Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #63266 üzenetére
Meggyőződésem, van hogy még ennél nagyobb pingekkel is kell számolni konzolok esetében.
Régebbi igazi vérbeli COD-1-2 nagyon is érzékeny volt a magas pingre. 80-100 számomra már játszhatatlan.
Újabb játékok multija sokkal "konzolosabb" kevésbé veszik észre a nagyobb pingeket. (szerintem)
Ezelőtt 8 évvel benne voltunk a Codozásban rendesen, csináltunk szervert is, de az akkori netek 2-3 embernél többet nem igazán szolgáltak ki laggmentesen. (ha szerver voltál, az akkori szerény feltöltés miatt)
Ezután nem sokkal vett a barátom x360-at, és volt hogy ő volt a host 8-10 embernek. Sokáig nem értettem ez hogy lehet, részben azért lehetett, mert a játék már "butítva, vagy optimalizálva kinek hogy tetszik", soha nem laggolt, a játék láthatóan, ez már máshogy volt megírva, ez szerintem igaz a mostani játékra is. Biztos sokat javult a kód is, de az is ziher, hogy pontatlanabb mint a régi játékok szerintem.
Vannak olyan játékok, pl Uncharted, ahol nincsen dedikált szerver, hanem az a szerver aki legelőször lépett be a lobbyba. Na pl ott is elképzelheted milyen pingek vannak, főleg ha a gyerek jól betorrentezik, de laggot nem látsz, max annyit érzel nem "adja" annyira a játék.
Ha érdekel a ketyere, ki tudod próbálni, posta költséget ha állod, tudom küldeni ajánlottan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest