Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elims
veterán
válasz BeerBier #78699 üzenetére
[Kipróbáltam.] Játszottam kb.20percet.
Hibátlanul ment.Videót is csináltam az első 6-7percről (egy kézben a telefon,egy kézzel irányítottam..),de nem tudom,hogy a youtube-ra tudok e feltölteni 4k 60fps-ben prémium nélkül.
Tényleg semmi gond nem volt.
Ha nálad csak ezzel a játékkal van gond,szerintem szólj az eladónak,hogy gubanc van a lemezzel. -
MPM
tag
Mit gondoltok, megéri 4e Ft-tal többet költenem egy CECH-25XX-re egy CECH-20XX helyett? Ér annyi felárat, hogy kevésbé melegszik (ezáltal halkabb a ventillátor miatt)?
-
A`rpi
addikt
"Mit gondoltok, megéri 4e Ft-tal többet költenem egy CECH-25XX-re egy CECH-20XX helyett? Ér annyi felárat, hogy kevésbé melegszik (ezáltal halkabb a ventillátor miatt)?"
Melegedés / fogyasztás szempontjából a Super Slim a legelőnyösebb.Ha a puritán kinézet, és optikai meghajtó egyszerűsége nem zavar, megfontolandó az is.
[ Szerkesztve ]
-
BeerBier
senior tag
Köszönöm a segítséget, sajnos úgy néz ki hogy nálam a lemez a bibis.. Holnap kapok egy másik lemezt ami állítólag teljesen új, hátha azzal sikerül játszanom. Ha meg az se megy, idegből megveszem digitális formában
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
A`rpi
addikt
-
arty
veterán
na, belekezdtem a NAGY 2021-es gétéinstall kísérletbe!
első rész: Gran Turismo 5
- indítás előtti patch kerestetés 27 db-ot talált, mindenféle méretben
- ezek kb 1-1.5 óra alatt fel is mentek, szépen sorban
- indítás után a 8GB adat felmásolását ígérő hdd install kb 40-50 percig tartott
- ebből az utolso 1% az 15 percig állt "még 1 perc 30 mp" állásban
- összességében minden rendben ment, sokkal rosszabbra számítottam
- de az azért mégis elég gyász, hogy ha csak úgy valakinek játszani támad kedve és leveszi a polcról a korongot, akkor "aznap" kb már nem használhatja se a gépét, se a gétét. japók rendesen félrevitték a konzolos "berakom a játékot és játszok" elvet, ennél egy "videokártyadriver frissítés" is élvezetesebb.verdikt: 4/10
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
Sziasztok!
Jól tudom, hogy:
PS3 fat lejátsza a PS1, PS2, PS3 lemezes és PS2, PS3 digitális játékokat,
a PS3 Slim pedig lejátsza a PS1, PS3 lemezes és PS2, PS3 digitális játékokat?Storeból még simán lehet vásárolni PS2, PS3 játékokat?
-
A`rpi
addikt
válasz tboy93 #78725 üzenetére
"PS3 fat lejátsza a PS1, PS2, PS3 lemezes és PS2, PS3 digitális játékokat,"
Modell specifikus, nézz utána."a PS3 Slim pedig lejátsza a PS1, PS3 lemezes és PS2, PS3 digitális játékokat?"
Igen, ez így van.
"Storeból még simán lehet vásárolni PS2, PS3 játékokat?"
Igen lehet, sajnos a webes felületet (PC) már levették, PS3-ról még lehet vásárolni, régiónként van különbség, ezért érdemes megnézni "Magyar" régiós mellett "USA", vagy más régió kínálatát is. -
arty
veterán
nem teljesen
a LEGELSŐ (nem túl megbízható, ritka és drága) szériás EU/PAL ps3 lejátszik:
- BIZONYOS lemezes ps2 játékokat
- majdnem minden lemezes ps1 játékot
- minden lemezes ps3 játékot
- minden psn storeban vehető digitális ps1-2-3 játékota későbbi szériás FAT és SLIM és SUPERSLIM ps3 lejátszik:
- majdnem minden lemezes ps1 játékot
- minden lemezes ps3 játékot
- minden psn storeban vehető digitális ps1-2-3 játékotPSN store ps3-on még elérhető, bár a címek erősen lecsökkentek.
pécén, telefonon, stb böngészőből csak trökkösen elérhető a store, még ki tudja meddig:
na ezt majd az "otthoni" gépről, mert itt a cégesen nincs elmentveszal igy weben hackelve az usa store-ban is több cucc elérhető még, mert pl a ps3 psn storejából már levettek csomó mindent (pl ps1-2 címeket), ami valójában ott van és megvehető
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Az összes PS3 lejátssza a PS1-es játékokat jól tudod,és igen a digitális PS2-es játékokat is a Storeból megvásárolva.
Csak a legelső szériás Fat gépek olvassák a PS2 lemezeket,azok emlékeim szerint 80GB-os HDD-vel jöttek ki,szériaszámot nem tudok. Lehet a 60GB-osak is PS2 kompatibilisek.
arty hozzászólását nem mutatta a rendszer.....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi srácok. Az miért van, hogy minden gép lejátsza a digitális ps2 jatekokat, de a slimek már nem játsszák le a lemezest? Azt hittem az emotion chip kivétele miatt szűnt meg a fat után a ps2 támogatás, erre ma megtudtam hogy a slimeken simán játszható a digitális ps2 játék...
-
-
arty
veterán
válasz tboy93 #78729 üzenetére
szerintem két oka van:
- gazdasági: így a sony újra és újra eladhatja neked ugyanazt
- tech: a ps3 nagyon más mint a ps2 és nem elég erős, hogy annak minden trükkjét megoldja csuklóból. a digit ps2 játékok nem 1:1 a ps2 verziók, sokszor módosítottak a kódon/emulátoron az adott címhez specifikusan....szerencsére változik a világ, remélem mostantól a ps4-5-6-7-8 stb kompatibilis lesz visszafelé mindig (sokminden múlik azon, mit lép az MS, mennyire kell követnie őket a sonynak EBBEN(!))
Elims: sajnos a ps1 támogatást már a ps4ből is kivette a sony valszeg már cd-t se olvas a gép (bár ezt nem tudom biztosra)
---
a GT6 install teszt is sikerült, de sajnos nem tudok pontos időket mondani, mert gyakorlatilag 12 órára magára hagytam a gépet ezért most le nem szedem/mérem még1x de szerintem kb a teljes időt kihasználta a folyamat
[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
Kipróbáltam: a Ps5 sajnos nem olvas Ps1 CD-t, és az audio CD-t sem kezeli. Sajnos a Ps4 gépeknél is ugyanez a helyzet.
A Ps3 specifikációs lista: [link] -
-
-
-
Sziasztok. Egy kis segítség kellene!
Ugyebár PS2-re van King Kong,ezt a részt véletlenül nem adták ki PS3-ra is?
Van PS2-m de a játék már nincs meg sajnos és gondoltam ha lehetséges akkor kicsit javított grafikán játszanám ha már úgyis be kell szereznem.
Annak idején végig játszottam PSP-n és PS2-n is amit nagyon szerettem,és most szeretném újra játszani.
Nemrég néztem hogy PS Vitára nem e lehet megvenni a PSP-s verziót,de sajnos azis kilőve mert nincs fent Storeban.Xbox360-on látom hogy van ez a játék de olyan gépem nincs,és nem is tervezek venni PS párti vagyok.
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #78748 üzenetére
Nekem inkább a képminőség lenne zavaró.
Nagyon lerontja a játékélményt szerintem, és kár, hogy a visszafelé kompatibilis PS3-ak túlnyomó többségben egy időzített bomba, sokkal szívesebben játszanék egy két exkluzív PS2 címet rajta. PS1 et legaláb baromi jól lehet játszani minddel[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest