Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Akosman #4305 üzenetére

    Dehogy. Én sehol nem hallottam ilyenről.
    Utána is olvastam több helyen és mindenhol az igénybe vett kedvezményeket kell visszafizetni annyi hónapra visszamenőleg, amennyit felhasználtál. Ki az a hülye, aki felmondaná, ha szolgáltatás nélkül is ugyanúgy fizetnie kéne hónapokon át a teljes összeget, amíg nem jár le a hűség?

    pl Telekom:
    "Kötbér.... úgy van hogy a szerződés kötés napjától a felmondás napjáig felhasznált hűség kedvezményt kell vissza fizetni."
    "A kötbér mértéke
    Havidíj-kedvezmény esetén megegyezik az Előfizető által a szerződés megszűnéséig igénybevett havi díjkedvezmények összegével,telepítési díj kedvezmény esetén pedig a kapott kedvezménnyel."

    Szolgáltatási elégedetlenség miatt pedig semmi. Közös megegyezés alapján kérik a bontást, vagy a szolgáltatónak kellene kártérítést fizetni. Na mindegy, majd lesz valami. Talán megbüntetik őket, ha nem elég a feljelentés, akkor majd ügyvéddel.... Hangfelvételen is megvan minden, az a sok hibabejelentés stb.
    Ha, csak ezt a fórumot átolvasnák, amiket itt leírtam az évek alatt, már az is épp elég. Pedig az utóbbi időben inkább már nem írtam le mik voltak itt a helyi szerelők miatt főleg....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák