Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Hardver Arc #55349 üzenetére
Szia!
Én vagy holnap vagy jövőhét végén megyek egy "Samsung UE40EH5000 led tv"-ért.Egy 72cm-es philips-et cserélek le rá.Amikor nálam lesz írok.
Azt ajánlották nekem,hogy 100cm fölött legyen és full hd. (A plazmán kivül)
Ugyanezt ajánlom neked is,vakon. :-) -
Elims
veterán
válasz Hardver Arc #55352 üzenetére
Nekem is ezt mondták. :-)
Várom az ember hívását. -
Elims
veterán
válasz Hardver Arc #55352 üzenetére
Mégvmi..állítólag fontos dolog.Csak újonnan vedd meg,ne lerakatból outlet-ből.
-
james001
veterán
Játszogattam kicsit a Crysis 3-mal,igazából eddig nem rossz. Régen PC-n toltam,de emlékszem annyira nem tetszett,bár már nem tudom miért... De eddig vagány ez a láthatatlanul íjjal való öldöklés Mondjuk lehet ez tetszett benne egyedül régebben is,később meg fos lesz
Ennek a Proteus-nak meg nem jövök rá a lényegére. Van ennek befejezése? Meg sokkal jobb lenne ha valami durván kidolgozott CGI grafikája lenne (nagy kérés tudom),nem pixeles. Nincs bajom a pixellel,de egy "relaxálós" játékra nem illik sztem.https://psnprofiles.com/kazama001
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Hardver Arc #55357 üzenetére
220v-n ha jól tudom bolti garancia van.
-
bognar110
őstag
Titeket nem dobál le a psn ?
-
echterion
nagyúr
Ha már itt tartunk, venni akarok egy 32-es TV-t a PS3 mellé és ezt néztem ki: LG 32LB5610. Szerintetek ez alkalmas lenne rá? Elsősorban az input lag miatt kérdezem, mert erről sok infót én nem találtam, csak a képét dicsérik szinte minden helyen, hogy az IPS panele rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #55361 üzenetére
De azok rohadt drágák, legalábbis amiknek értelmes minőségű képük van. Esetleg tudnál ajánlani is egyet, ami hasonló kategóriában van? Egyébként én nem fogok fps-elni vele, tehát azért nem kell olyan brutálisan jónak lennie, de ne késsen azért fél másodpercet se.
-
törölt tag
válasz Hardver Arc #55349 üzenetére
LG-től az LNxx570R jó választás lehet, nekem 82 centis változat van, ez csak HD Ready de mind film mind PS3 téren meg vagyok vele elégedve eddig. Okostévé ami nettó baromság szerintem, ezt a részét csak kíváncsiságból használtam összesen vagy 10 percig. USB-ről faszán viszi a filmeket, sikerült már megfektetnem egy-kettővel de nem ez a jellemző. Az xx a képátló collban, 42-től a széria Full HD.
Amire PS3 szempontból figyelned kell: Input Lag, azaz hogy mennyire gyorsan jelenik meg a képernyőn a beérkező kép. Teszteket érdemes nézegetni, minél kevesebb annál jobb.
-
Elims
veterán
Találni azért néhol újonan gyári garanciával,jó áron.Keresgélni kell.
Viszont FpsTunker írása él nekem a legjobban miszerint csak a plazma.De most nem akarok 200+e-t tv-re költeni. :-(( Ez meg megvan 100-ból.Echterion: Szerintem kérdezz rá az ezzel foglalkozó topikban én is ott kérdeztem meg.
Ott biztos értenek hozzá,nem érhet meglepetés. ;-)Hardver Arc: Tökéletes. :-)
-
Tegla80
addikt
-
echterion
nagyúr
Köszi, bekérdezek majd ott is. A keresőbe benyomtam, de erre a kérdésre nagyjából egy válasz sem jött, gondolom, senki nem tudott rá válaszolni igazából.
Amúgy plazmára nem kell annyit költeni, most pl. olvastam az előbb az expertnetes szórólapon, hogy 99990-ért (cetelem hitelkártyával 89990) adnak Panasonic TX-P42X60E TV-t, ami azért már baráti ár szerintem (én anno a 42-es Samumat vettem ennyiért a budaörsi MM-ban lassan 4 éve).******
-
Yummy
tag
hello!
Szerintetek mennyit lehet elkérni egy ps3-as egyszer-kétszer (amíg végig lett víve) használt TLoU-ért? Kód nincs aktiválva! -
Akos96
senior tag
Sziasztok!
Valaki ki tudna segíteni abban a kérdésben, hogy a Metal Gear Solid: The Legacy Collectiont honnan lenne érdemes beszerezni? Nem játszok sokat PS-en, porosodik már egy jó ideje, de ez az a kollekció, amit már egy jó ideje végig szeretnék tolni.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Jakesz
addikt
A magyar store-ból hova lettek a PSOne Classic játékok? Nemrég láttam a Crash Team Racinget, de most már nincs rajta.
-
Elims
veterán
válasz echterion #55370 üzenetére
Ha plazmát fogok venni akkor már a jobb kategóriából veszek egy normálisabbat és az 200e fölött van.Már nézegettem,kérdezgettem.Most nem szánok rá annyit viszont vmi tv-t veszek.
Szerintem kérdezd meg a topikban,értékenek hozzá.Sőt!Még Tegla is "konyít" a témához. :-)Yummi: Szia!
Ne hidd el az írt árat,annyiért a kutya nem fogja megvenni.
A plafon a 6e,de ha pár nap alatt akarod eladni akkor 5000-5500.Jaka: én már egy ideje nem látom.Azok csak akkor voltak akcióban.Most is van ps1-es,többek között a resident evil 1-3.
Persze ha crash-t keresel,hidegen hagy a resident evil. :-) -
Bogyi007
veterán
Érdekes sms-t kaptam az alábbi telefonszámról
+1 (301) 710-0156helló. hogy vagy? az playstation 3 mindig elérhető eladó? válaszol én itt (vladimirmed03@gmail.com)-köszönet.
Mi ez valami adathalász? Nem ismerek ilyen személyt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sasa134
addikt
ez az áncsárted 2 derék móka volt, kezdem is a 3-at
Avanti Roma
-
-
james001
veterán
A TLoU jön PS1-re is!
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz james001 #55384 üzenetére
Komoly. :-))
Nézzétek meg ezt légyszives.
Ez ugye a mostani akciós mafia 2.
Nézzétek meg ezt is légyszives.Ez vmi "add-on".
Ez vmi kiegészítés??Ebben lenne 3 új chapter?Ha igen,elölről kellene kezdenem a játékot?A hvégén végig vittem.Szerintem Nagyon!! jó!Ez a játék lesz az első és szerintem egyetlen platinám. ((Mégegyszer Köszi!!! Own fate!))
Remélem az online része is menni fog,bár azt még meg sem találtam a játékban.. :-/
Ami nagyon feltünt a végén,hogy egyetlen angol nevet nem olvastam. :-o Mind vmilyen lengyel -először azt hittem- volt.Aztán másnap újra elindítom a játékot és akkor látom az elején,hogy "2K Czech",na akkor esett le.
Ez egy cseh játék???? !! :-o Nagyon meglepett.Tudnak vmit ezek a csehek. :-)
Volt már hasonló meglepődésem.Vmikor k-rally/hooked on: creatures of the deep egy n95-ön.Hatalmas volt. Ja,és lengyelektől. :-) -
Elims
veterán
-
cyberkind
félisten
Ne értsd félre, erre a játékra vártam kb 10 évet, és egy nagy szart kaptunk, pláne az első után, amit én rongyosra toltam, min. 20x végigvittem, szal jó ez a játék, meg imádom ezt a hangulatot, de az első után, gyenge közepes se, pedig több volt ebben.
És szerintem a Joe dlc-vel nagyon megtévesztették az embereket, mármint a trailer alapján. -
Elims
veterán
válasz cyberkind #55389 üzenetére
Én nem vártam rá egy percet sem,azt sem tudtam,hogy mi ez,most próbáltam először és akármilyen szar,hulladék,nem összerakott,nekem jó. :-)
Ízlések és pofonok.
Simán megveszem hozzá azt a pakkot 6e-ért (nekem nem kerül annyiba).100x inkább ilyet veszek,mint vmi szart,pl. moto gp'13.Azért például nagyon sajnálom a pénzt. :-(( nem került sokba,de még 2Ft-ot is sajnálok érte. Sokkal inkább ilyenre költök.
Nekem patent. :-) Ha nem kérdezek rá most nem is tudok róla..
Ugyanígy vagyok a hitman-ekkkel,ki tudja azok is hogy tetszenének -vagy nem- és most kihagyom.
Bár a trilogy-n még nagyon gondolkozom..
Szóval igen,ez egy szar cseh akármi,de nem nekem. ;-)Hol találom a mafia 1-et??Az csak lemezen jelent meg vagy mi? Ja,még ezt a kettőt természetesen lemezesben is meg kell vennem,remélem már olcsón találok.
-
cyberkind
félisten
Az 1 csak ps2-re jött ki, vagy lehet van digitálisan a psn-en, nem tudom, viszont ha azt kipróbálod több mint biztos hogy megváltozik a véleményed, az egy forradalmi játék, az az igazi cseh cég, nem ez a Take-Two féle.
Amennyire tökéletes, és jól összerakott az 1, annyira szar a 2, és ráadásul csak 1 fejezet köti össze az előddel, amiben a sztori is remek, már már tökéletes, és pc-n jobb.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bognar110 #55395 üzenetére
Persze, nem rossz, de egy ilyen első rész után, és ennyi év után valami hasonlót vár az ember, azt kaptunk egy fércmunkát, agyonvagdosták a játékot.
Voltak a megjelenés előtt 1-2 évvel játékmenet vidik, na abban benne volt minden, és látszott is, rengeteg dolgot lehetett csinálni, azt valahogy minden eltűnt a végleges verzióban, nagy kár, remélem a harmadik méltó záróepizód lesz. -
ldave
félisten
Jött hivatalos válasz a Blizzard-tól:
"Ultimate Evil Edition on last-gen console platforms will ship with 2.0.5 content on the disc, and will be receiving a day 1 patch to introduce 2.0.6 content. There are no plans, however, to provide ongoing patch support for PS3 and Xbox 360 post-launch."
Szóval a PS4 és a X1 verzió együtt frissül majd a PC-vel, a PS360 kiadások viszont nem
A Slime draws near! Command?
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Vettem egy PS3 Super Slimet mert a PS3 slimemben (ami egyébként jóval hangosabb mint az új) meghalt a wifi így csak kábellel lehet vele játszani és netezni. A winyót átraktam az új gépbe. Összefoglalva van egy wifi hibás hangos winyó nélküli PS3 slimem ami egyébként szinte új állapotú. Mit kezdjek vele?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest