97-esnek raktam be, de még csak 95-ös. Amúgy ez a csapat.
Én a boss battle játékost megtartom az tuti, a védelembe még jön majd NTL, meg kellene egy rendes DT. Aztán kidobom az egész offense-t és újraépítem. Az baj, hogy így a játék végére, egy-egy fejlesztés egy poszton fél milla, kicsit kevésbé élvezetes már a csapat építgetés.Amúgy azt néztétek a PH mit művelt az AH árakkal WR-eknél? 400-700%-os áremelkedések... Hétfőn még 10k-ért adták azt, akit ma 60k-ért tudsz megvenni.
-
heihachi
addikt
Bossok közül kit raknátok be ebbe a csapatba?
-
heihachi
addikt
válasz szollo12 #628 üzenetére
Kösz, de közben Behúztam Rickey-t, az az ST csábító volt, meg amúgy úgyis tök mindegy ennek a játéknak, akárki van a csapatban, nem lesz tőle jobb a csapat Egyszerűen nincsenek gamechanger játékosok. Legalább a linebackereimnek így van 3 ST-je, szerintem a legjobb chem a játékban.
-
heihachi
addikt
masszív market crash, aki tegnap még másfél millás játékost akar venni fél milla alatt, annak eljött az idő
-
Zanik
addikt
Golden Ticket-ből kit érdemes?
Pont 10 Loyalty kártyám van. Érdemes máshogy elkölteni?
Fosok tőle hogy 3 “szart” kapok...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
heihachi
addikt
Nekem mákom volt, behúztam egy Shaziert. De elég veszélyes mutatvány, mert NAT, és ha olyan játékost kapsz, akit nem tudsz használni, akkor nulla értéke van. Ráadásul az egyik szinte biztos QB lesz, abból meg már van egy 99-esed, én nem cserélném le. Én inkább vennék 7-ért egy UL packot. Ott kapsz egy randomot, de eladható, ha nem jött be, és abból ha bejön 250k körül, azért már tudsz fejleszteni.
Egyébként szépen fejlődik a csapat, grat!
-
heihachi
addikt
Eladtam minden játéksomat, akit lehetett, a rookie settekből meg megcsináltam annyit, amennyit csak tudtam. Jöhet a 19.
-
jkrisztian
aktív tag
Ez a cloud franchise alkalmas arra, hogy az ember csináljon egy franchise ligát, 31 másik sràccal? Lehet így egymás között cserélgetni? Van draft? Hány szezont lehet így lejátszani kb.? Tudna valaki valamiféle infót? Google most nem segít, nem találok semmi használhatót.
-
szollo12
tag
Lehet, hogy csak a béta verzióval játszottak eddig az emberek :-)
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz szollo12 #644 üzenetére
neee te jó ég, mik lesznek még itt, mire ezt használhatóra összerakják, ha belegondolok, hogy a 18-ban még elsőre a labda méretét sem találták el...
Az viszont tuti, hogy idén nem költök az árán felül egyetlen fityinget sem a játékra. Meglátjuk így meddig jutok.
Azért vicces egyébként, hogy a 17-ben nem költöttem pénzt, és a végére a csapatom 93-as volt, még 86-os játékosok is befértek. A 18-ba raktam némi pénzt, és gyakorlatilag full 99-es csapatom lett, már 97-esekre is húztam a számat a végén. Aztán mégis, a 17-ben superbowl-ig jutottam a csapattal, a 18-ban meg soha nem volt igazán esélyem online.Kiváncsi vagyok, de már csak pár óra, azt már kihúzom valahogy
[ Szerkesztve ]
-
szollo12
tag
válasz heihachi #645 üzenetére
Szerintem én költök rá, úgysincs másik játék, amivel játszanék.
Amúgy, egyelőre csak a játék indításához szükséges 10 gigát töltötte le előre a gép, a full cuccot majd csak ma éjféltől lehet letölteni, és gondolom tetű lassan, mert mindenki egyszerre kezdi :-)
És bár még meg sem jelent a game, máris adtak ki hozzá egy patchet.Elég sok új cuccot tettek a játékba ( training, solo battle, team captain ), kíváncsi vagyok, hogy ezek mennyi pluszt adnak a játékélményhez.
Az idén Shazier lesz a MUT Master, és ahogy néztem a feladatokat, nem kell MUT Squad meccseket játszani, hogy megszerezd a fullos verzióját -
szollo12
tag
válasz heihachi #647 üzenetére
El tudtam kezdeni a játékot éjfélkor, háromig játszottam.
Az előrendelői pakkokat asszem mind megkaptam, de a 18-ból a loyality tokeneket és a rookie játékosokat nem.
A három óra alatt 78 OVR lett a csapatom és 10-es MUT szinten vagyok. Azt olvastam, hogy akik játszottak a korábbi játékkal, azok 10-es szinten kezdik, de nekem ez nem működött - gondolom ugyanaz a hiba, mint a loyality tokenekkel. Remélem ezt hamar sikerül megoldaniuk. -
heihachi
addikt
Eddig nagyon tetszik a cucc. Kissé furcsa, ahogy futnak a játékosok, de egyébként az ütközések, elkapások,, stb jobbnak tűnik, mint tavaly.
Csak azt nem értem, hogy loyalty tokeneket egyet sem kaptam, pedig eddig minden évben hozzám vágtak párat, plusz a rookie premiere program játékosait (a 18-ban összerakott szettekért) sem kaptam meg, ezek lehet, hogy csak péntektől lesznek elérhetőek?
-
heihachi
addikt
válasz szollo12 #648 üzenetére
Én is háromig toltam kb vagy fél négyig, talán ezért voltam képtelen elolvasni az a te posztodat, mielőtt az enyémet megírtam volna
Nekem felajánlotta, hogy ugorhatok egyet, és kezdhetem rögtön magasabb szintről úgy, hogy megkapom a jutalmakat is, de nem kértem, nulláról indulva akartam megcsinálni. Én nem jutottam el 10-ig, de mondjuk elég sokat nézegettem replayeket, meg hogy milyen a körítés amúgy, hallgattam a kommentátort, a soundtracket, szóval, lassan haladtam, még skill trainereztem is.
Sőt, ki se nyitottam a packok többségét még, mert csinálgattam a challengeket, és nem volt egyelőre szükség jobb játékosokra, sőt, még ki is raktam AB-t a csapatból, hogy 70 alatti legyek"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest