Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Creative997 #28794 üzenetére
Jól látod a dolgokat. Én is ma töltöttem csak le, de még nem versenyeztem, csak körülnéztem. Így elsőre ami legjobban szemet szúrt az a rengeteg autó ami nekem egyáltalán nem jön be. Jobb volna, ha csak class6 esetleg 7-ig lennének.
Egyébként van külön sim vs és arcade vs is aminek kifejezetten örülök.
magyarsrac
-
kekeeci
senior tag
válasz [HUN]Dani #28804 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a HO-ban is lehetett az arcade mellett sim szobát is csinálni (mármint az eddigi HO-ban), tehát ezt nem nevezném olyan nagy újdonságnak.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
-
Bekő Tóni
tag
Hájgáz, héjgáz!
Na, frissítettem én is. Nyolcvan valahányas driveremet GS majd lépteti ki crewból ha minden igaz.
Addig csináltam egy újat, Miyato Wizzel bele a lecsóba. És zseniális. Klikk ide-klikk oda és mennek a versenyek egymás után. Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel"" stb. Tisztára 2008-2009
Nincs már az a béna steril semmi-város, nem töltögeti állandóan a modulokból (bolt, verseny, garázs) kilépéskor, hasítás van. A hülye üvegfalú halak-vagyunk-az-akváriumban lobby is kilőve. Autót viszi a tömege oldalra kanyarban, gumi mégis fogja, Még árkádban is. Nincs az a két tengely között középen feltűzött kocsi-a-kocsin (forgatható lövegtorony a tankon) érzés az autókon amit a legutóbbi patch hozott. Apropó árkád: végre nem töthető újra a nitró, újra az élen haladás a cél, nem pedig az hogy az első mögött maradjunk hogy általa mi feltöltsünk -de neki ne adjunk nitrót amivel aztán a célegyenesben az élre előre lőjük magunkat.
Volt pár homlokráncolás itt-ott de már nem is tudom hol, csak a jó dolgokat látom megint a játékban.
Akinek alapjaiban nem tetszik azokat kicsit nem értem hogy mégis mit vártak, akik meg ilyen-olyan apróságok miatt húzzák az orrukat azoknak azt javaslom tekintsenek erre úgy mint egy új alapra, amire még építhetnek a jövőben (hiányolt pályák stb) Mert a legutóbbi változat álíltólag már olyan toldozott-foldozott voltt, hogy elvesztek benne a fejlesztők.
Üdv, szép estét![ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
(#28805) kekeeci és (#28806) Iratus bug
Legutoljára igazán aktívan a Level-r-t játszottam és akkor még csak ap-ért lehetett venni valami kártyát ami ha nálad volt akkor tudtál sim szobát csinálni, illetve akkor még a mostani kocsi mennyiség kb. fele volt csak meg.
A Heat-al csak nagyon keveset játszottam és azt is egyedül a mission-on belül lv.20-ig. A két legfőbb oka, hogy ilyen keveset játszottam: iszonytató mennyiségű orosz, gagyi városban furikázás mód.magyarsrac
-
laszlohu
addikt
válasz Bekő Tóni #28807 üzenetére
Tényleg sok pozitívum van,
de hogy a kedvenc autómat, a spiedo forte class 6 irányítását immár két éve
nem tudják rendesen megcsinálni VS módban, az felháborító,
arcade módban is szar, meg sim módban is.
arcade módban nem engedi, hogy kivágja a farát kanyarban,
sim módban meg túlságosan kivágja, magyarul megpördül az autóApránként haladnak, mert legalább
Capture The flag módban már normális az irányítása.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Megint csak ugyanaz lenne a javaslatom, mint korábban,
lehessen választani az irányítások között,pl. mindenki választhasson, hogy arcade VS módban a megszokott árkád irányítást akarja,
vagy helyette a sokkal jobb drift módos irányítást,
mert érdekes módon ott meg tudták csinálni rendesen.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Creative997 #28812 üzenetére
Én csak a Spiedo - val kapcsolatban tudok nyilatkozni, mert minden kocsi irányítása eltérő sim-ben,
de olyan, mintha a jégen kéne vezetni,
egyszerűen nem lehet kontrollálni a kocsit kanyarban, és megpördül, főleg, ha lemész az útról,
akkor meg extra csúszós lesz.Persze a steering help ( keyboard ) ki van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz laszlohu #28813 üzenetére
Igazából a PT-ben is szar volt az a kocsi, szerintem. Az akkori class 5-ben a Lancer és az Impreza volt a legjobb, végsebességben meg a Harpoon
Amúgy milyen kocsik vannak milyen classokban?
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
laszlohu
addikt
válasz Creative997 #28814 üzenetére
Szerencsére van olyan kocsi, amivel nyomathatom, a Miyato wizz Wgt1 - es,
de az meg tetű lassú, ahhoz képest, hogy class 6 - os, a spiedo simán megelőzi.
a lancer, meg az impreza meg GP(CP) - ért vehető,vagyis készpénzért,
amit én elvből nem költök semmilyen játékra, mármint csakis ingyenes kocsikkal megyek.a harpoon - t lehet, hogy megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
kekeeci
senior tag
válasz [HUN]Dani #28808 üzenetére
Na akkor ezzel se nagyon fogsz játszani, mert az oroszok már itt vannak.
A chat ablakban olvasható szövegek nagy része német (na engem meg ettől ver a víz), a második leggyakrabban feltűnő az orosz, néha egy kis angol, 'a többi néma csend'.A 'gagyi városban furikázás'-sal néha el lehetett ütni az időt, míg az ember fia haverokra, vagy 'normális' versenyzőtársakra várt, nem mellesleg még arra is jó volt, hogy tét nélkül gyakorolgasson az ember egy-egy hosszabb szünet után (és még valami kis ajándékot is kapott érte).
Bekő Tóni
Nitro:
A HO legnagyobb baja nem a nitro használat volt, hanem az, hogy azonos pályán két teljesen azonos autó közül a másodiknak mindig nagyobb volt a sebessége néhány százalékkal, függetlenül a két autó közti távolságtól (lemértem wangan-on két Lion-nal fél távnyi előnynél a második autónak volt hogy 12-15 km/h-val nagyobb volt a sebessége). Ha ehhez még hozzáadjuk a szélárnyék hatását (ami szerintem egy versenyben természetes) plusz a nitro, akkor persze, hogy úgy elhúz a hátul jövő, persze jó taktikával ezt ki lehetett védeni.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Gogodj
tag
egyszerűen nemértem meg hogy miért csinálja ezt mindent ugycsináltam ahogy irták. irtátok és bejelnetkezésnél error. kilép, vagy kidob.
kiirja hogy connecting please wait pörög a karika. kicsit megakad éés hibajelentés
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
rsx
aktív tag
Azt hiszem ezt kipróbálom ünnepek alatt
[ Szerkesztve ]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
kekeeci
senior tag
válasz Gogodj #28817 üzenetére
Milyen hibajelentés? Ha olyan, mint az enyém volt (28778) akkor a save mappa törlése segít.
Utólag is köszönet a segítségért laszlohu fórumtársnak.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Gogodj
tag
válasz kekeeci #28819 üzenetére
én teljesen más hibát kapok a logban ezvan
Exception of type 'System.IO.FileNotFoundException' occured
E GL 0.01.49:719 messageould not load file or assembly 'System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
E GL 0.01.49:734 at .CallMain()
E GL 0.01.49:734 at Engine.EngineMain.Main()
E GL 0.01.49:734 at #Hl.#Gl.#DWb(String[] )
E GL 0.01.49:734 Extra details:
E GL 0.01.49:734 'SmartStackFrames' : 'System.Collections.Generic.LinkedList`1[System.Object]'
E NCAM 0.02.05:906 TheCameraManager:estroy - Not all RenderCameras were destroyed! Left: 1.na most ez akkor mi skacok? én totál tanácstalan vagyok mostmár. mindent kipróbáltam. maggi.exe-s googles cuccal. torrentes cuccal. bemásolom az exe-t cuccal- mindegyikkel ezt csinálja. na erre valami ötlet? valaki mondjon valami okosat pls
Gogodj
-
kekeeci
senior tag
válasz Gogodj #28820 üzenetére
Ezt akkor passzolom, nálam a működő HO frissítette magát automatikusan 'erre'.
Azt azért nem értem, hogy ha a sok csili-vili 9-10-es kategóriájú autót (F1 MD-57, Nissan Skyline GTR, VW Nardo, BMW M3 GTR, TA Thunder) sikerült belegyógyítani ebbe a verzióba, akkor az újabb pályákat (Nürgenhoch, Kanagawa Mountain) miért nem?
Azt tudja valaki, a migráció meddig működik - az egyik ismerősöm külföldön van, és lehet hogy nem szeretne lekésni róla.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Gogodj
tag
nos én ujraraktam a rendszerem. holnap beszámolok a fejleményekről. szntem ez lesz a gondom
Gogodj
-
rsx
aktív tag
Volt egy kis időm próbálgatni, na nem rossz .A beállításokkal még kell vacakolni mert még nem az igazi
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
kekeeci
senior tag
Behalt a játék???
Más:
Mindenkinek békés ünnepet.
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
válasz laszlohu #28826 üzenetére
nem.Azt hogyan kell? Külön kell valahonnan letöltenem?
Most akartam hosszú kihagyás után játszani vele, frissitett is vagy 1,5 órát,aztán nem indult el..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Iratus bug
tag
Regisztrálnod kell a www.heatonline.invictus.com oldalon. Ha egy régi accodat akarod áthozni ide akkor a névnek és email címnek egyeznie kell a korábbival.
Töltsd le a maggie.exe-t, csomagold ki. Másold bele egy régi leila verziós heat.exe-t. Indítsd el a heat.exe-vel és elkezd frissíteni. Amikor kész a frissítés bezárod a klienst és csinálsz egy parancsikont a heat.exe-ről (ez már nem az amit belemásoltál frissítve lett) és azzal tudod indítani a játékot.
Ha 102-es hibát dob bejelentkezésnél akkor a parancsikonon jobb klikk és a cél résznél hozzá kell adni a new-t, így "...\Heat.exe" newTD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
Amur
addikt
válasz Iratus bug #28828 üzenetére
nem talál ilyen oldalt nekem.
Megvan csak így helyes a cím:
https://heatonline.invictus.com/forum/[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Iratus bug #28828 üzenetére
megcsináltam.ugyanaz a hiba a launcherből való indítás után(nem segített a new parancs sem)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz laszlohu #28831 üzenetére
Igen.
Kitömöritettem,majd a selfextracting exet futtatva ő is kitömörítette magát,bemásoltam egy régi heat exét,
lefrissítette magát, aztán csináltam parancsikont a heat exe-nek, jött ugyanugy ez a hiba, akkor möggé írtam a target sorban a new parancsot,de az sem használt.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
SylarHUN
senior tag
Uraim, ez azért elég silány így 2013 végén!
Másold ide, írd át ilyenre!
Úristen!
Miért nem lehetett ezt megoldani normálisan?PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
Kezdtem egy új accot.
A régi ismert nevemmel =WEREWOLF=Nagyon kellemes így a játék. Gyakorlatilag visszakaptuk a PT-t. Első blikkre, teljesen ugyan olyan minden.
Örő bodotád!
PSN: Xbox:
-
tomkatomi
tag
Üdv!
"....Ha egy régi accodat akarod áthozni ide akkor a névnek és email címnek egyeznie kell a korábbival...."
A gond csak annyi, hogy a fórumba regisztráláshoz elfogadja a régi gmail-es email címemet, viszont a játékba lépésnél a gmail-es címet már hibásnak írja. Ha átírom másikra a fórumon a beállításokon belül (freemail, citromail...) akkor beenged a játékba, csak nem a régi accountomba, hanem egy újba.
Másnak hasonló probléma, illetve az esetleges megoldás rá?Köszi a válaszokat.
Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Amur
addikt
válasz tomkatomi #28838 üzenetére
nekem nem volt gond gmail-es címmel. Meg is maradt a régi acc.-om.
Ki is dobtak pár drift versenyről mikor meglátták a fullos drift kocsim..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Gogodj
tag
nah gyerekek először is boldog karit mindenkinek utólag is!!!
megoldottam a kérdést. win7alatt frankon müxik nekem is. elsőre furi volt igy a jolmegszokott eventes rendszer után. de maradt a crewom is. autok is. viszoont szintileg visszadobott rendesen
szal most öröm és bódottá van.
ui: win7-nél állitsátok át win xp kompatibilismodra és rendszergazdával inditsdd menni fog. akkor nemfog heat.bin hibát dobni
Gogodj
-
Gogodj
tag
nos nemtudom nálad mi lehet a probléma, én megcsináltam a migrationt a leirás szerint. engem be is engedett. persze idegen gépen tudtam megnézetni haverral,mert itthon valamiért xpn nem tudtam összehozni.
esetleg ellenőrizd hogy minden adatot úgy töltöttél e ki mint ahogy a leirásban van/volt. nekem is gmailos cimem van nekem maradt mindenem. még a crewomból sem rugtak ki egyedül annyi hogy lefokoztak 74 es szintről 30 akárhányasra. de ha ezt nemnézem akkor gondd egy szál sem.
ui: nekem a frissités elött jobban tetszett a játék. igaz igy retró érzet van mert megkaptuk a régi pt-t ha ugyvesszük. az irányitáson mondjuk szerintem még javithatnának. pl a lion-t nemtudom irányitani simbe. ezelött jó volt. viszont a drift az maradt f*sza
Gogodj
-
Amur
addikt
válasz Gogodj #28842 üzenetére
jaja, CTF és Drift a két kedvenc.
Driftnél tényleg lehet class5-6-os drift járgányokat is alázni egy sima miyato wizzel ha tudsz.
Persze bőven kell nyomulni hogy a sebességből adodó hátrányt ellensúlyozza az ember(pl. azzal hogy hiba nélkül végigdrifteli a full versenyt megszakítás nélkül)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
tomkatomi
tag
Megoldódott a probléma.
Mindaddig nem tudtam belépni a régi gmail-es accommal (bármilyen mással igen), amíg ki nem rúgattam magam a csapatból.BiggerThanYours:
...Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel""...
Ezt a szöveget engedelmeddel viszem is.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Amur
addikt
Red mission key-eket hová rakja? kaptam vagy tízet,de sem az inboxban nincs,sem a mission menüben nem írja..
-
Amur
addikt
válasz laszlohu #28846 üzenetére
Én egy skeleton key-t találtam legutóbb verseny közben,az meg is jelent az inboxban, kibontás után pedig a mission menüben is.
A red key-eket viszont 7ezer tapasztalatpontonként kellene adnia automatikusan, és ki is írta többször a verseny végén hogy kaptam(volt olyan drift versenyem több is tegnap amikor egy alkalommal megvolt a 7k xp a 200%-os bonus miatt),de azok nem jelentek meg sehol..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Attila752
csendes tag
Helló mindenkinek.
Szeretnék mégegyszer köszönetet mondani, hogy sikerült megoldanom a Heat-al kapcsolatos problémákat.
Most ugyan újra kellett telepítsem, de gondolom nem lesz olyan gond mostmár vele. Kellemes Ünnepeket, Boldog Újévet mindenkinek.
Üdv. Attila75.Attila
-
[HUN]Dani
őstag
Ma gurultam egyet arcade meccsben egy sráccal class2-ben. Élvezetes kis meccs volt, bár nem tudtam megverni 7 kör alatt. Tetszik a játék, de nem nagyon van időm játszani sajna.
Most jöttem rá, hogy két accountom is van. Egy lv20-as és lv28-as. A kisebbiken csak egy lion és cracer van 130.000rp mellett, míg a másikon lion, cracer, cobra coupe, hexan és brutális 400rp. Sajnos a kisebbiken elég karcsú a statisztikám. Mindössze ~1050rating, 20% winrate, míg a másikon ~1600rating, ~50%-55% winrate.
Még nem tudom melyikkel fogok majd játszani..Mivel lehetne jó sok pénzt és tapasztalatot szerezni jelenleg a játékban, illetve mely autókat érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
buvez
tag
Hello mindenki!
Eddig is játszottam a Heat Online-al. Ma próbáltam először fellépni, de a frissítés óta mintha nem is léteznék. Nem tudok belépni, nem ismeri az accountom a fórum se, nem tudok az e-mailemre emlékeztetőt küldeni. Oda lett amit eddig elértem???
Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest