Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Creative997 #28700 üzenetére
Hát inkább nem, elég volt visszaolvasni azt amit slayerhun_al beszéltem, így is majdnem lefordultam a székről.
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
SylarHUN
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #28701 üzenetére
Voltak beszélgetések az tuti.
Nagy metálos vagy az már biztos (SlayerHUN)
Üdv:SylarHUN
PSN: Xbox:
-
PaJa1
őstag
válasz SylarHUN #28688 üzenetére
Bgabor
Karibaba
Boobshunter
ThisNoAll
DarkDevil
HugoagagyiloToltuk az rFactort sokáig együtt.
Fele még mindig rFezik, én is. Főleg endurance bajnokságra készülök és a háziversenyeken indulok mikor tehetem. Ezek mellett idegenben (más ligákban) túra kocsizom is
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
tomkatomi
tag
válasz Bekő Tóni #28692 üzenetére
"Jön Maggie, aki Fiona.
GS-ek már hetek óta tesztelik."
Mit kell azon még tesztelni ismét? Anno fél évig tesztelték, míg kiadták, aztán 1 hét alatt még vagy 3-4 update jött hozzá, hogy normálisan fusson...Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Bekő Tóni
tag
válasz tomkatomi #28706 üzenetére
Kompatibilitást vagy mit tesztelnek. Win 8-cal. Meg az "újautók"-kal is gondok vannak még:
race-lobby viszont rendben lévőnek tűnik:
.Üdv újra errrefelé Remélem összefutunk még a játékban ha feltöltik az új cuccot.
Pár hete néztem a díjnyertes videódat, és még mindig nagyon profi. Be is dobom ide, hogy aki nem látta tudja pótolni : [link]
Kedv újracsinálónak sem utolsó a játékhoz[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Damn, mit találtam. Van egy csomó PT-s képem
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #28708 üzenetére
Még én is őrzöm a PT screenshots mappát
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok
Nekem is van egy csomó kép,de a legbüszkébb arra a tablóra voltam/vagyok/,amit(szintén) Lacika csinált ...
és valahol el is van mentve,csak nem találom sehol[ Szerkesztve ]
-
Ofi1978
csendes tag
válasz Creative997 #28700 üzenetére
Lehet,hogy Kisa nem, én visszaolvastam...hát folyt a könnyem
-
Ofi1978
csendes tag
válasz [HUN]-Kisa #28712 üzenetére
Mariann és én voltunk csajok a magyarok közül (legalábbis nem tudok mást )
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Jól van már..... változnak az emberek...
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Ofi1978
csendes tag
válasz Creative997 #28715 üzenetére
Crea,azt nem mondtam ,hogy minden hozzászólását elolvastam majd ha nyugdíjas leszek
hál' Istennek,hogy változnak az emberek[ Szerkesztve ]
-
tomkatomi
tag
válasz Bekő Tóni #28707 üzenetére
Egyszer régen - ez még az Invictus tesztszerverén volt - futott egy olyan verzió is, amin látványosan, teljesen le lehetett amortizálni egy-egy rossz mozdulattal a kocsinkat. Ha jól emlékszem e béta verzió után jelent meg Fiona, LR-re és PT-re egyaránt.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
laszlohu
addikt
Jó lenne, ha kijönne már a Maggie patch ( alias Fiona ),
A Nevada SS Prime class 7 lesz,
A Nardo class 10,
megszűnik a dinamikus osztályozási rendszer
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Engem az érdekelne, hogy a spiedo ( a kedvenc kocsim ),
Subaru, Evo milyen osztályokba kerülnek?újabban a Spiedo, meg a Subaru Class 7 volt
az Evo meg Class 6,talán most mind3 class 5 - ös lesz?
-
nagyúr
Regisztráltam újra még anno PT-vel játszottam. Azért látom vannak változások ahhoz képest.
Més que un club!
-
laszlohu
addikt
Most olvasom, hogy új regisztrálási rendszeren dolgoznak a spam - ek kiküszöbölése érdekében, majdnem biztos, hogy migrálás lesz az egyik
Heat verzióból a másikba(account), de ez nem lesz 100% - os, ezért bizonyos dolgokat nem lehet átvinni az új verzióba. -
nagyúr
Van itt aki még játszik ezzel a játékkal?
Més que un club!
-
laszlohu
addikt
válasz Napfénysüti #28727 üzenetére
Én már csak nagyon ritkán játszom, de néha bejelentkezem, nehogy elvesszen az accountom,
meg a megszerzett kocsik,
ha kijön ez az új patch, akkor biztosan visszatérek, -
nagyúr
-
laszlohu
addikt
válasz Napfénysüti #28729 üzenetére
Ez igaz, sőt a szervert is sikerült lag mentesíteniük, ettől függetlenül, ha visszajön a fiona(maggie) patch,
az irányítás ismét normális lesz, remélem, mert a jelenlegi formájában nem is hasonlít, sőt nagyon távol áll az eredeti, Project Torque - s irányítástól,
az eredetit úgy neveztem el, hogy simcade irányítás, részben simulation, részben arcade,
és nem kell hozzá feltétlenül kormány , billentyűzettel is jól irányítható lesz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz laszlohu #28730 üzenetére
Én most is kénytelen vagyok billentyűzettel játszani, annyira nem tűnik vészesnek az irányítás. PT-vel még nagyon rég játszottam akkor hagytam abba mikor jött a Level-R. Azóta pihent ez a játék csak most találtam rá hogy Heat Online néven még megy gondoltam újra kipróbálom jól jöhet mikor épp nem tudok Forzázni.
Més que un club!
-
kekeeci
senior tag
válasz Napfénysüti #28727 üzenetére
Mikor rámjön, képes vagyok hetteken át napi 4-6 órát is játszani, aztán 1-2 hónap szünet
Néha elég jó partnereket lehet kifogni egy-két jó versenyhez.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
nagyúr
-
[HUN]Dani
őstag
-
nagyúr
Az autókról lehet valahol értelmes leírást találni? Vagy egy ajánlást hogy melyik kategóriában mit érdemes venni? Már többször keersgéltem de még semmi hasznos anyagot nem találtam ebben a témában.
Més que un club!
-
laszlohu
addikt
Hírek a köv. patchről :
a fejlesztők szabadságra mentek, ezért ez idő alatt a játék fejlesztése szünetelt.
forrás : Heatonline fórum
-
kekeeci
senior tag
Egy kis segítség kellene.
Néhány hónapja már nem játszottam, ma próbáltam felmenni, de bejelentkezésnél azt írta ki, hogy "hibás felhasználó, vagy jelszó".
Kinek lehetne írni, lehetőleg magyarul, a megoldás érdekében? (Jelszó-emlékeztető, új jelszó?)kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
laszlohu
addikt
válasz kekeeci #28740 üzenetére
Itt lehet próbálkozni :
heatonline@innologin.com
support@invictus.hu
az egyik csak műkszik, bár már rég írtam nekik
ha levelet írsz a tárgy mezőbe pl. csak ennyit kell írni,
Bug in Hungarian languagebár az angolom pocsék, és azt sem tudom, hogy mit jelent, lehet,
hogy nyelvtanilag sem helyes,
de még mindig megkapták, válaszoltak :a szöveget már lehet magyarul is
[ Szerkesztve ]
-
kekeeci
senior tag
válasz laszlohu #28744 üzenetére
Mindhárom címre küldtem levelet, nagyjából ugyanazzal a tartalommal.
A heatonline@innologin.com-ra küldött 'Mail Delivery System - kézbesíthetetlen levél' üzenettel tért vissza,
a másik kettőre, ami elvileg ugyanaz, csak az egyik webes felületet használ, 5 nap eltéréssel küldtem üzenetet, és erről a címről (support@invictus.hu) kaptam a választ. Hogy melyik volt a sikeres, csak tippelem (az átfutási idők alapján) valószínűleg a hagyományos E-mail.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
-
kekeeci
senior tag
válasz laszlohu #28746 üzenetére
Pedig valószínű, mert a Heat Online honlapján ez áll:
"The game is developed and run by Invictus-Games Ltd."kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Iratus bug
tag
Honnan tudom, hogy már a Maggie-vel játszom vagy nem? Letöltöttem a maggie klienst, kitömöritettem, fölmásoltam, update lement, elinditottam és semmi változást nem tapasztalok. A fórum leírás alapján csináltam, mi nem jó?
[ Szerkesztve ]
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
laszlohu
addikt
válasz Iratus bug #28749 üzenetére
Itt találsz infot :
bár ha volt accountod, akkor azt is majd valahogy, át lehet másolni, gondolom
korlátozottanahogy nézem, új launchert fognak kiadni, ha már korábban telepítetted a Heat - et,
de annak a linkje hiányzik egyelőre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Programozás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ARCTIC Freezer 7 X
- BOMBA ÁR! // ÚJ GAMER PC V42 // INTEL i5-10400F // 16GB RAM // RTX 3060 // 1TB SSD // 2 ÉV GARANCIA
- ASUS GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING)
- Tökéletes állapotú Sony RX100 Mark 5a
- Alcatel Linkhub HH71VM 4G / 4G+ LTE Cat7 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest