Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 2042
- Steam topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz [HUN]Dani #28808 üzenetére
Na akkor ezzel se nagyon fogsz játszani, mert az oroszok már itt vannak.
A chat ablakban olvasható szövegek nagy része német (na engem meg ettől ver a víz), a második leggyakrabban feltűnő az orosz, néha egy kis angol, 'a többi néma csend'.A 'gagyi városban furikázás'-sal néha el lehetett ütni az időt, míg az ember fia haverokra, vagy 'normális' versenyzőtársakra várt, nem mellesleg még arra is jó volt, hogy tét nélkül gyakorolgasson az ember egy-egy hosszabb szünet után (és még valami kis ajándékot is kapott érte).
Bekő Tóni
Nitro:
A HO legnagyobb baja nem a nitro használat volt, hanem az, hogy azonos pályán két teljesen azonos autó közül a másodiknak mindig nagyobb volt a sebessége néhány százalékkal, függetlenül a két autó közti távolságtól (lemértem wangan-on két Lion-nal fél távnyi előnynél a második autónak volt hogy 12-15 km/h-val nagyobb volt a sebessége). Ha ehhez még hozzáadjuk a szélárnyék hatását (ami szerintem egy versenyben természetes) plusz a nitro, akkor persze, hogy úgy elhúz a hátul jövő, persze jó taktikával ezt ki lehetett védeni.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest