Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Mintha a falakban járkált volna a hangok alapján
Oh, ahogy ezt leÍrtad, beugrott. Egyszer az egyik társunk Így bebugolt. Ő úgy érkezett már az ejtőernyős ugrás után, hogy egy csomó mindent nem látott, példuál military base konténerei, ellenben, az összes ellenség emiat látszódott nála. Miután minket lelőttek, spectate-ben mi is ugyanazt láttuk amit őt.
Mintha clipping módban lett volna, áttudott mindenen menni, és sokszor úgy lelőni ellenséget, h. mintha láthatatlan lett volna. Végül felrobbantotta magát gránáttal, kár h. videót nem csináltunk róla.
Make things work
-
vaakuum
addikt
Hétvégén egy ismerőssel mentünk duó FPS-t. Neki HDD-n van a game. Ugrás után szólt, hogy a házakon valami takony textúrák vannak, ablakot, ajtót nem lát, ellenben kicsit odébb a levegőben lebegő lootokat igen. (korábban már játszottunk együtt, nem volt ilyen problémája): Mondtam neki, hogy itt is házaknak kellene lennie.
Kerítettünk egy uazt az út szélén, és odébbmentünk, hátha... útközben mikor nekimentünk az első háznak, akkor mondta, hogy nem lát házat, de ilyen közelről a levegőben a bokrok között lootot már igen....majd egy kis erőszakos gáztaposás után autóval ment át a házon... meg a mögötte lévőn és az az mögött lévőn is. Anyósülésen ülve csak a majrévasat fogtam volna, ha lenne olyan a játékban. Mikor a térkép másik felén kiszálltunk, hogy lootolni próbáljunk, gyalog is simán bement a házba, bár eléggé ugrált neki a karakter. Persze, mert falon keresztül ment-jött.
Szóval nem biztos, hogy cheater, csak lehet bebugolt nála valami. Vagy nem töltötte be rendesen a játék a textúrákat... vagy egyujjas kifordított bundakesztyű...vagy szobafestőpemzli..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
lafaty80
addikt
Nálunk az volt duo-ban ,hogy korháznál indultunk, ahová egy másik csapat is jött. Haver lelőtte az egyiket knock-ra (térdre is rogyott), majd ráfodrult a másikra, ha beesne. Várt vagy 15mp-et majd hátulról leszedte az akit knock-olt , miközben én meg próbáltam feltartani a másikat.
érdekes volt az biztos, és persze hl rögzítés akkor fosott be azt is külön élmény volt újra életre kelteni.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Peppo
őstag
válasz vaakuum #5252 üzenetére
Az első tuti csaló volt. Lehet, a falban járás nem volt a tervei között, de a lövésére nincs más magyarázat. Ugyanabban a pillanatban egyszerre kettőnket lőtt le egyetlen fejlövéssel, úgy, hogy egymástól messze voltunk, külön helyiségben, és mindketten mozogtunk. Képtelenség csalás nélkül. És a statisztikái is túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek.
A másodikra nem mondom, hogy csaló. Nekem is volt már, hogy átláttam a falon, ill. átmentem a csukott ajtón. Nyilván ilyenkor az ember kísértésbe esik, és néhányan ki is használják a lehetőséget. Engem igazából azért lepett meg a dolog, mert úgy gondoltam, a lövések eredménye nem attól függ, én mit látok, hanem hogy ténylegesen mi van a lövedék útjában. De ezek szerint nem.
-
saen
Topikgazda
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem most az a kedvenc bugom, hogy a garázs tetejét meg lehet vizsgálni lentről, anélkül hogy lelőnének. Ennyi idő után még mindig ilyen bugokkal találkozni...
We are only Stardust...
-
törölt tag
En ezt megcafolom. Tobbszor (3 jut eszembe) toltott mar be ugy a jatek, hogy nem voltak falak es at tudtam menni rajtuk.
Megprobaltam ilyenkor megolni a hazakban elhelyezkedo embereket. Sikerult is eltalalnom oket, mert vereztek. Sebzest viszont nem kaptak.A foldszinten lootolo ember moge viszont oda tudtam menni es utessel/kezi fegyverrel agyonverni.
-
veterán
Sziasztok!
Megvennem a jatekot, am meg mielott tenylegesen a tettek mezejere lepnek, megkerdeznem: Nincs hozza valami akcio/kupon/etc. amivel a vegosszeget lehetne csokkenteni?
Koszi!
Udv. core2
-
X Factor
addikt
válasz Neil Watts #5259 üzenetére
Valalhol fentebb írták, h. 6600HUF-nak megfelelő valutáért is hozzálehet jutni, de nem emlékszem h. g2a vagy vmi más bolt volt-e esetleg.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
vaakuum
addikt
Lehet az FPS módban (vagy akár a tps-ben) a FOV-ot 80 alá csökkenteni? Sajnos 2560*1440-es monitoron nem az igazi, de ha a felbontást veszem lentebb, akkor meg szürke és homályos lesz a kép, ami nagyon ronda.
Más játékokban simán működik, hogy 55-60 közé levéve a FOV-ot olyan lesz, mint ha fullhd lenne a rendes kép, mert kb. ugyan annyi infót jelenít meg a felületen, és ez az FPS-re is mintha jótékony hatással lenne."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
X Factor
addikt
válasz vaakuum #5263 üzenetére
ŐŐŐ, erre ebben a formában nem esküdnék meg. A FOV ilyen drasztikus csökkentésével, csak magaddal cseszel ki, mert beszűkÍted a látótered.
Ráadásul a konfigoddal bőven jól kéne futnia a játéknak. Eleve rakj mindent low-ra, texture és AA maradhat medium, effects very low.
Ha mégse, akkor meg a resolution scale-t vedd le 80-ra, vagy vmi.
Make things work
-
vaakuum
addikt
válasz X Factor #5264 üzenetére
Most csak a látótáv van maxon, minden más a legelacsonyabbon... illetve a screenscale/resolutionscale (franc tudja, ebben hogy hívják éppen) is toppon van, de ha azt lehúzom, mocskosul recés lesz a kép.
A számokon lehet variálni, (lehet 70-es fov is sokat javítana), de a fullhd-re amúgy is kevesebb fér minden irányból, mint 1440p-re. Pont azért gondolnék inkább erre a megoldásra, mert hiába nagy a képernyő (és viszonylag közelről is nézem), ha a szélein úgysincs érdemi infó, vagy zavaró, ha oda kell koncentrálni. FPS-ben úgyis a célkeresztel nézünk rá mindenre, az a biztosIgen, tudom, valójában elég lenne egy gyors fullhd monitor, de arról meg lelóg az űrhajóm műszerfala, és nem látszik rajta egy csomó dolog.. Szóval nekem repülni meg kell az 1440p felbontás minimum.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
X Factor
addikt
válasz vaakuum #5265 üzenetére
Szóval, attól fhd-ben játszol, nem azért lesz gyorsabb, mert kevesebbet jelenÍt meg, hanem ugyanazt a tartalmat jelenÍti meg kisebb felbontással. A kettő nem ugyanaz. Játék függő, mert meglehet kódban oldani, h. eltérő felbontásnál másképp történjen a kirajzolás, illetve más legyen a hFOV és a vFOV, de ezekhez nem igazán szoktak hozzányúlni.
Azért írom ezt, mert ez a FOV csökkentés amit szeretnél, minden ismert paradigmának ellene megy, aminek az alapját vélhetően egy rossz feltételezésre alapozod.
Szóval no offense, csak segíteni szeretnék.
A 980-al meg eleve bőven kéne fps-ednek lennie.
ha a szélein úgysincs érdemi infó, vagy zavaró, ha oda kell koncentrálni. FPS-ben úgyis a célkeresztel nézünk rá mindenre, az a biztos
Maga a perifériás látásod az infó Pont ezért vannak elterjedőbena 21:9 monitorok, magam is olyat használok, tulajdonképpen egy legális csalás, hisz én tényleg 30%al nagyobb látóróteret látok be horizontálisan mint a 16:9 userek. Értsd, lehet h. neked meg se jelenek a monitoron, én már látlak ^^
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
vaakuum
addikt
válasz X Factor #5266 üzenetére
Két lehetőség van:
egyik 1440p és vannak plusz infók a képernyőn két oldalt, meg alul felül (nagyobb képet szorít be nekem a 27 collba),
másik, hogy fullhd-nyi (vagy közel annyi, a FOV-val beállított) képet rak ki nekem a 27 collra. Ez esetben nincs extra infó a kép széleinél, de egy ember figura felülete is jó 20-%-al nagyobb lesz a képernyőn. Ergó könnyebb észrevenni, ráfókuszálni, és akár fejbelőni is. ÉS ilyenkor sem vesztek a térképből és az egyéb információkból semmit, mert még ráfér a képernyőre.
De elgondolkodhatok a 720p felbontáson, ami elvileg az 1440p negyede felületet húz ki a monitor felületére, de az meg feltehetően tényleg nagyon csúnya lesz.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
X Factor
addikt
válasz vaakuum #5267 üzenetére
Kisebb FOV-val, igen nagyobbak lesznek a dolgok, cserébe kevesebb mindent is látsz. Ez egy vagylagos dolog, nyerhetsz vele, de ugyanígy veszítesz is.
Én tényleg segíteni akarok, de továbbra sem érted:
"De elgondolkodhatok a 720p felbontáson, ami elvileg az 1440p negyede felületet húz ki a monitor felületére, de az meg feltehetően tényleg nagyon csúnya lesz."
Állítsd be mind a két felbontást és lőjj egy egy screenshotot. Ugyanazt fogod látni, csak az egyik élesebb lesz, mÍg a másik kevésbé.
SegÍtek, akik 4k-ban játszanak azok se látnak dupla akkora teret se horizontálisan se vertikálisan, ezt a FOV dönti el, meg a képarány. Aztán h. mekkora felbontásban renderelődik, az megint egy másik kérdés.
Make things work
-
saen
Topikgazda
Holnap jön a patch notes és néhány kép a ködös időjárásról. Jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Sziasztok PUBG ba ilyen járművet talált már valaki? [link]
-
xtro
aktív tag
válasz core i7 #5271 üzenetére
Future vehicles
ZIL 313majd lesz
De meg kell hagyni hogy jól néz ki. Valószínűleg(ebből kiindulva) lesz 4+ fős mód is
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Szerintetek innen megvehetem??
5800ft!!!!!
-
syler123
veterán
válasz Hauptmann #5278 üzenetére
Ki is lőttem, pedig majdnem megvettem. Aztán olvasom:
"Good and cheaper. Just be aware that you get a separate steam account that you must set up family sharing for on your main account. It's no big deal, but might detract some. This is not a "gift" or steam key that is given to you."
Tehát még csak nem is kulcsot ad, hanem megosztja a játékot...
Ez a túl szép hogy igaz legyen kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Én nem írtam hogy 60-órád a Div-ben ! Nálunk a "vagy annyi" kijelentés azt jelenti, hogy biztosan nagyon sok Kárpátaljai vagyok itt másabbak a kifejezések
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
syler123
veterán
Igazad van, meg is veszem.
Az 1070-el szépen jól fog menni?? Már csak azért kérdezem mert sokan írjátok elég jó kártyákkal hogy very low-on csapassátok, miért? A 100-200fps-ért? Nekem a 60 elég lenne, ott szoktam lockolni. Vagy ennél a játéknál nagyon kell az fps? Pl BF4-el is 60fps-el vsync-el játszom, nekem az tökéletes, itt is jó lehet?
saen: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
MotorCICle és a többi, zsozé eszemefuttatás: [link]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Jinxb1rd
addikt
X-boxról a csókák tudnak majd steam-es cuccokat venni? Lehetséges? Nem ismerem azt a rendszert, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Stylerr
addikt
Az miért van, hogy játék elején 80-90 FPS-em van, viszont lategamera már csak 50-60?
-
sagem
addikt
válasz Jinxb1rd #5290 üzenetére
Nem, nincs ilyen összeköttetés, legalábbis eddig még nem volt rá példa, és valszeg eztán sem lesz. Lehet, hogy kapnak egy saját market részt, de az is lehet, hogy nem vesződnek vele és csak ládákat lehet majd venni, esetleg skineket x pénzért egyből, csak nem más játékosoktól, hanem közvetlen a fejlesztőktől, talán ez a legvalószínűbb.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
adise
őstag
Új changelog szerint a vaulting csak novemberbe lesz először csak test szerveren
-
saen
Topikgazda
-
RazoR
veterán
Ezek azért elég jók!
Added new Option to change Cross-hair color
Added new Double Tap feature in control options for leaning (Default keys set to Q and E)
Added new option to improve the visual effect of going from free look back to character's line of sight
Added new key binds when using Consumables
Teammates' names are now representative of their current postures (IE Standing, Crouching, Prone, etc)
Added new key bind to mark your current position on the map (Default key set to Insert)
Added a new key bind to center the map around the character's current position (Default key set to Space)
Added a new key bind to use the Consumables in the order of Med Kit, First Aid Kit, and Bandage (Default key set to "-")
Added a new feature to reset the zeroing distance using Mouse wheel click
Adjusted the position of the Report window -
<Lacy85>
addikt
Gyárekek....Ennek a világ összes VRAM-ja is kevés lenne?
750Ti-nél néztem, hogy a 2GB hipp-hopp elfogyott. Ezt még meg is értettem.
Tegnap belapátoltam a 1050Ti-t, és egy nagyon picit toltam a grafikán. Erre elfogyott a 4GB is.
High textúra, többi meg max medium, vagy még annyi se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest