Új hozzászólás Aktív témák

  • __Zs__

    tag

    Sziasztok!

    Az " [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan! " topic-ban már megkérdeztem, de gondoltam, hátha innen tud valaki érdemi információval szolgálni. Válaszaitokat előre is köszönöm!

    Van bárkinek bármilyen infója a SZIP PR Telecom által elnyert Veszprém járási (GINOP-3.4.1-15-2016-00188) munkál aktuális állásáról?

    Én Márkón lakom, de bármelyik érintett településen érdeklee, hogy elkezdtek-e már bármi csinálni.

    Egyébként itt

    [link]

    már 2020.06.30. a projekt záródátuma, ami nem túl bíztató, figyelembe véve, hogy eredetileg (2016-óta követem) végig 2018.12.31. volt.

    Természetesen már többször felvettem a céggel kapcsolatot szóban és írásban is. Teljesen normálisan elbeszélegettem a vezető mérnökükkel, de már vagy 2 éve csak az ígérgetés megy, ugyanakkor semmilyen megkezdett munka nem látszik. Az önkormányzat sem tud semmit, de még az engedélyezésekről sem, pedig úgy gondolom, hogy az valamilyen szinten rajtuk is keresztül kell menjen.

    Üdv': __Zs__

    Megj.: Egyébként ennyit arról is, hogy milyen nagy csinnadrattával jelentették be az országos sajtóban állami szintről még 2018 év vége felé, hogy megvalósult a szélessávú elérés az országban. Hát a PR Telecom a fenti link tanulsága szerint az elnyert 13+5 járásból eddig 2-nél fejezte be a munkát, a többi pedig elég szépen csúszik. Valószínűsítem, hogy a táblázatban most látható dátumok sem a véglegesek, de ne legyen igazam. :)

Új hozzászólás Aktív témák