Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz kisbalazs83 #24900 üzenetére
Minden bemetere azt választod és akkor menüből indítva is lesz Atmos Netflix alatt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
allein
addikt
válasz kisbalazs83 #24897 üzenetére
-
regvoltrossz
aktív tag
Szép hosszú és részletes hozzászólásom acceptable 406 hibával elszállt..
Lényeg, hogy egy 49PUS7272/12 tévé háttérvilágításának javításához keresek szerelőt.
Egy hónapig tudtam élvezni a készülék szolgáltatásait, amelyet a ti javaslatotokra vettem meg. Aztán elment a háttérvilágítása, de minden más egyéb szépen működik.
Két és fél hónapja Szegeden szerelőnél van aki mint ma kiderült nem csinált vele semmit. De közölte hogy ha szerzek egy ugyanilyen tévét (én!) aminek mondjuk össze van törve a képernyője, akkor esetleg ki tudja cserélni a led sort.
Szóval még egyszer: Keresek valakit, aki képes kicserélni egy ledsort egy elromlott Philips tévében. Nem tudom egyelőre hogy Pestre, vagy máshova hogy jut el, de majd csk megoldom.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Kroni1
veterán
Egy kérdésem lenne a HDR tartalmakkal kapcsolatban. Tegnap a Hubee Halloween című (rettenetes) filmet elkeztdem nézni a PUS8303-on a netflix-en HDR-ben (nem DV), és arra lettem figyelmes, hogy a sötét jeleneteknél nagyon vissza van fogva a fényerő, alig látni valamit, aztán mondjuk közelebb ér a kamera ugyanazon jelenetben és láthatóan kivilágosodik a kép, amit korábban nem láttam az végre látható, cserébe szürkébb is lesz a fekete.. Ez direkt van így, vagy mi a tök?
Engem jobban zavar, mintha vagy végig sötét, vagy végig világos lenne. A fényérzékelőt kikapcsoltam, nem amiatt van. Valami más ötlet van mit próbáljak? Vagy nem tudok megszabadulni ettől ? -
Kroni1
veterán
válasz regvoltrossz #24903 üzenetére
Van bőven törött kijelzős, talán van ami kompatibilis a tiéddel...
Amennyiért vetted annyiért ajándék ez a tévé 100/120Hz-es panellel, ma már nem is árul ilyet LCD-ben egyik gyártó sem! Én édesanyámnak vettem egy ennél picit gyengébb tudásu és egy évvel korábbi 49PUS6561-esből kifutó darabot 145-ért a MM-ben, de nem bántuk meg, iszonyat jó képe van! Ha megoldható a ledsor csere akkor szerintem ennyit még bőven megéri rááldozni. Amúgy Factory resetet csináltál? Androidnál még azt is el tudom képzelni, hogy nem hardveres gondja van, csak szoftveres.
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagynevű márkák cuccai is ilyenek már, hogy csak épp kibírják a garanciaidőt"
Amúgy nem jellemző az ilyen jellegű hiba, ebből az egy tapasztalatból ne általánosíts szerintem. Nálunk a családban márkától függetlenül vannak 4, 10, 15 éves LCD tévék is amik gond nélkül működnek, és van olyan 9 éves is ami tönkrement.. -
junior11
veterán
Szia, esetleg még [itt] kérdezz rá.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
TIT
veterán
Hát nem akartam írni,hogy philipset újonnan se,nemhogy használtan.
A 9603 2 év után bekapcsnál nincs kép,kikapcs vissza és talán van,3x biztos,ez is háttérvilágítás.
Az 5,5 éves 6509 alaplaphibás,23x restartol miután bejön,távszab 2 év után kuka.
Jófogáson aki felvásárol írta,hogy soha philipset mert mind alaplaphibás.
Próbáld meg a Szervízt a Karinthyba.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Én is próbálkoztam a hangbeállításokkal... De én 2.1-re kötöttem a fejhallgató kimeneten. De ott nem érvényesek a hangstílus beállítások. Ami szerintem gáz. Netflixen igen xar a hang. Pedig egy logitech Z623-van ráakasztva.
Ami még bosszantó, hogy ha hangot szeretnék szabályozni akkor be kell lépnem menübe/almenübe, hogy külön le tudjam venni a hangot a fejhallgató kimenetén. Mert ugye okos tv.
Aki esetleg kapcsolatban áll szupporttal/fejlesztővel igazán megírhatná, hogy implementáljanak bele egy válaszható kapcsolót, hogy amelyiket választjuk azt vezérli direktbe a távkapcsoló... Hátha megcsinálják nem hiszem hogy fél óránál tovább tartana egy ilyen opciót beletenni. Amúgy 55"7304 készülékről van szó. -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
65pus7303 tvmre szeretnem ravarazsolni az xbox appot, hogy kiprobaljam a jatek streamelest, de nem tudom feltelepiteni az apk-t, toltottem le file browsert, meg adtam engedelyt neki de a telepítés végén kiirja, hogy nincs telepitve!
Ezt meglehet oldani valahogy?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Bogyi007
veterán
De ha már Szeged miért nem ide vitted? Ők hivatalos Philips szerviz (meg Samsung és LG is)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ghorinka86
csendes tag
válasz DefJamHUN #24915 üzenetére
Szia! Nem lennék benne biztos, hogy tv-re ezt fel lehet tenni. A Microfos eléggé lekorlátozta még ezt a szolgáltatást. Én Steam Linket próbáltam, de annál is nagyot koppantam, mivel nem lehet appban Game Mode-ot állítani, és így gyakorlatilag akkora a lag, hogy értelme nincs az egésznek.
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz Bogyi007 #24917 üzenetére
Nem mertem!
Az a hely ugyanis nem csak városszerte, hanem már szinte országosan is inkább hirhedt, mint híres. Ha nem ismered a helyet, érdemes elolvasni minimum a google vélemenyeket arról hogyan bánnak ott az ügyfelekkel.Az egyikük például már három éve vár arra hogy szétszedjék és megállapítsák a Samsung tévéje hibájának okát!
.De a szegedi fórumok, és a Délmagyar.is tele vannak olyan történetekkel hogy beadtak valamit és azt nemhogy nem javították meg, hsnem még azért is tízezres díjakat kellet fizetni bevizsgálási díj címén, hogy egyáltalán visszakapják a tulajdonukat.
Ezzel persze nem azt mondtam, hogy ott nem dolgozhat olyan kiváló szakember, aki meg tudja oldani a problémámat, csak annyit, hogy a rossz hire miatt még a környékére sem merek egyelöre menni.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
rainman72
nagyúr
válasz regvoltrossz #24919 üzenetére
Akkor hogy tudtak még mindig fent maradni,régen be kellett vna csődölniük
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Alien!
senior tag
válasz ghorinka86 #24918 üzenetére
Game módot valóban nem lehet állítani, de ha kézzel kikapcsolod az összes képjavítót, az sokat segít!
-
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Újabb probléma/kérdésem van a Philips 55OLED754/12TV-vel kapcsolatban. Az utóbbi időben olyan problémám van, hogy kikapcsolás után néhány perccel, visszakapcsol a TV. Persze, mivel nincs utána jel kikapcsol, de azért elég idegesítő!
Van erre valami megoldás?Előre is köszönöm!
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia!
Úgy kapcsold ki a tévét, hogy nincs rádugva USB-re semmi. Én egy USB hosszabbítóval kényelmes helyre vittem a csatlakozást és csak akkor dugom rá a HDD-t, ha nézek valamit. Amióta van Netflixem, ez már elég ritka[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
blakey
titán
válasz kisbalazs83 #24923 üzenetére
Úgy kapcsold ki a tévét, hogy nincs rádugva USB-re semmi. - , nálam rajta lóg a HDD (hónapok óta) amire rögzítek és soha nem kapcsolt be.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz blakey #24924 üzenetére
Szerencsés vagy Gondolom valami bug lehet, mert ezt nem csinálta az elején, aztán jött valamelyik FW-el, amivel eltűnt a lejátszás folytatása is. A PUS6704 és az OLED754 is csinálja nálam (ua FW). Arra tippelnék, hogy nem tudja leállítani valamelyik típusú HDD-ket és az kapcsolja vissza. Volt amikor elhagyta a visszakapcsolást, az után, hogy HDD rádugva csináltam teljes áramtalanítást. Amíg nem húztam le, mondjuk azért, hogy rámásoljak valamit, addig nem kapcsolt vissza kikapcsolás után.
Ha kipróbálja, akkor megtudjuk nála is ez okozza-e.[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
blakey
titán
válasz kisbalazs83 #24925 üzenetére
Azt nem írta, hogy HDD is csatlakoztatva van.
Mondjuk általában firmware frissítés után nyomok egy gyári visszaállítást, lehet, hogy ez sem árt neki.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alaves
addikt
válasz blakey #24926 üzenetére
Az USB HDD nálam is visszakapcsolja első kikapcsolásra, ha ismét kikapcsolom jó. Szerintem az van amit kisbalazs83 írt. Nem kapcsolódik le annyi idő alatt a HDD, ezért érzékeli és visszakapcsol (nálam egy 2TB WD). Gyári visszaállítás, teljes újrahangolás is volt. Én mindig kihúzom használat után, annál is inkább, mivel ott van az USB format opció...
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
blakey
titán
válasz alaves #24927 üzenetére
Nekem egy 500GB-os Samsung van, csak rögzítésre használom, soha nem kapcsolt be emiatt a TV illetve azonnal lekapcsolja a HDD-t, nem világít.
-
spae
aktív tag
Először is köszönöm a segítségeket!
HDD nincs rádugva, csak egy pendrive. Most a szüleimnél vagyok, holnap, majd, ha visszamegyek, kipróbálom. Azt vettem észre, hogy általában csak este csinálja, amikor a távirányítót is felrakom a TV állványra, napközben a kanapén, és itt-ott marad, akkor nem csinálja ezt. Nem gondolnám, hogy emiatt, de már mindenen gondolkodom!
Amikor volt frissítés, azóta van amit nekem sem játszik le, van amit nem lehet folytatni, ahogy kisbalazs83 is írta.
Lehet akkor, hogy ez is akkor kezdődött, nem emlékszem pontosan, mert első alkalmakkor azt hittem, hogy nem jól kapcsoltuk ki. -
blakey
titán
Még az is lehet, hogy a mikrofon érzékel valamilyen információt ami bekapcsolásra készteti. Nem használom a gyári távot, Logitech Harmony-t használok, soha, egy pillanatra sem kapcsolt be. Tényleg érdemes mindenre gondolni, hátha valamelyik megoldja.
-
Bogyi007
veterán
válasz regvoltrossz #24919 üzenetére
Eskü hogy nem fizetett emberük vagyok, de én eddig maximálisan elégedett vagyok velük, a Philipset is azért mertem megvenni mert ők a környék gyári szervize hozzá.
A korábbi Samsung UE50MU6122-es tévémmel szo**rollerre kerültem a hivatalos Samsung központtal szemben és az Elszo volt aki kisegített a szorult helyzetből.
Meg anno volt villámkáros Samsung tévém s minden különösebb gond nélkül adtak ki szakvéleményt és számlát a tévéről amit a biztosítóm el is fogadott és megtérítette a javítás költségét.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
blakey
titán
Nem tudom, nálam is van egy érdekes, rejtélyes dolog, a távirányítású konnektort valaki irányítja, arra már rájöttem hogy ha a szomszédba jön egy bizonyos vendég és használ valamilyen távirányítót akkor nálam a konnektort is kapcsolgatja amiben egy lámpa figyel. Még nem sikerült megtalálnom a delikvenst. Szóval érdekes dolgok ezek. Olyan esetem is volt, hogy előző TV-re többször szeretet volna valaki csatlakozni, sőt volt, hogy sikerült elindítania nálam a Youtube-ot. Szóval valahol már a f@szom is ki van a sok okos eszköztől amit a buta felhasználók nem tudnak használni.
-
NoMagix
addikt
válasz NoMagix #24898 üzenetére
Megtaláltam a halkabb hang hibaforrását!
Bekapcsolva volt az automatikus hangerő opció és a tv elhelyezésénél átkapcsoltam falról állványra!
Érdekes, hogy ez az elhelyezés opció is fordítva működik, jobb a hang az "állványon", mint a "falon", pedig a tv tényleg a falon lóg! -
greenkris
csendes tag
Üdv,
Philips Tv-t szeretnék venni, ebben kérnék tanácsot, segítséget mert a sok tipus között elvesztem.
A következő kritériumok alapján kellene haladni:
-Ambilight
-40"-50"
-200k felső határ
-AndroidElőre is köszönöm a segítségeteket!
-
rainman72
nagyúr
válasz greenkris #24935 üzenetére
Szia!
40s nincs már,43" a legkisebb!
Az android erősen szükíti a kört!
Tavalyi model 43PUS7304-50PUS7304
Idei model 43-50PUS8505
Itt utánuk tudsz nézni [link] árat meg az árukeresőn találsz!
A 43s IPS panel az 50s pedig VA![ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz greenkris #24935 üzenetére
Tegnap vettem egy 43PUS8545-öst Media Marktban 157 ezer forintért (bontatlan dobozost, nem kiallitottat). Nem sok időm volt vele foglalkozni, de eddig jónak tűnik. Ugyan valamiért csak nagyon nehezen, vagy ötödjére volt hajlandó csatlakozni a Google fiókomhoz, illetve először a Netflix sem ment, amit egy szoftverfrissítés orvosolt, de összességében elégedett vagyok. A képernyő teljesen homogén, felhősödésnek nyoma sincs, ez más márkáknál probléma szokott lenni, lehet nekem szerencsém volt.
Amúgy Árukeresőn nincs online árukészleten az MM-ben, de ettől lehet mégis van nekik raktáron, nálam igy volt legalábbis.
+xy év garit érdemes lehet rá venni vajon?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
rainman72
nagyúr
válasz greenkris #24939 üzenetére
A 7503 az 2018s model!
Nekem volt 55sben,jó tv VA paneles!
Egyáltalán nem rosszabak a régebbi tvk,sőt jobbak voltak,pl egy 2017s model a 7502s ha kapható lenne,az ajánlanám az ideik helyett!
Mind2 paneles tv-je jó a Philipsnek!
De amugy meg mérethez kötött!
VA sötét helyre,szemből nézve,erősebb kontraszt,oldalirányában fakulnak a szinek!
IPS világis helyre,nagy látószög,kisebb kontraszt,nem fakulnak a szinek oldalirányban,gyengébb fekete[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest