Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Xmodule #16799 üzenetére
Én mostanság az NFS Shift-et toltam, előtte a Wolfenstein-t, illetve a Wolfenstein 3D-t pörgettem ki. Most épp a Lego Harry Potter-rel nyomulok, amit egy kedves fórumtársunk nyert itt a Gamepod nyereményjátékán, de mivel nincs PS3-ma, volt olyan kedves és fölajánlotta nekem grátisz, amit ezúttal is ismételten köszönök neki! Kellemes kis játék, jól el lehet vele lenni, elég filmhű, az első 4 film történetét öleli fel. Aki szerette a korábbi Lego-játékokat, az ebben sem fog csalódni.
Játékon kívül én Blu-Ray lejátszóként, illetve zenehallgatásra és HD-filmlejátszásra használom a PS3-at.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #16803 üzenetére
Szerintem meg jó. Nekem első dolgom volt a 40 GB-osomnak kicserélni a vinyóját 250 GB-osra. A tömkeleg audio CD-met berippeltem príma minőségű mp3-ba és felnyomtam a vinyójára, így nagyon kényelmes a háttérzene lejátszása, nem kell lemezeket cserélgetni a CD-lejátszóban, ha csak éppen háttérzenének kell és nem minőségi zenehallgatásra.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
olbaidhun
őstag
Vegyétek, vigyétek, leáraztam néhány kedvenc ps3 címemet;
:: Referenciám ::
[link1] + [link2] = [ph! megbízhatóság](¯`·.¸¸.-> °º :: Ajánlatokat pü-ben várok! º° <-.¸¸.·´¯)
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Ghost79
tag
Sziasztok!
Hogy lehet ps3-nál azokat a mentéseket letörölni amit olyan játék tett fel amit már eladtam?Csak format utility-t találok,de hogy a felesleges dolgokat hol lehet törölni passzolom,vagy mindíg formázzak?De akkor elveszik a mw2 szintem is
-
Poll Tamás
tag
válasz vhunor #16791 üzenetére
Végre jó a PS fronton is, a remény hal meg utoljára.
Valami hír van az Agent-ről?
Nézem a rockstar honlapjátt, se kép, se dátum, semmi infó.
Nemrég láttam, hogy az 576-ban elő lehet rendelni, de pontos megjelenési dátumot nem láttam.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
f27
senior tag
Érkezett pár KES-410 gyári (nem utángyártott) fej ha valakinek kellene
-
pdw
csendes tag
válasz ViVaz U5i... #16778 üzenetére
Darksiders, PoP: Forgotten Sands, Dante's Inferno - egyben (csak!) 15ezer HUF-ert?
-
MrPG8
aktív tag
Van valaki aki még játszik/játszott Fallout 3 Add-onokkal? Mert nekem már töbször eljátszotta, hogy lefagy. Biztos vagyok benne, hogy nem az olvasóval van a gond, mert nem a töltési időnél fagy és amikor lefagy akkor sem szenved az olvasással. Meg amúgy is vagy 12gb-ot telepít... Csak kiváncsi vagyok, mert eléggé zavar.
Csak fyi a fórum nem hirdetésre való....
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben azzal a problémával fordultam hozzátok,hogy a SW Force Unleashed nem jelzett Trófea elérhetőséget a gépen..... ma meglett a hiba forrása, és sikerült pár Trófeát is szereznem . Csak frissíteni kellett a játékot 2.00-ra .[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
r3dsnake
nagyúr
tudnátok segíteni, hogy milyen kütyü kell ahhoz, ha d-subos monitorral lenne használva a ps3? a HDCP miatt kérdezem. köszi!
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
nem tudja véletlen valaki,hogy a fifa11 hez lesz magyar kommentár?már sok helyen nézelődtem,de nem találtam rola semmit.hiányozna ha nem lenne.. -
DM-Fan
nagyúr
válasz r3dsnake #16815 üzenetére
Nagyon sokszor leírtuk már, hogy nemigazán fog működni ez a dolog. Vagy kompoziton, vagy komponensen, vagy HDMI-n keresztül nyerhető ki a videójel a PS3-ból, a D-Sub-bal ezek egyike sem hozható össze egykönnyen. Persze van rá lehetőség, pl. ilyen digitál-analóg konverterrel, de mint láthatod, ez nem olcsó móka és a kapott képminőség sem lenne a legjobb. Jobb megoldás, ha HDCP-kompatibilis LCD monitort veszel.
Get Moded!
-
Xmodule
őstag
Tegnap azaz pontosabban ma hajnali 4 kor vegeztem a God of War 3 al. Jo volt nagyon
Ha letöltök egy jatekot store bol azt utanna mondjuk egy kulsö vinyora ra tudom masolni, biztonsagi masolatkent? Vagy az accountommal amivel letöltöttem barmennyiszer leszedhetem? Csak itt most olyanra gondolok, hogy letöltöm de mondjuk elromlik a gép es akkor elvész, de en meg fizettem erte. Hogy megy ez?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Xmodule #16818 üzenetére
Nem tudod külső vinyóra másolni, ugyanis ha megveszel és letöltesz egy játékot a Store-ból, az nem úgy fog viselkedni, mint egy letöltött demó. A demóletöltés végén ugyebár kapsz egy fájlt, amire még rá kell böknöd, hogy települjön. Egy játék megvásárlása, majd az azt követő letöltése befejeztével azonban a játék azonnal települ, tehát nem tudod kimenteni a letöltött fájlt.
A megvásárlást követően viszont bármikor újra meg újra letöltheted az account-od segítségével, a vásárlásaid adatai pont ilyen okokból tárolásra kerülnek. Ha gépet cserélsz, akkor sincs gond, az új gépeden aktiválod a korábbi profilodat és letöltöd oda is a korábban megvett játékaidat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Criton
veterán
Shiftben, ha csinálok fotókat, azokat elvileg feltölti az EA oldalára, nem tudja valaki pontosan, hogy hova rakja fel?
-
Sonja
nagyúr
Na, most már megvan az Uncharted 1 és 2 is és remélem 1-2 héten belül sikerül megvennem a MotorStorm első részét is és akkor már csak két játék kell az idén (Little Big Planet 1 GOTY és a második rész). Jövőre meg majd kell a MotorStorm 3. része, ami eddig biztos.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
chubii
senior tag
Az Ausztriában vett SW The force unleashed-hoz csak ausztriai Store-ból tudok DLC-t letölteni,vagy jó USA/UK Store-ból is ?? ( Az a felirat szerepel a borítón ,hogy "Komplett in Deutsch!" , de a játék meg angol nyelvű )
Ha regisztrálok Ausztriai Store-ba,akkor ott minden német lesz ?? Értem én itt a store-t, a letöltött tartalmakat..... stb.
Bónuszkérdés : ausztriai PSN kártya ( 20 euro) működik USA/UK Store-hoz is ?? Tehát,ha aktiválom,akkor átváltja az eurót dollárrá ?? Köszi
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz chubii #16824 üzenetére
Az Ausztriában vett játék ugyanúgy 2-es régiós, mint a Németországban, vagy az itthon forgalmazott játékok. Amúgy minden játéknak van egy ún. BLES-kódja, amit feltüntetnek a lemezen, borítón. Mikor letöltesz egy kiegészítést, ott külön kiemelik, hogy melyik BLES-kódú játékkal fog működni, tehát ily módon is ellenőrizheted. Alapszabály, hogy az európai kiadások 2-es régiósak, így az európai store-okból letölthető kiegészítők ezekkel működnek, az USA kiadások viszont 1-es régiósak és azokkal csak az USA store-ból letöltött kiegészítők működnek. A régiójelölést szintén láthatod a hátsó borítón egy kis földgömb-ikon társaságában.
Az osztrák store-ban feltételezésem szerint német nyelvű a felirat. A programoknak szerintem multinacionálisnak kellene lenniük, választhatónak kell lennie ott a német nyelvnek is az angol mellett.
Az euró alapú (osztrák) PSN kártya természetszerűleg nem működik sem az USA (dollár-alapú), sem a UK (font-alapú) store-ban, oda a megfelelő pénznemű PSN kártyát kell megvenned.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
r3dsnake
nagyúr
ez WTF? játszottam, és egyik pillanatról a másikra nem regált a kontroller és a led-je sem világított. gondoltam lemerült, de az volt a fura, hogy amikor bekapcsoltam a másikat, azt 2-esnek ismerte fel, ergo látta még nem működő kontrollert. tölteni nem lehet, ha megnyomom a reset gombját attól sem éled fel... eredeti DS3 amúgy... erre is vonatkozik a garancia? viszont mivel 2db DS3 van, és az egyik a géppel járt, a másik nem, ezért fogalmam sincs melyik tartozott a géphez. vagy azt nem tudják megállapítani? segítsetek légyszi, rendesen felhúztam magam ezen...
-
Gabor 13
csendes tag
válasz r3dsnake #16823 üzenetére
A HDMI alj DVI D dugó adapter sajnos csak kimenetként szolgál pc-nél és sajna bemenetkét nem működik PS3 , és dvd player HDMI kimenetévelsem sikerült képet varázsolni a lcd monitorra .
Még itt szétnézhetsz http://www.hdmishop.hu : VGA HDMI konverter : 20183 - de ezis csak kimenetként szolgál nem bemeneti átalakitóként .
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Most olvasom a hivatalos fórumon, hogy állítólag a Mafia 2 teljes verziójában se lesz PS3-on fű! Attól még a játék jó, csak na. Legalább a vsync probléma legyen megoldva.
"There will not be highly detailed grass or large pools of blood"
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Z0mbi
senior tag
Yo,
Meg az x360 as tabort tarkitom de PS3 ra fogok hamarosan cserelni
Egy egyszeru kerdes van: olvastam az elso hsz ben hogy lehet online vasarolni jatekokat (ha az ember egy kulfoldi cimmel reggel)
A kerdes az hogy engem leginkabb a Little Big Planet erdekel (szinte ezert veszek PS3 at )
mennyibe faj ez letoltve? (mert nezegettem a neten de a letoltos verziorol nem talalok semmit)
Koszi -
ugosalines
csendes tag
Sziasztok!
Úgy áll a dolog hogy én is beruházok egy PS3-ba. Ebben kérném a tanácsotokat hogy milyet és hol érdemes venni, mire kell odafigyelni vásárlásnál, stb. Már elkezdtem bőszen olvasgatni a fórumot, hogy informálódjak! Tehát ahogy olvastam a PS3 akkor az igazi ha netre van kötve. Nekem itthon Digis kábel netem van remélem ez meg fog neki felelni. Wifi-n keresztül szeretném majd csatlakoztatni a gépet.
Most még vannak sötét foltok a PS3 használatát illetőleg de remélem ezeltűnik ha már meglesz a gép.
Várom a jótanácsaitokat! -
Z0mbi
senior tag
válasz SweetWally #16835 üzenetére
Koszi sracok. Igy viszont tenyleg marad a lemezes hasznaltan (~4k)
udv -
jookomak
őstag
válasz ugosalines #16836 üzenetére
Olyan helyen kell venni, ahol adnak hozzá hivatalos Sony garancia papírt. Sokfélét nem tudsz venni, hisz egyedül a "slim" van már forgalomban. A vinyó mérete a különbség köztük csak, meg hogy ha csomagban veszed, mit adnak hozzá.
Sötét foltokat mire érted? Ez egy játékkonzol, és média center. Megveszed, veszel hozzá játékot, berakod, játszol.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz jookomak #16838 üzenetére
"A vinyó mérete a különbség köztük csak, meg hogy ha csomagban veszed, mit adnak hozzá."
Ez nem igaz, ne dezinformálj! Az újabb Slim-modellek már kisebb csíkszélességgel (45 nm / 40 nm) készülnek, mint az egy éve megjelentek (45 nm / 65 nm), ezáltal kisebb fogyasztásuk van és kevesebb hőt is termelnek, csökkentve ezzel a meghibásodás (YLoD) esélyét. Tehát nagyon érdemes és ajánlott a legújabb, pár hete megjelent, illetve a korábban - az idén márciusban kiadott Slim-modelleket keresni a tavalyi verziókkal szemben, amelyekből még mindig sok van az üzletekben!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Holnap veszem meg a Resident Evil 5 Gold Editiont, azt hallottam hogy a plusz tartalmak letölthetőek szóval hogy nincs rajta a lemezen ez igaz (mi a különbség akkor ez és a sima között), konkrétan a # Lost in Nightmares és a # Desperate Escape-re gondoltam(és hogy müxik a letöltés nem kapok vírust mert ilyet is hallottam már)?
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #16839 üzenetére
Én személy szerint május 4-én lettem egy CECH-2004A 120GB boldog tulajdonosa, ahogy megkaptam a fizetést(nem bírtam várni egy percet sem és nem tudtam hogy több féle verzió van a PS3-ból azt hittem van FAT és Slim azt kész) kimentem az Auchanba és megvettem hazamentem már 2 hete megvolt a God of War III kicsomagoltam be a PS3-ba és játszottam éjfélig, most azt mondod vártam volna egy kicsit és vehetem volna egy CECH-21xx-et, remélem ezzel nem lesz YLoD vagy 5 évig(nehogy már ez is olyan legyen mint az Xbox)
[ Szerkesztve ]
-
ugosalines
csendes tag
válasz DM-Fan #16839 üzenetére
Tehát akkor inkább javaslod a CECH-21xx modellt mint a CECH-20xx-et? Mert amit most találtam és kinéztem az egy 20xx-es SLIM 250-es. Kapok hozzá 2 wireless rezgőkart illetve 2 játékot is mindezt 70 körül. Én erre gondoltam, szerintem ez jo ár érte ahogy nézegettem. Igaz ez használt kb 2 hónapos, garis, de nagyon keveset volt használva, gyakorlatilag pár órát. Vagy mindenféleképpen vadi új géphez ragaszkodjak?
A sötét foltokat pedig arra értem, hogy amig személyesen nem látom mit és hogy tud addig úgy érzem nem teljes a kép róla.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ugosalines #16844 üzenetére
Ha most vennék PS3-at, akkor biztos, hogy a legújabbat venném. Én alapvetően nem favorizálom a használt cuccokat - még ha 2 hónapos, akkor sem. Sajnos nem látsz bele, nem tudhatod, hogy hogyan, miként volt használva (az elmúlt 2 hónap pl. elég kánikulai volt, amit annyira nem szívlel a gép). Persze a garancia valamelyest megnyugtató, de mindenképp ellenőrizd, hogy rendeben van-e (megvan-e a számla, garanciajegy, sértetlen-e címke a készülék bal oldalán, stb.). Nem akarlak lebeszélni róla, Te tudod, hogy neked mi mennyit ér meg. Én a zsír új gépben bízok és mint említettem, abból is igyekeznék a legfrissebb verziót megvenni. Amúgy nekem több, mint 2 éve FAT-em van és lekopogom (kop-kop-kop) eddig semmi bajom vele, pedig ment már eleget.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #16841 üzenetére
Szerintem ezen kár enned magad, május 4-én még nem is tudhattad, hogy most júliusban kijön egy újabb variáns. Ha megvetted és semmi baj vele, akkor örülj neki és használd továbbra is örömmel! Abszolút nem biztos, hogy valaha is bármi bajod lenne a géppel, ez nem törvényszerű.
Get Moded!
-
Xmodule
őstag
össze irtam egy listat amin azok a jatekok szerepelnek amiket mostanaban szeretnek majd megvenni persze nem egyszerre kerdesem az lenne hogyha valaki ismeri vagy jatszott valamelyikkel akkor irja le a tapasztalatat velemenyet. köszi
HEAVENLY SWORD
Heroes over europe
ice age 3
lord of the rings conquest
madagascar 2
mini ninjas
monsters vs aliens
prince of persia
dark void
Dragon Ball Z Burst Limit
kung fu pandaAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
olbaidhun
őstag
John Carmack szerint a jelenlegi konzolok a Sony és a Microsoft közleményei alapján még jó ideig nem fognak változni, ugyanis egyik cég sem árult még el nekik semmit sem a következő generációs terveikről..
Konzol vásárlással kapcsolatban, csak annyi a véleményem, hogy vásároljon szalonból akinek van rá pénze, nekem és nagyon sok ismerősömnek tökéletesen megfelel egy pár hónapos, keveset futott "verda" is.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest