Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Oh, látom a P5 csak legkorábban jövo" ilyenkor jön. Addig még a kukában is találok kis túlzással PS3-at. a FFX HD-t sajnálom, de ez van. Marad a PS4.
-
james001
veterán
Mostanában játszom a Castlevania Lords of Shadow-al (első résszel),de elég nagy csalódás. Két nagy bajom van vele igazán,az egyik a baromi nagy koppintás érzet,néhol már annyira érződik hogy a God of War-t másolták le,hogy az már fáj. Oké hogy valamiből "építkezni" kell,de akkor is.
A másik hogy eddig nem kaptam semmi más fegyvert vagy egy komolyabb mágiát,kicsit már unalmas a láncos kereszt. Klasszikus Castlevania fegyver azt tudom,de egy kardot vagy valamit dobhatna (amúgy már chapter 6-7 körül vagyok asszem).
Ja meg a sok quick time event is idegesítő...
Na mindegy amúgy eddig a látvány nagyon szép,ahhoz képest hogy 2010-es játék,nagyon jó a grafika. Végigviszem aztán jöhet a 2. rész,remélem az jobb lesz.https://psnprofiles.com/kazama001
-
eddie17
addikt
Na én szerintem végeztem a PS3 eszetlenkedéssel.
Ha van plus-om, át lehet írni a profilt új email címre? ID-m nem érdekel, csak az email címem nem akarom adni. -
-
james001
veterán
válasz dilipok #52154 üzenetére
Mondjuk a puzzle-ök eddig jók voltak,meg a boss-ok is,bár azokban csak az volt a nehéz hogy kevés életem volt,azok a fránya zöld drágakövek rohadtul el vannak dugva a pályákon Pedig én a minden sarkot átkutató ember vagyok.
A két titánról az elején amúgy a Shadow of the Colossus jutott eszembe,de ezek könnyebbek voltak
A 2-ben már nyílt világ lesz? Már nem GoW kópia lesz,hanem Darksiders?https://psnprofiles.com/kazama001
-
eddie17
addikt
Köszönöm.
Elims: csak ideges voltam, hirtelen felindulás. Talán még marad a gép... De a GT6 megy cserére. Kormány nélkül értelmetlen, ez nem forza (nekem ez sajnos). Kormányt meg nem veszek, bár majdnem vettem... De alig használnám. Valahogy a ps joy sem áll kézre. Túl sokáig voltam redmondi.
-
Sanyi.mTs
addikt
úgy alakult, h át kell rendeznem a TV környékét és a ps3 slimemet csak állítva tudom elképzelni a környezetben
- milyen tartót ajánlanátok?
- mennyire tartja stabilan a gépet? (macska veszély. nem borogatós fajta, de nekinyomhatja a pofiját )
- működés szempontjából mennyire nem ajánlott így használni? (többnyire hdd-ről játszok, ritkán BD-ről) -
-
Edgeri
senior tag
válasz jookomak #52161 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs a Dante's Infernoval, kár a körtét az almához hasonlítani. Személy szerint nekem nagy kedvencem a témaválasztás miatt, no meg annak aki elolvasta ezen Dante művet, vagy a hasonszőrű Gyehennát, kifejezetten érdekes is. Én meg pont a klasszikus görög mitológiát tartom elcsépeltnek, ezért sem jön be a GOW, még ha elég jó is. De nem vagyunk egyformák (hála ég).
Üdv, Edgeri
-
boost
addikt
na, már találtam is itthon egy merevlemezt a leendő PS3 12GB-omba. PS3, jövök.... PS4 meg megy a szekrény tetejére.
Ahogy nézem, mostanság egy új 12GB-os PS3at éri meg a legjoibban megvenni, nem? 44ezer. Használtan se adnak ennél sokkal oclsóbban gépet, csak legalább 2-3 éveseket.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz eddie17 #52158 üzenetére
"Talán még marad a gép..."
Tanulj SzGergely "hibájából". :-)
Csináld akkor a gt5-öt,szerintem nagyon jó. (Ha nem vagy még túl rajta)
Bár leget,hogy az is rossz lenne,az sem forza... Nekem hál'istennek. :-)Vegytek: Szerintem bárki bármit mond,a winchester-nek vmivel jobb ha függőlegesen áll.Ez csak személyes vélemény..a cd-nek már más talán a helyzet,de ebbe most nem mennék bele.
De valószínű,hogy emiatt nem lesz baja a gépnek.Szerk.:
SzGergely: attól függ,hogy mennyire gondolkozol időben.Ha úgy fondolod,hogy ez már megmarad akkor azt vedd szerintem,ha csak max.1évre tervezel akkor vegyél egy használt auper slimet 500gb winchester-rel,40e körül már lehet garanciával. Azzal talán jobban járnál.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
"ha csak max.1évre tervezel akkor vegyél egy használt auper slimet 500gb winchester-rel,40e körül már lehet garanciával. "
Ahogy írtam, merevlemezem van bele, akkor meg nem sajnálNÁM azt a párezret az újért. konkrétan 4ezret. Csak még hezitálok, hogy megint egy konzol idehaza..... PS3al (SS, 500GB) szerencsém volt az ősszel, azt anno 52ért elvitték 11 hónaposan, és még messze a legjobb ajánlat volt akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam ebay-en ilyen 5-600 forintokért Beyond: Two Souls-okat. Elvileg németországba szállították őket az Amazonnak de nem kellettek mert csak angolul tudtak.
Szerintetek jól járhatok egy ilyennel? [link] -
kohai
tag
válasz TazLeacher #52176 üzenetére
én uk storeból vettem és van rajta magyar és teljesen jó, bár én is félve egy hét után kapcsoltam csak át magyarra.
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm, de már nem akarok digitálisra költeni. Sokkal jobban szeretem, de kb. 1 év múlva váltani akarok, akkor meg a dobozos értéknövelő lesz, a digitálissal meg...szóval érted. Zavvin most volt jó áron, végül nem vettem, mert most eléggé kiköltekeztem magam, de igazából ennek az eszemecsérenek a kapcsán jutott eszembe, hogy lehet, hogy azon is van magyar nyelv.
-
Elims
veterán
Teljesen igazad van! :-)
Jer1cho: Van rajta magyar nyelv.
Vhol olvastam vmi szinkront is,de én azt még sehol nem hallottam rajta.
Ha vki tudja és tényleg van rajta,kíváncsi lennék,hogy hol. Felirat persze,van a játékban is.Szerk.: Benéztem.. :-/ Külföldieken nem tudom,szerintem nincs.LDave-nek szerencséje volt a beyond-dal.
Viszont köszönöm neki,így én is kintről veszem egy előzetes beszélés után az eladóval.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz TazLeacher #52181 üzenetére
Nem,ez itthonról van.
Benéztem a kérdésed.. :-/ -
ldave
félisten
válasz TazLeacher #52181 üzenetére
Mindjárt megnézem neked, csak valami update-t tol a GT6, pár hete nem játszottam már vele.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz TazLeacher #52185 üzenetére
Aha, enyém angol (játékaim 90%-a UK-ból van). Viszont nem találok az options-ben nyelvválasztási lehetőséget. Itt is azt írják, hogy nem minden kiadásban lehetséges, szóval ezek szerint az angolban csak angol nyelv van.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #52187 üzenetére
Egy GT-nél miért olyan fontos a magyar nyelv?
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #52188 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél,de én is írok rá.. :-)
Szerintem jó ha van,legyen az bármilyen játék.
Mondjuk az is igaz,hogy amíg a gt5-ben -angol- mindent tudtam a beállítások között -és elég jól be lehet lőni egy kocsit-,addig a gt6-ban magyarul el tudom olvasni csak nem nagyon tudom a gt5-tel összehasonlítani a beállításokat,Így kb.az 70-80%-áról értem,hogy mi. -
boxgamer12
csendes tag
Hello, nemrég vettem egy PS3at és feltűnt az animax ikon a TV/Video service-nél . Mivel szeretem az animéket rámentem , letöltetett velem valami cuccot, de nem indult mert az oldal nem megjeleníthető ... Valami instrukció mitcsináljak , vagy egyáltalán működik-e még az Animax player . Előre is köszönöm!
Szép napot! -
dilipok
veterán
válasz boxgamer12 #52191 üzenetére
csak UK-ben elerheto az animax... [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
james001
veterán
Oddworld: New 'n' Tasty -- Gameplay Trailer
Ez nagyon király lesz,a két régi Abe játék a legkedvencebb játékaim közé tartozik,nagyon jól fest ez a HD verzió Mondjuk egy negatívum hogy a képernyő folyamatosan követi Abe-t és nem a retro képváltogatás van,de ez még elnézhető.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bogyi007
veterán
válasz james001 #52193 üzenetére
Már csak egy Heart of Darkness remake kellene
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ldave
félisten
válasz TazLeacher #52198 üzenetére
Fent van amcsiknál. EU-ban nem adták ki, szerintem azért nincs nálunk. Van Xenogears is amcsi store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest