Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #4950 üzenetére
nemtom ki találta ki a falat, ahelyett hogy rendes pályát raktak volna össze - a program nem érzékeli tökéletesen a levágásokat, ezért van ott fal.
Mondjuk az is igaz, hogy nekünk tökéletes lenne fal nélkül, úgyis visszanézzük. Bár van egy sanda gyanúm, hogy a bukóterében lévő fekvőrendőrök amúgy is megbüntetnék azt, aki átgázol azon a bukótéren. -
macy
addikt
Van olyan pálya amiben nincs ott a fal.
-
proof88
addikt
JColee:
nem tudom, majd előre megmondjuk, mely kanyarokat fogjuk nézni, de ez is olyasmi, mint a török pálya ilyen szempontból, aki a pályán kívülre megy, az veszít mindenképp (mert ott kifelé vagy visszafelé a kerékvetők lelassították az embert, vagy a fű)jézus milyen káosz van a feltöltött videóim között, mondtam valamelyik nap, hogy nem akarja feltölteni, erre most látom, hogy jópár videó többször is fel van töltve, éljen na de most nincs kedvem átnézni őket...
A szokásos segédanyagok Monacohoz:
Olvasnivaló:
Térkép, adatok
Timo Glock szemével
Leírás 1Videók (bocs, de jobb minőségben nem találtam onboardot):
Raikkonen 2001
Ralf Schumacher 2003
Raikkonen 2005 vagy 2006?
Raikkonen 2005 Q1
Alonso 2007 (csak a videó felétől kb.)Hogyan ne vezessünk :
Ralf Schumacher 2006 vagy 2007?
Hamilton 2007
Hamilton 2009
Schumacher 1996
Webber 2002
Irvine 2002
Sato 2002
Raikkonen 2002[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Egyelőre a következő embereket néztem vissza:
Tomax, macy, ace100, woody724, cila1Török Nagydíj incidenses videók:
Tomax és Ervin találkozása, 2. kör 5. kanyar;
Tomax feladja a küzdelmet a 6. körben;
macy és woody724 (R-be váltott, ezért megpörgött) találkozása, 1. kör 4. kanyar;
macy kipörög a 10. körben a 4. kanyarban;
macy megcsúszik a 12. körben a 7. kanyarban, elveszti első szárnyát, feladja a küzdelmet;
ace100 és woody724 találkozása az 1. kanyarban a rajt után;
ace100 és woody724 találkozása a 3. kanyarban az 1. körben;
ace100 és cila1 találkozása a 3. kanyarban a 2. körben;
ace100 korlátnak csapja a 7. körben a 9. kanyar előtti féktávon;Továbbá: woody724 a 2. boxolása után a kijáratnál ráhajtott a fehér csík végére.
kérdések:
Tomax: miért adtad fel?
ace: fékezés közben balra húzott az autó, vagy mi történt?
woody: ugye tudod, hogy van boxutcai sebesség limiter gomb? Mert nem használtad a boxban.érdekes statisztika: a 3., 4. és 7. kanyarok volt a legveszélyesebb
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
szerintemis mert itt a cime,és ez ugyan az a video szerintem.kimi 2005 monaco
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Proof: Én már megnéztem mindenkit, ugy h ha lesz időd a mai napon akkor beszéljük meg! Aztán én gyorsba megcsinálom az eredményt, és már felejthetjük is el! Kivétel te, mer neked majd még vmikor vár 1 kis fogalmazás Télleg levagyunk csunyán maradva:S:S -
Stirlitz
senior tag
Ez a monacoi pálya biztos jó? Annyira szűk, hogy hihetetlen. Például a box-bol kivezető sárga csík a palánkhoz képest. Ez biztos, hogy ennyire szűk kell legyen? Nem ez a kedvenc pályám rfactorban az biztos.
-
Farkas23
aktív tag
Uraim! Nem akarjuk inkáb az RFT 2009-es monacoi pályát használni inkább? Szerintem jóval szélesebb és a box is könyebb, meg a lámpa is jobb benne!!! Szerintem ott kéne lenyomni! Bár jóval léassabb köröket lehet, de legalább szélesebb!
-
Farkas23
aktív tag
Akinek kell a pack itt van
-
macy
addikt
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Farkas23 #4973 üzenetére
ííí bocsi de elég kómás vagyok ma, de igyekszem folytatni a visszanézést ...
amúgy nekem m1 melyik pálya lesz, a setupom mint láttátok úgyis csak általános eset, még nem kezdtem el finomhangolni.szerk.: na jó először majd megnézem a pályát aztán elmondom, hogy jó-e.
Egyébként ezen a pályán számomra a leginkább zavaró az, hogy a kanyarokban túlságosan szögletesek a szalagkorlátok, nem lehet elég szűken venni a kanyarokat, mert a kiálló csúcsuk ott van.[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
jó-jó. De azért az autós játékok készítői is megerőltethetnék magukat néha 1-2 dologban jobban is. Bezzeg sok fps-ben az ilyen hajlított formákat megoldják okosban. Ha csak egy kicsit is kevésbé lenne szögletes, már jó lenne. Lehet előhozakodni azzal, hogy jajj akkor több sokszögből állna a kanyar meg minden, lassabb lenne a játék. Hát úgy kell megcsinálni, hogy ne legyen lassabb. Jó persze egy fps játék arról szól, hogy a pályán mész kicsiben, itt meg végigszáguldasz a pályán. De ahol ennyire közel van a fal, azért számít.
-
proof88
addikt
ehh
egyébként megmondom őszintén én csalódtam az rfactorban, nem elég hogy stabilitási gondjai vannak, még a fizikája is rettentően bugos szerintem. Ok persze, felüdülés az F1C után az FSone, de gondolom a többi modnál is ezek a gondok megvannak, mint az FSone-nál. Jó persze lehet csiszolni valamilyen szinten a fizikán, de attól még bugos marad. Az ilyen simbines race07-ben meg ilyenekben is vannak nagyon feltűnő fizikai bugok? -
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #4988 üzenetére
Szerintem próbálj ki másik modot is, mondjuk pl. egy MMG07 v2-t vagy az egyik CTDP-t, én azokban nem találkoztam különösebb bugokkal, nem véletlen vannak ekkora eltérések a megjelenési idők közt (MMG07 v1=>2008 márc., FSONE08=>2008 ápr., CTDP06=>2008 dec.) Az FS08 egy remek játék de ami azt illeti pocsékul szimulálja a 08 szezont, különösen köridők tekintetében.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #4989 üzenetére
Lemaradt az, hogy tudomásom szerint a Simbin úgy átírta az rFactort, hogy nem nagyon lehet ráismerni, csak úton-útfélen
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #4989 üzenetére
én most olyanra gondoltam egyébként, hogy ha lerepül egy kerék, akkor megáll valahol az úton, mégis egy helyben forog a végtelenségig, vagy pl. hogy egymásba folynak az autók, ha ütköznek, meg pl. a macy által linkelt videón is, hogy nekimegy az SC az F1 autónak az meg felrepül...
-
cila1
aktív tag
Törökbe 4-szer indultunk a ujra a rajtnál.Monacoba hányszor fogunk??
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #4991 üzenetére
Egyhelyben forgó kereket nem láttam még, igaz nem is figyeltem, de pl. nincs olyan hogy felrepül az autó ha nekimegy valami. Sőt én felborultam egyszer a török pályán a 12es kanyarban, na ilyennel sem találkoztam még más modokban, de még alap rF-ben sem.
Nem ért hozzám senki, SC sem lökött fel, egyszerűen felborult az autó kanyarodás közben...#4993: Nem, szinte pont a mértani közepén vettem a kanyart mert kéőn fékeztem és nem tudtam ráfutni a belső kerékvetőre mint ahogy egyébként szoktam
[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
válasz Iron Funeral #4993 üzenetére
Nem azért mert rázókőre futottál és az megdobott?
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #4993 üzenetére
hát vannak ezek a titokzatos dolgok is, ja
ez ahhoz hasonló, mikor pl Barcelonában a 3. kanyarban JColee is csak úgy megpördült meg én is. Pedig azon a pályán mentem a legtöbbet és akkor fordult elő ilyen először és utoljára, nem tom miért lehetett. -
proof88
addikt
Ok Sub-S, tudjuk hogy te profi vagy meg minden, de attól hogy még nem találkoztál fura bugokkal, attól még lehetnek a játékban. Pedig lehet te is részt vettél azon a gyakorló futamon Barcelonában, amikor a rajt után mentünk sokan a 3. kanyarban és szépen megfordultam felétek, aztán bele a sóderbe. És aznap előtte vagy utána történt ilyen eset JColee-val is. Sőt az ausztrál pályán anno olyan is volt, hogy egyik nap tök gyorsak voltunk, másik napra meg elromlott a pálya és nem tudtunk olyan időket menni, mint előző nap. Farkas és JColee is tanúsíthatja! És sírtunk, hogy elromlott a pálya, mert sok tizeddel le voltunk maradva magunkhoz képest. Azóta nem is sikerült helyrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest