Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heihachi

addikt

válasz Csabee86 #616 üzenetére

Én megint beváltottam őket, összeraktam egy Kendricks-et, passzoltam is el, kerestem vele egy kis pénzt, úgyhogy nekem megint csak pár darab tojás van :D Én gyűjtöm még ezeket, mert még szerintem ki lehet ebből hozni egy kis pénzt. Nem rossz ez a promo, játékos csak LT kéne belőle, de amúgy pénzt hoz rendesen.

Úgyhogy most addig gyűjtök, amíg rá össze nem jön a pénz. Pont illik a chem-je a csapatomba, meg hát a poszton a legjobb játékos, endgame team-be is biztosan megfelelő lesz.

A PH-t én annyira nem várom, szinte biztos vagyok benne, hogy elmebeteg módon sok pénzért lehet majd csak kirakni bárkit (vagy mocsok sok drága játékos, vagy rohadt sok token).

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

• szollo12

tag

válasz Csabee86 #616 üzenetére

Én is gyüjtpgetem még a tojásokat, de már egy csomót ellőttem, hogy meglegyen LT, így csak minimális mennyiségű van, lehet még egy Kendrickset behúzok én is belőle.
    Az ajándék UL kártyával plusz a WL heti és havi rewardokkal elég jól sikerült gazdálkodnom, már 3 millám van coinban. Nagyjából elégedett vagyok a csapatommal, 97-es az OVR, még 1-2 helyen kellene upgrade, aztán meglenne a 98 is hamarosan, de a több coin ellenére nem akarok agyatlanul vásárolgatni. Nem veszek meg milliókért senkit, mert szerintem egy csapatjátékban ( főleg az EA által kreáltban ) nem éri meg, annyit nem mozdít a csapaton.

A position heroesról olvastam twitteren én is. Sokan pl. arra spekulálnak, hogy Brees kap egy ilyen lapot és mivel ő upgredelhető, a 88-as core elite lapja 30%-kal drágult, most ilyen 80-90-ért megy.
    Nem tudom, hogy ez csak az emberek kitalációja vagy esetleg valaki az EA-től direkt szivárogtat, hogy kicsit megbolondítsa a piacot.

Nem tudjátok, hogy Munoz vagy Withworth 97-es lapja felmegy-e 99-re T5 go deeppel?
    Azon agyalok, hogy eladom Joe Thomast, most 850 körül megy...

Új hozzászólás Aktív témák