Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
-
Frenky89
addikt
Jól van kötve ez tuti. Nemrég lett újrakábelezve az egész, pontosan emiatt a probléma miatt.
A vonali paramétereket valamelyik nap kibányászom a modemből, csak most ugye router mögül nem érem el és nincs időm variálni a kábelekkel.Gondolkodtam már egy D-Link 320/321-en, de amíg nem tudom pontosan, hogy mi a helyzet addig tök felesleges beruházás.
-
cila1
aktív tag
válasz Frenky89 #12454 üzenetére
Az álandó szakadozás annak a jele,hogy rossz a margin értéked tehát lehet,hogy ázik a kábel vagy messze vagy a központól.A bekötése a következő.
Van a bejövő érpár az belemegy az adsl szűrő line csatijába,onnan választod le a telefont illetve a modemet.Ha nem így van akkor is szakadozhatsz.Tehát a bejövő érpárat nem a szűrőbe viszed egyből hanem rögtön a telefonba és onnan viszed a szűrőbe akkor már szakadozól.Felemelik a telefont és megszakad a net.De szerintem inkább a telefokábel minőségével van gond.Mit mond az invitel?Lehet,hogy a szűrőd rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #12450 üzenetére
na én ezekhez a buzi adsl dolgokhoz nem értek, mert chello-m van
szóval én max router témában tudok segíteni ... de most kopog a szemem és rohadt éhes vagyok, addig nem tudok gondolkodni... de addig írd le mert nem világos ez a része, szóval csak akkor nem éred el a külvilágot, amikor uazzal az IP-vel kapcsolódsz vissza amivel leszakadtál előzőleg? Szal ha új IP-t kapsz akkor tuti eléred a külvilágot? -
Frenky89
addikt
válasz proof88 #12458 üzenetére
Nem nem. Amikor megszakad, akkor a külvilágot egyáltalán nem érem el, semmilyen esetben sem.
Csak van olyan eset, amikor a szakadás előtt és után ugyan az az IP címem és van mikor eltérő.
Pár kép:
szűrő nélkül
szűrővel telefon nélkül
szűrővel telefonnal[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Isten ments hogy bárki dolgába beleszóljak csak van szemem és még tudok olvasni..
"Szóval adott egy 8M/512k-s, Invitel-es ADSL;"
Invitel Ajjaj
ADSL?? AjjajMiért használ valaki a szélessávok netovábjai korában adsl-t? Én már olyan helyeken is hallottam pl UPC Fiber Powerről hogy azt gondoltam olyan nincs hogy mucsaröcsögén is bevezették nekik.
Mondjuk lehet szidni a UPC-t látom itt PH-n is van róla topic de nekem soha semmi gondom nem volt velük.Sőt még a Fiber Power-t olcsóbban is adták mint a listaárban..
Szerk 512 Upload?? Utoljára kb 2001 ben volt 512 a feltöltésem..
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Speedg
csendes tag
Annyit még hozzá tennék,hogy a baleset után nagyon gondolkodtam hogy menten kiállok és feladom, de gondoltam hátha javítás után valamennyire jó lessz a kocsi,de annyira csúszkált, hogy a féktávokon folyamatossan gépészkedni kellett, hogy ha valakit feltartottam most szeretnék tőle elnézést kérni nem szándékos volt,(ezért is vállalom a büntiket).nem néztem vissza a futamot mert nagyon felrántottam magam,és ezek után teljesítem a kötelező 40 kört aztán valami lessz,mert ebbe és az ausztrál futam felkészülésébe is annyi időt öltem mint a sz@r aztán a negyedik kanyarba kiesek Nem hibáztatok senkit,csak magamat
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
-
Speedg
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #12465 üzenetére
Ledobtam nem kellett.Gondoltam a végén így is eltudok menni
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12463 üzenetére
Valahol csak az van (adsl). Budapesten is inkább a lakótelepeken van jó net, amint kicsit bp szélére megy az ember, központoktól rögtön távol van.
Utoljára kb 2001 ben volt 512 a feltöltésem..
De jó neked, nekünk 2005ben lett netünk, 2mbit/192kbit, vagy ilyesmi. Azóta növelték elvileg, de 480KB/snél nem tud többet lefelé, felfele pedig csak olyan 200kbitet tud.Másrészt rFactornak röhögve elégnek kell lennie Frenky netének, nem azzal van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz JColee #12467 üzenetére
azon a 2001-en én is nagyot néztem, mert nekem is kb 2004 tájékán lett netem, chello, és akkor volt 512-es feltöltésem ami nagyon jónak számított ám, az adsl-es oszttársaiméhoz képest, akiknek általában 128as vagy 192es feltöltésük volt ... de végeredményben tényleg mindegy hogy milyen a sávszél, ha szakadozik
Hartge: hát igen jelenleg én is szívok a upc-vel, de remélem megoldják
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Gyerekek!
20 évig voltam T-Comos.Diplomatáknál szereltem netet illetve telefont.Én kötöttem be a központól az ügyfélig.Nem véletlenűl írtam hogy 2km belűl kell lenni a kp,hogy jó és megbízható legyen a neted.Ezek a 10-20-25megás adsl vicc ha, rézkábelen megy az ügyfélig.
5mega ami biztos de pl én 2km-re vagyok az rss-től és nekem is ingadozik.Gondoljatok bele,hogy az ügyfélhez 0,4mm réz érpáron dzsal a szufla.Az utp kábel 0,8-0,9 érvastagsággal rendelkezik és az bírja a 100megát.Persze 100méterig.[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12463 üzenetére
Azért ne essünk túlzásokba. Ahol én lakok (Vecsés) sincs más, csak adsl. De semmi probléma sincs vele 12/1,5Mbit és hozza is a névleges sebességet, normális pingekkel. Néha a router szokott begőzölni, de az már öregecske. Még így sem ritkák a 20-30 napos újracsatlakozás mentes időszakok.
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Speedg #12464 üzenetére
nagyon sajnálom,hogy kiestél.
végig néztem a te szemszögedből azt amit mentél.
nem a te hibádból lett az ami lett.
és az,hogy utána mentél ahogy engedte az autó,minden tiszteletet megérdemel.
nem volt kis feladat azzal az autóval körözgetni,és te mentél egészen a 16. körig.
feltartásról szó sem lehet,a lehető legkorrektebben engedtél el mindenkit.
a csapat nevében szeretném megköszönni amit próbáltál véghez vinni.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Frenky89
addikt
válasz proof88 #12460 üzenetére
Energia megtakarítás okán való lekapcsolást letiltottam.
Most már a legfrissebb frimware van a vason.cila1: Az Invitel-esek lepattintottak azzal, hogy jelenleg nincs szabad kapacitásuk, hogy foglalkozzanak vele, próbáljam meg a technikai helpdesk-et mail-ben...
HartgeH3-2.8: Nemtom Te hol laksz, de én spec. nem nagyvárosban, nem Budapesten, de még csak nem is a környékén, hanem egy vidéki kisvárosban - ami ráadásul nemrég még csak falu volt.
Itt három, vagy négy lehetőség van és egyik jobb mint a másik:
ADSL - Invitel, vagy a T-Home Invitel-es csomagjai. Igazából tökmindegy melyik a hálózat ugyan olyan szar és a központhoz se kerülök közelebb attól, hogy más a szolgáltatóm. Max. sávszél 15M/1M, de erre a hálózatra nem sok értelme van.
Kábel-net - a neves Szélmalom KTV által szolgáltatva. A hálózat a fejlesztések ellenére ugyan olyan szar mint az ADSL-é, a support geci és még drága is.
Mikro-net - erről meg inkább ne is beszéljünk...
Mobil-net - nincs 3G, úgyhogy erről se...Nekem is van olyan ismerősöm, aki a "szélessávok netovábbjai"-t élvezi, csak épp 20 méterre lakik a gerinckábeltől, panelban, a megyeközpontban és annyi szolgáltató közül válogathat, amennyit két kezemen se tudok megszámolni.
Csak a jobb net miatt nem költöznék el, ha megengeded.
-
Szabesz
őstag
Ismét köszönjük HorCsáéknak a közvetítést, szuper lett
¯\_(ツ)_/¯
-
cila1
aktív tag
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na igen mi panelosok meg rohadunk a panelba asszem valami politikus nevezett minket egyszer panelpatkánynak Azért egy kertes házért én is feladnám szerintem a jó netet de én is sok panaszt hallok akik házban laknak vidéken ,hogy bizony nem éppen jó a net mint nálunk XIV ben.(Valamit - valamiért), mondjuk ha oda jutok életem során hogy házban lakhatok nagy kertel meg kutyával, akkor szerintem a feleségemmel fogok foglalkozni nem az rfactorral, de ki tudja..
Respect aki nem "panelpatkány"
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Szabesz
őstag
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12479 üzenetére
mondjuk ha nekem egyszer kertes házam lesz, akkor úgy csinálom hogy meztelenül is lehessek a kertben, mert bnőmék kertesben laknak, de nem napozhat meztelenül, mert bármelyik szomszéd átlát ... pedig olvastam, hogy a napfény jót tesz a puncinak ...
-
Kleroo
veterán
Visszanéztem a Kiccsillagos közvetítést
1.: A közvetítés tökéletes lett, az általam felsorakoztatott korábbi kritikák mind meghallgatásra kerültek, gratulálok,remek anyag lett.
2.Jcoleenak és Farkasnak hatalmas respect a magas színvonalú csatáért.
3:Így visszanézve még hihetetlenebb mennyire össze voltunk láncolva Mastre-el
Még jó hogy gyakorlásokon kitapasztaltuk egymás viselkedését . kicsit dejavum is volt hogy nonstop veled fightolok
4.Egyébként a közvetítésben többször említették,hogy mennyire nem stimmel a kigyorsításom. Az egyik eset az hogy szvsz túl agresszívan előztem meg Mastret,így hagytam neki plusz teret,hogy visszavegye a helyét.
A másiknál meg Proof akkor tempókülönbséggel érkezett meg rám,hogy jobbnak láttam elengedni,mint kakaskodni vele,aztán elszúrnia versenyünket...Nomeg annyira feltartani sem,mert én is szidom a lotusosokat ha harcba szálnnak a redbullal pl (f1 közvetítésen).5.nézzetek F1 2010 videókat. egyre ígéretesebb anyagok jönnek. most már nagyon várom
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #12485 üzenetére
én már eleget néztem, már a játékot várom, de attól tartok a kezelhetősége nagyon más lesz, ezért sokat nem is fogok játszani vele ... ugyanis ha vb akarok lenni a ligában, akkor nekem nem fér bele az hogy egyik nap erre szokok másik nap meg visszaszokok ... főleg hogy sokszor egész nap eltén leszek szóval evvan
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12484 üzenetére
én leszarom, ha a gugli vagy akárkinek a műholdja meglát meztelenül, nekem nincs szégyellnivalóm, főleg amit azt illeti ott lenn ... én csak azt nem akarom, hogy a szomszédok meglássák, ráadásul bnőmék egyik szomszédjában kislány is van ... nahszóval csak a környező emberek ne lássanak, a gugli azt lát amit akar, lehet hogy már a ruhán is átlátnak
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Kleroo #12485 üzenetére
Kleroo Nem tudom neked milyen kritikáid voltak de kicsit talán a tökéletessel túlzol nem? Szerintem a hátulját kevés alkalommal láthattuk most nem magamra gondolok de pl egy RTL-en szoktam nézni elég komoly csatákat 12-13ik helyen is.
Itt nem láttam ilyet.Egy Forma 1-es futam nem 1, 2, 3 helyezésekből áll véleményem szerint.
Személyes példa: Akit én kértem meg hogy legyen kedves nézze ő is jelezte nekem hogy miért volt hosszú percekig a képernyőn egy kb 15mp-el magányosan vezető Ferrari.
Jogos.
"Ahogy Gyulám is mondaná nagyon érdekes hogy elől toronymagasan vezet X, Y csak hátul meg történnek a dolgok"..
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
A győztesnek és mindenki másnak aki célba tudott érni gratulálok, szép futam volt.
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12488 üzenetére
Na most:
1) Önkéntesek, és maximális respekt feléjük, hogy ingyen (!) elvállaták nekünk, a saját szabadidejükben, a saját berendezéseikkel. Különben max livetiminggel követhette volna ismerősöd az eseményeket.
2) Az RTL-en amit látsz, hatalmas infrastukturával rendelkező közvetítés, több száz kamerával, külön operatőrrel a pálya melletiek, akiknél van egy egy gomb "itt akció készülődik", ami egyenesen a rendezői szobába megy, ahol szintén nem kevés élő csatornából válogat a rendező.
3) Lehetőségeikhez képest rengeteget kihoztak a futamunkból.
4) Amatőrök vagyunk, nem profik (tippre ők is).Teljes összefoglaló előfordulhat, hogy lesz, az ismétlésből összevágva, de ehhez is rengeteg szabadidő kellene.
Szóval semmi jogod nincs kijelenteni, hogy "Jogos". Nem az.
¯\_(ツ)_/¯
-
Kleroo
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #12488 üzenetére
Mindig a lényeges momentumokat mutatták. a hátsó traktusban is történtek dolgok,de azért prioritásban feljebb van ha előrébb van harc.
Én Melbourne után azt hiányoltam,hogy lehetne többször rögzített kamera,hogy lássuk a komplett mezőnyt,valamint ne mindig az első magányos autókázását nézzük.
Minden ilyen hiba megoldódott,és ezen a szinten(nem lekicsinylően) remek közvetítés született.
Mindig akciókat mutattak, magányosan kóválygó 1.-t nem mutattak. többször végigmutatták a mezőnyt,nagyon figyeltek.Én nem tudnám jobban csinálni,pedig azért vannak hasonló ambícióim (főleg ha azt nézem,hogy ez nem vmi kommentátor állás,hanem ők is azt tudják nyomkodni amit te vagy én.és most hogy tudom hogy ingyen, hát... le kalappal
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Kleroo #12491 üzenetére
Értem
Én példál néztem"volna" egy tök jó csatát izgalmas volt meg minden és hirtelen kamera átvált egy egészen más momentumra.
De valószinű Buemi sem nézi vissza saját magát így én sem fogom
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Szabesz #12490 üzenetére
Szabesz forumtárs
Belinkeltem az ismerősömnek ezt a bizonyos nyilvános live timing linket amit én úgy értelmeztem tőled, hogy külsősnek elérhető.Úgy dobta vissza neki hogy regisztrálás hiánya miatt nem elérhető.
Pedig jó kis dolog real F1 nél én is nézem az official időket a formula1.com-on.
Jó kis cucc
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12493 üzenetére
User fail. Az itt felsorolt linkek nem belső oldalakra mutatnak.
Hogy ne érhessen a vád, hogy nem teszteltem:
Sikeres elérés login nélkül: Win7 32bit Chrome 6, Opera 10.62; Android 2.1 Chrome Lite.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12494 üzenetére
valami átírta a linkeket, mert most javítottam ki őket ... pedig nekem is működtek múltkor ... most kiszedtem a macskakörmöket és most jó ... ugyanez volt a visszaszámlálónál is, amikor én néztem nem volt jó, és láttam hogy hova mutat a link... egyszerűen a linket az oldal címe után illesztette ... fura ...
Mastre: akkor ülj át Massa autójába plíz! (Ha még nem ültél át.)
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #12495 üzenetére
Képtelenség, direkt ellenőriztem is mindhármat, hogy ne helyi címnek értelmezze. Nem tudom ki járt ott utána.
Megnéztem most direkt elrontott címmel. Nem működő link hibát dob rá, mivel nincs beállítva még default hibaoldal. Ha meg egy link nem működik, nem értem, miért nem szól senki?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12498 üzenetére
nem tom mi volt akkor, miközben versenyeztünk, mindenesetre 2 órája még relatív cím volt, az biztos ... ugyanez volt akkor is, amikor beraktad a visszaszámláló alá a TV linket, amikor én kipróbáltam, már relatív cím volt ...
egyébként meg lehet én vagyok most kib@szott türelmetlen, de ez az átlag 2-8 mp-es töltési idő az oldalaknál esténként, egyre inkább dühít, most má a upc is válaszolhatna valamit. na felrakom a comodo tűzfalat ... de ha valami buzi progi az svchost-on keresztül akar kommunikálni, nem tudhatom hogy a win beépített valamije akar vagy egy jó program vagy egy buzi program ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest