Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Krystal_s #3615 üzenetére

    A megfogyatkozott adók még hagyján, de a megugrott árakat is nézd meg a szar szolgáltatáshoz képest, nincs egy értelmes normális áron lévő csomagjuk, ezen kívül pl. eltérést sem látok jelenleg a 4 és a 12 hónapos ajánlatok között, mondjuk előbbi készülékes, de mindegy.
    Azért durva, hogy internet terén állnak a legszarabbul, mert őszintén szólva hülyék hozzá, azt ahhoz képest ugyan úgy árképző, mint a TV , ha jól néztem, akkor csomagonként olyan ~900 Ft körül van az eltérés és az alap csomag is eléggé drága, azt ahhoz képest alig van benne valami, nettó pofátlanság, az meg főleg, hogy mindez hűség nélkül kb. dupla annyiba kerül. Szerintem ez inkább felháborító, mint a pár TV csatorna, főleg hogy nem csökkentek, hanem nőttek a díjak. Előző ajánlatok közül talán még érdekelt is volna 2 csomag, de innen egyik sem.

    Szerk.: De az a kurva érdekes, hogy ezek a félkegyelműek pl. Budakeszin, Halásztelken stb... tudják ugyan azt a kábelnetet meg TV-t koaxon olcsóbban adni, mint máshol, ott hogy tudják megoldani hogy olcsóbban adják ugyan azokat a csomagokat? Csak nem a többi település többi előfizetőinek a kárára?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák