Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz Csabee86 #616 üzenetére
Én megint beváltottam őket, összeraktam egy Kendricks-et, passzoltam is el, kerestem vele egy kis pénzt, úgyhogy nekem megint csak pár darab tojás van Én gyűjtöm még ezeket, mert még szerintem ki lehet ebből hozni egy kis pénzt. Nem rossz ez a promo, játékos csak LT kéne belőle, de amúgy pénzt hoz rendesen.
Úgyhogy most addig gyűjtök, amíg rá össze nem jön a pénz. Pont illik a chem-je a csapatomba, meg hát a poszton a legjobb játékos, endgame team-be is biztosan megfelelő lesz.
A PH-t én annyira nem várom, szinte biztos vagyok benne, hogy elmebeteg módon sok pénzért lehet majd csak kirakni bárkit (vagy mocsok sok drága játékos, vagy rohadt sok token).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
szollo12
tag
válasz Csabee86 #616 üzenetére
Én is gyüjtpgetem még a tojásokat, de már egy csomót ellőttem, hogy meglegyen LT, így csak minimális mennyiségű van, lehet még egy Kendrickset behúzok én is belőle.
Az ajándék UL kártyával plusz a WL heti és havi rewardokkal elég jól sikerült gazdálkodnom, már 3 millám van coinban. Nagyjából elégedett vagyok a csapatommal, 97-es az OVR, még 1-2 helyen kellene upgrade, aztán meglenne a 98 is hamarosan, de a több coin ellenére nem akarok agyatlanul vásárolgatni. Nem veszek meg milliókért senkit, mert szerintem egy csapatjátékban ( főleg az EA által kreáltban ) nem éri meg, annyit nem mozdít a csapaton.A position heroesról olvastam twitteren én is. Sokan pl. arra spekulálnak, hogy Brees kap egy ilyen lapot és mivel ő upgredelhető, a 88-as core elite lapja 30%-kal drágult, most ilyen 80-90-ért megy.
Nem tudom, hogy ez csak az emberek kitalációja vagy esetleg valaki az EA-től direkt szivárogtat, hogy kicsit megbolondítsa a piacot.Nem tudjátok, hogy Munoz vagy Withworth 97-es lapja felmegy-e 99-re T5 go deeppel?
Azon agyalok, hogy eladom Joe Thomast, most 850 körül megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Öregszem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest