Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A rajtod az valami félelmetes volt. Rajtnál már rutinból hátra nézek, hogy ki érkezik meg rám, hátha el tudom kerülni a bajt, erre látom, hogy mint egy gyorsvonat jössz… Meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbállak valahogy feltartani, akkora volt a tempókülönbség, hogy csak nagyon szemét és szabálytalan módon, baleset gyanúsan lehetett volna bevágni eléd. Inkább röhögtem, mondom, menjél, ez így esélytelen.
Mozgalmas volt ez megint nekem. Azért szép volt, hogy első húzásra huszan összejöttünk, ez azért bíztató a jövőre nézve. Aztán a Steam megtette azt, amit meg szokott, de másodikra is kialakult egy 16-os mezőny, az sem volt rossz, sőt… Második hely kész ajándék volt számomra, Tomszaba nem tudom miért nem tudott elém kerülni, mert az időm totál fogható volt szerintem. Na, aztán a verseny… Nagyon komoly volt, harmadik helyen néztem ahogy Dezső és Tomszaba szabályosan gyilkolja egymást, nagyon benne volt, hogy előbb-utóbb ebből baj lesz, de csak nem. Ez lett volna az egyetlen valós esélyem. Aztán a sikánnál tök váratlanul és szerintem lehetetlen helyxen meg akartak előzni, az lett a vége, hogy ki lettem lökve, és persze élből kiosztottak nekem egy 5 mp-s büntetést. Hetedik helyig estem vissza, örömteli volt.
Körökön keresztül üldöztem az előttem levőket, nagyon jól mentek, csak minimálisan tudtam rájuk közeledni. Aztán volt előttem egy-két érdekes szitu, valahogy nem értették meg egymást az emberek, és a nagy csatákat páholyból nézve sikerült előrébb kerülnöm. Volt olyan kanyar, hogy hármat előztem egyszerre, olyan szinten ment a fight a részvevők között. Aztán egyszer csak 2. hely, előttem Dezső, de messze volt, 4-5 mp, és ez körről körre növekedett, aztán hol visszaesett, hol megint nőtt. Összességében nem volt esélyem ellene, közben mögöttem kovdav egyre közeledett, szóval ki kellett volna találnom valamit – ha ez a kettős trend így marad. Végül úgy alakult, hogy semmi közöm nem lett a végeredményhez. Dezsőt egy bug miatt tudtam „megelőzni”, mögöttem meg kovdav szerintem bele-belehibázgatott a körökbe mert a kezdeti 4 mp-ről a 17. körre lett 11. Na, innen átmenetme spórolósba, három-három és fél mp-vel lassabb köröket mentem, tudtam, hogy elég lesz, kimondottan biztonsági autózásba mentem át. Végül „megnyertem” a futamot, de ehhez kellett a bug, ami Dezsőt sújtotta, kellett, hogy többen hibázzanak a 20 kör alatt. Reálisan esetleg a 3. hely lett volna a legjobb, amit elérhettem volna egyébként.
Összességében jó kis futam volt ez, nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek, összes volt két kilépőnk, szóval a kezdeti bosszankodás után egy remek versenyt hoztunk össze.
Az a bug meg egyszerűen nevetséges. Vicc, hogy egy ilyen előfordulhat egy ilyen játékban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest