Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Akosman #3818 üzenetére

    Köszönöm az ajánlást, de engem kimondottan olyan érdekelne, ami a TC mögé kötve stabilan működik és 2,4 GHz-en tudja a 140 Mbit/s sebességet, tehát nem N-es...

    Alteran-IT:
    Azért nem ajánlottam a családnak drágább cuccot, mert másra nem lenne használva, csak a Wifi jel erősítésére. Semmi más hálózati dolog nem kell.
    Mivel volt pár TPlink és nem volt velük gond és sokan szeretik, gondoltam jó lesz. A Mercusyst a TPlink gyártja, a menü is ugyanaz, anyag minden és a 6 antenna az eus korlátozások miatt jól jön. Még a nagy kert végében is van használható jel és az egész 2 szintes házban mindenhol.
    Asus 2-3-szor annyi és nagyon sok panaszt olvastam azokról is.
    pl most ezt szokták nagyon ajánlani a Routeres topikban is. ASUS RT-AX53U AX1800
    "ISP kapcsoódási problémát ír, mindkét cserélt router. 7 éve használok asus routert, ez lett volna a 4. típus. tudom hogyan kell beállítani, illetve mire lenne képes. A M... marktba leszállított szériá mindegyike hibás, problémás. 3. 0. 0. 4. 382. 45263 firmware amivel harcoltam.
    Előnyök
    szép
    Hátrányok
    Kettőt cseréltettem de feladtam.
    "

    Mercusysről pedig csak jókat. Elég gyakran jön hozzá FW frissítés, de szerintem más gond lehet. Most is jónak tűnik mióta elé van kötve a DLink. Csak ez így nem normális. Nem tudom mi gondja lehet a TC-vel.

    Azt is kb másfél hónapja cserélték (3 év alatt kb 6x) és mindig használtat hoznak ide, Pr-nél minden eszköz használt. STB-kkel is gond van, mostanival is fagynak egyes adók. Amikor csak kártya volt a TV-ben, akkor a TV-re fogták. Még jó, hogy nem vett apám újat. Szerelővel be lett vizsgálva saját költségen....
    Szerintem mindig azt hozzák vissza, amit elvisznek rosszat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák