Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. 2 napja én is beszereztem hivatalosan steamen a játékot (összes DLC-vel együtt túl jó ára van meg már úgy is a kezdetektől fajra a fogam)
Egy ideig láttam hogy rendeztek futamokat a logouton láttam az eredményeket meg a kihirdetést is. De egy idő után eltűntek ezek a posztok. Kicsit vissza olvasva láttam hogy még mindig tart ez a PH! csapat multi.
Kérdésem az lenne hogy ezek milyen gyakorisággal rendezitek és általában milyen időpontokban? Egy ilyen futam milyen hosszúra szokott nagy átlagában elnyulni?
Ha lehet én is csatlakoznék a következőhoz. Logitech Driving Force GT kormánnyal jönnék.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest