Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz DonCosta #51798 üzenetére
nem oldhato meg maskepp. Tudod torolni. Igen, egyszer elvittek egy csomo adatot, de kozvetlen kar nemigen ert senkit (legalabbis en nem tudok rola. nekem is elloptak akkor a kartyaadataimat). Az meg, hogy most mennyire megbizhato... fogalmam sincs.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ilovedigweed
senior tag
Hali!
Tudna valaki olyan átalakítót ajánlani ps3-hoz amivel billentyűzetet és egeret rá tudok kötni a ps3-ra?
Mint pl Eagle Eye vagy Xim Edge.. csak lehessen Magyarországon kapni...
Köszi
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
MasterMark
titán
válasz ilovedigweed #51802 üzenetére
Nem érdemes ilyesmivel próbálkozni. PS3-on van ami támogatja az egeret alapból, ha jól tudom. Minden más átalakítózás csak szenvedés lesz.
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz DonCosta #51804 üzenetére
max pletyka szinten, de arra nem feltetlenul alapoznek. Kikerulni a legregebbi jatekok szoktak (most azt sem tudom mi a kinalat amugy, de ha megnezed az utolso 2-3 ps3 jatek fog kikerulni a listabol)
-
ilovedigweed
senior tag
válasz MasterMark #51803 üzenetére
Köszi az infót, de én mégis kipróbálnám ha lenne rá mód.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
dilipok
veterán
válasz ilovedigweed #51806 üzenetére
nosza, akkor vegyel egyet es probald ki Mi nem ajanljuk, nem is tudok senkirol, aki ilyesmit hasznalna a topicban.
Koze nem lesz a pc-n megszokott eger elmenyhez. Eleg csak megnezni ezekrol a csodakrol egy-ket review-t (nem, nem azokat, ahol lathatoan szponzoralt ember jatszik es isteniti a dolgot, pedig a kepen latszik, h kb sz*rt sem er, hanem vannak normalis userek altal feltoltott video review-k a yt-n pl)
[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz dilipok #51807 üzenetére
Én is a yt-on néztem róla vidit és nem tűnt ennyire f0snak. Láttam egy kis reakció késést de szerintem még mindig jobban tudnék (én) vele fps-t játszani ps3-on mint joy-al
-
MasterMark
titán
válasz ilovedigweed #51808 üzenetére
Kontrolleren is nagyon jól meg lehet tanulni játszani, gyakorlás kérdése.
Nem a késés a fő probléma, hanem hogy lehetetlen átalakítani.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
Ahogy MasterMark mondja, nem a keses a fo gond. Hanem az, hogy a kontroller analog karos mozgasat nem tudod emulalni egerrel. Ennyi. Gondolj bele egy picit, nincs ra igazi megoldas. Ettol fuggetlenul probald ki nyugodtan. Kidobott penz lesz.
-
törölt tag
Apródon szoktam látni 6000 körüli áron.
-
ilovedigweed
senior tag
Ezen a videón pedig emulálja, vagy lehet, hogy félreértelmeztem amit mondtok nekem. Mondjuk azt gondoltam, hogy nem lesz olyan mint pc, de hátha használható lenne valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy merevlemez cserénél ha a régiről átmásolok mindent az újra( PC-n a megfelelő eszközzel) akkor működni fog, vagy mindenképp formázni akarja majd a konzol az új hdd-t?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
ldave
félisten
Szia, a PS3 saját backup programjával csinálj a lemezedről egy másolatot egy usb-s hdd-re, tedd be az újat a gépbe, majd azt a PS3 lekezeli megfelelően (formázás, OS telepítés) majd pedig a szintén a saját progival a backup-ról másold vissza az adatokat immár az új hdd-re. Az OS telepítéshez kell egy előre előkészített pendrive a legfrissebb OS-sel.
A Slime draws near! Command?
-
-
törölt tag
Ha nagyon sok minden van a merevlemezen akkor tuti bukó.
Nekem legalábbis nem sikerült a régi 320 gb-os vinyó tartalmát át backupolni az új 1tb-os vinyóra.
Kb. 250 gb adat volt rajta. Majdnem 16 óráig tartott míg mindent visszamásolt.
Majd utána a fájlrendszer felépítésénél állandóan kiakadt.
Két napig szenvedtem vele és inkább letöltöttem újra mindent ami kellett.
Szóval ha sok az adat jobban jársz ha újra letöltesz mindent. -
Gabbo
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
-
dilipok
veterán
válasz ilovedigweed #51812 üzenetére
senki nem mondta, hogy valamennyire nem fog mukodni. Probald ki, mi csak elmondtuk a velemenyunket.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség és tanács kellene.
Januárban vásároltam baráttól egy PS3-at "fat" konzolt. 3 hét után rossz lett.
Bekapcsoláskor 3 beep hangot adott ki, és a piros led villog rajta.
Veszprémi Sony szervizbe vittem a gépet. Nemrég telefonáltak hogy alaplap hibás.
Elvileg ~46e körül lehet kapni egy Sony által 1 évig garis Ps3-at.
Akkor ezt a gépet már nem is javítják meg nekem, ~10-20e ropiért?
Így alaplaphibásan mennyit lehetne belőle kiárulni az alapgépből? Sajnos nem értek hozzá. Szerintem sokat nem. Vinyó is csak 40-es. Tanácstalan vagyok de nagyon.
Nem tudom mitévő legyek.
Több véleményt is meghallgatnék!Köszönöm!
ViiiiktorOCLamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
viktor82
őstag
válasz ViiiiktorOC #51820 üzenetére
Van itt a PH-n van aki javítja pár ezresert érdemes megpróbálni
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Luda
csendes tag
Valaki játszott közületek a Splinter Cell: Blacklist-tel? Kíváncsi lennék véleményekre.
-
viktor82
őstag
válasz ViiiiktorOC #51824 üzenetére
Ment privát
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Eladósorba került kormányszettem...Logitech DFGT.
Privátban akit érdekel keressetek meg, szívesen válaszolok minden kérdésre.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
törölt tag
Létezik olyan kábel aminek egyik fele mini (tehát bedugható a kontrollerbe), a másik fele normál, és a kábel olyan vékony és flexibilis mint egy fülhallgató zsinórja?
-
james001
veterán
Na mivan már a plus-os játékokkal? Nem ilyenkor szokott jönni hónap végén?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Hasonlóra gondoltam. Sajna a kontrollerem csatija nagyon érzékeny a mozgásokra és ez azon túl hogy eldobja ha PC-n használom, könnyen kékhalálhoz is vezethet. Win8-nál meg valamiért problémás a bluetooth adapter alvó módból való ébresztés után
Magyarországi üzletekben is van szerinted? Nézelődtem már itt-ott de nem nagyon ástam bele magam.
-
TazLeacher
nagyúr
Move Navigation Controller-t keresek megvételre. Ha van valakinek, várom szeretettel az ajánlatát.
-
moltam88
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek meg van PS Plusról a Need For Speed Most Wanted (HUN account). Nekem UK accountom van. Az alapjáték már le lett töltve az én gépemre is (toltam is már vele 40 órát ). Ha az én accountomon vennék DLC-t (most akciós) akkor azt tudnánk mindketten használni az így letöltött alapjátékkal? (Tehát az alapjáték az ismerős accountján van, a DLC az enyémen lenne, és egymással megosztjuk a tartalmakat).
(Az összefoglalót olvastam, de ott konkrétan a lemezes játékokról van szó. Így gondoltam inkább rákérdezek, nehogy a digitális formájú alapjáték miatt gubanc legyen.)[ Szerkesztve ]
-
BaziJoe00
tag
Tisztelt Kollégák!
PS 3 Super Slim 12 Gb gépembe szeretnék 2.5" merevlemez bővítést és a kérdésem az hogy a használati utasításban is illetve a legelső bejegyzésben is az szerepel hogy bármilyen 2,5" notebook lemez belemegy illetve ajánlott 5400 rmp-est venni. Ez igaz vagy esetleg van olyan márka amit jobban preferál a gép vagy esetleg nem szeret?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
CrazyMax
tag
PS3-on is van annyira jó az élmény mint PC-n. Én is pc-n toltam, de most hogy már van ps-em így megvettem rá, szerintem állati jó lett (már aki szereti ezt a játék stílust)(én imádom! Lopakodás sunnyogás )
ÉS ha az angol tudásod sem kifogástalan, akkor van magyar felírat a játékban.PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
koxr
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek rendeltem Dirt3-at használtan.
De nem tud vele játszani mert mindenáron be akar lépni ps networkre a játék, pedig nincs is netre csatlakoztatva a konzol. Erre van-e valami mód, hogy belépés nélkül tudjon játszani singleplayerrel?
(nincs belepiszkálva a ps3-ba, teljesen gyári és a játék is eredeti)Ha esetleg warez lenne a kérdés, bocsi ,de nem taáltam semmit google-el
-
dilipok
veterán
a multiplayerre lepve meg jo h csatlakozni akarna. de a single playernek mukodnie kell. Az nem szamit, h volt-e az a lemez hasznalva elotte. En eros user errort szimatolok.
itt is errol van szo: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gabbo
aktív tag
Nem tudja valaki mi van a Metro Last Light-al? (digitális verzió) Fagy, tele lett buggal. Amikor legelőször végigvittem nem volt semmi gond, visszamentem trófea vadászatra és meghülyült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest